מנסה לעזור
קודם כל, עם שבלונה סביר שההפך יקרה - האיזור שמכוסה בשבלונה יישאר בהיר והאיזור החשוף יהיה כהה יותר. אני לא בטוחה שזו שיטה טובה כי העוגה עלולה לא להיאפות מספיק בפנים אם היא מכוסה במשהו.
מה שכן, אחרי שהעוגה אפויה והתקררה, אפשר להניח עליה שבלונה ולפזר אבקת קקאו או אבקת סוכר והחלקים החשופים בשבלונה יקבלו את הצבע של הקקאו או אבקת הסוכר.
חשוב שהעוגה תתקרר לפני כן, אחרת החום ימיס את הקקאו או אבקת הסוכר והכיתוב יכול להימרח או להיספג לתוך העוגה.
אם על העוגה יש קרם כלשהו, אפשר להניח את השבלונה על הקרם ולפזק אבקת קקאו/סוכר ממש לפני ההגשה.
אפשר גם לזלף כיתוב בשוקולד מומס על נייר אפייה, לפזר על השוקולד סוכריות לקישוט עוגה, אגוזים קצוצים או להשאיר כמו שזה, לקרר או להקפיא ולהפריד בעדינות מנייר האפייה ולהניח על העוגה.
אם יש על העוגה קרם, אפשר גם לכתוב משהו בעזרת כדורי "קליק" מצופים שוקולד או סוכריות לקישוט עוגה מהסוג הגדול יותר.
בהצלחה!