כישרון חובה?!

ה ד ר 20

New member
כישרון חובה?!../images/Emo5.gif

שמעתי על הבלוגים, די התלהבתי, התחלתי לקרוא, דבר הוביל לדבר - ובניתי לעצמי בלוג והתחלתי לכתוב... די התאכזבתי, כי אני לא כ"כ כישרונית, סופרת אני לא אהיה (שלא לדבר על משוררת), והרבה מה"בלוגרים" הם בהחלט כישרונים - ואני אומרת זאת בלב שלם! ואני באמת שמחה בשבילם
אבל כשאני מתחילה לקרוא בלוג שפחות מענין מלכתחילה,אני פשוט מפסיקה לקרוא. לא בגלל שחיי אדם ודעותיו משעממות אותי, להיפך, פשוט הכתיבה פחות מעניינת, ואין מה לעשות, זה הגיוני, ולא נראה לי שאני היחידה שכזו. אז אם אני יודעת שאין לי כשרון כתיבה, אז בשביל מה בכלל להשקיע ולכתוב אם גם ככה לא אקבל תגובות
לא עדיף להשאר עם יומן אופליין? אני לא רוצה ישר לוותר, רק התחלתי עם הבלוג, אבל לא חבל על האכזבה?! נ.ב מצטערת, לא תכננתי לכתוב כ"כ הרבה...

veredgf

New member
לא נראה לי ...

שחובה שיהיה כשרון כתיבה... אני חושבת שכל אחד מאיתנו מוצא בלוגים שמרתקים אותו יותר או פחות. יש את עניין המכנה המשותף - מחפשים אנשים שכותבים על דברים שמרתקים גם אותנו, יש לעיתים דיון בנושא שמושך את תשומת ליבנו, יש לפעמים כאלה ששופכים את ליבם ובא לנו להגיב ולהזדהות, וכו´. כל אלה לא דורשים כשרון כתיבה... לעיתים יש אנשים עם טונות של כשרון והם כותבים על כלום... כמו ששחקן הכי מוכשר עלול לעשות סרט כושל רק מפני שהבמאי או כותב התסריט לא ביצעו את מלאכתם... זה יכול לקרות לכל אחד. ולכן, חבל שתפסלי את עצמך כל כך מהר... אני מצאתי שההנאה שלי מבלוגים החלה כשהתחלתי לכתוב בשפה שאני חשה בה יותר בבית כשאני מבלה באינטרנט וזו אנגלית דווקא, וגם מצאתי שטוב לידע את החברה שלך באינטרנט על הבלוג. אין הנאה בבלוג אנונימי לטעמי, חייבים התייחסות, אפילו רק של בן אדם אחד ויהיה זה החבר הכי קרוב, זה כבר הופך לכיף ואין לכך שום קשר לכשרון כתיבה. ורד

איה@

New member
נכון! - ורד צודקת

הבלוגרים לא צריכים להיות לא סופרים ולא משוררים. תהיי נאמנה לעצמך ולאמת שלך. תתני קישורים מענינים, ובמשך הזמן יהיו עוד ועוד גולשים שיקראו אותך לא להתייאש! ומה שחשוב הוא - לתת קישור אליך בכל תגובה שלך כאן בפורום כדי שנוכל להגיע אליך
איה.

akravit

New member
כישרון שלי, שלהם, מה זה משנה...

גם אני כותבת יומן "אופליין" ומעניין שאני מסוגלת לכתוב ולכתוב בלי סוף ביומן שלי אבל כשאני כאן ברשת אני מרגישה כמו בחלום-כזה, כשמנסים לדבר אבל הדיבור לא יוצא. גם אני מאוד רציתי לכתוב יומן ואני קוראת הרבה יומנים שהם פשוט הנאה בלתי רגילה אבל כמו שאת אומרת - בשביל לכתוב ושיהיה שלאנשים מעניין, רצוי שלכותב יהיה כישרון. אז אני לא כותבת על עצמי הרבה, אני כותבת בלוג שיותר מתייחס לדברים שאני מוצאת וקוראת ברשת שהם מעניינים לי ואני רוצה לשתף בהם את המבקרים שמגיעים אלי לבלוג ומאוד כיף לי עם זה. בלוג יכול להיות (פעם כתבתי על זה אצלי בבלוג): מעין טיול מתמשך, מלווה במדריך שמתאפשר לך להכיר אותו במשך הזמן. מקווה שלא תתייאשי ובהצלחה בהמשך!

למעלה