כיתות א נפתחו

ronpel

New member
כיתות א נפתחו

חלום ישן התגשם היום אחרי חבלי לידה קשים ומאמץ מרוכז של הרבה אנשים - נפתח בית הספר של כפר אורנים. אני חייב להודות לכל אלו שהיו שותפים למבצע שעדיין בעיצומו ובעיקר למושי המזכיר שבלעדיו לא היה סיכוי להגיע לרגע זה. רשימת האנשים שמגיע להם תודה מאד ארוכה - אני בטוח שהם יודעים שכולנו מודים להם. בהצלחה לכולנו. אני מבחינתי עובר למבצע הבא של הקמת בית ספר הקבע וכבר מחר יושב עם הקבלן הזוכה כדי לנסות להגיע לפשרה בין התקציב שעומד לרשותנו לבין הצעת המחיר הקיימת. אעדכן גם באתר וגם דרך חדשות הוועד לגבי התוצאות. בברכה רונן

וק

New member
בשעה טובה והמון בהצלחה

לילדים החמודים שגם עבורם מדובר במבצע לא פשוט. שנמשיך להגשים עוד הרבה חלומות, ביישוב ובכלל.

טל זיו

New member
כיתות א'

רונן,מושי, יוסי, רונית ושות' תודה שהפכתם לנו חלום למציאות. הוכחתם שאתם צוות לעניין, מחכים עכשיו לקאנטרי...

avihagit

New member
../images/Emo140.gifברכות ותודות לרונן יוסי ומושי

תודה רבה וכל הכבוד לרונן, מושי ויוסי שהביאו אותנו בשלום ליום הנכסף הזה של פתיחת כיתות א' בישוב.
המון תודה גם לכל המתנדבים הנוספים שעד אתמול בלילה עוד התקינו מזגנים, ניקו, סידרו ואירגנו על מנת שהיום תפתח שנת הלימודים כסידרה. רשימה ארוכה של אנשים טובים. רוח ההתנדבות הזו היא היופי בישוב שלנו. יישר כוח ובהצלחה בשנת הלימודים החדשה. משפחת שני

למעלה