כיתת רייקי לילדים בחנוכה!

אני Tamara

New member
כיתת רייקי לילדים בחנוכה!

ומי שבכלל מעוניין שילדיו ילמדו רייקי, לאו דווקא בחנוכה, מוזמן לפנות אלי בשמחה. זה כולל גם בני נוער! כתת רייקי מיוחדת לילדים! בחג החנוכה, יום ג' ה-23 בדצמבר, שעות 10:30 – 15:00. הילדים ילמדו: - מהי אנרגיה, מהן הצ'אקרות - מהו הרייקי (מקורות, כיצד הוא מרפא) - כיצד לטפל בעצמנו ובאחרים - כלים להתמודדות עם מצבים רגשיים הלימוד כולל כוונון לדרגת רייקי 1, התנסות בחישת אנרגיה, תרגול רייקי, מדיטציה ועבודה עם קריסטלים ומשלב יצירה אמנותית הקשורה לנושאים הנלמדים. הכתה מיועדת לילדים בגילאים 7-10 מיקום: רמת השרון עלות: 120 ש"ח. להרשמה: תמר טלפון: 054-3265883 או במייל: [email protected]

תמרה יקרתי

איזה רעיון מקסים. ממש מתחשק לי להגיע. מתי יש קבוצה לגדולים? בהצלחה

בהצלחה../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

ילדיי למדו רייקי 1 ונהנו כל כך!!! התרגשו כל כך והיו נרגשים להרגיש את האנרגיה שבוקעת מכפות ידיהם. באמת בהצלחה!!!

אני Tamara

New member
תודה נשמה!

יבוא יום והרבה ילדים ילמדו רייקי בבית ספר כחלק מהחינוך הרגיל! או בכלל. אין ל ספק. אני רואה אמהות שרק עכשיו למדו רייקי 1 ועושות לילדים שלהם, והילדים מתחילים לעשות להם חזרה מבלי שעברו את החניכה בכלל. ההתיחסות הטבעית שלהם לכך היא מדהימה. הבת שלי לא הייתה מבינה למה הבייביסיטר לא יכולה לעשות לה רייקי כמו אמא לפני השינה...

אני Tamara

New member
תודה נשמה וסיפור מעניין.

בכתת רייקי הראשונה שעשיתי בארה"ב. הייתה ילדה מקסימה בת תשע שכשמה כן היא: גרייס. (קראתי לה AMAZING GRACEׂ) הילדים עברו 2 חניכות לרייקי, בחדר נפרד. בחניכה הראשונה שהיא קבלה ע"י הקולגה שלי היא אמרה שהיא הרגישה עוד נוכחות בחדר. בחניכה השנייה שיצא לי לעשות, היא ספרה לי שזה מה שהיא ראתה: משני צידיה ומלפניה (אני הייתי מאחור...) היו 3 מלאכים. לשניים היו את הפנים שלי ולאחד את הפנים של הקולגה שלי. (מעניין שהיא בחרה לראות אותם בדימוי כזה כדי לא להבהל...) הם לבשו גלימות לבנות והיא שמעה אותם מדברים על הלפרקונים LEPRECONES ועל גביע מוזהב ועל קשת שבשמיים.... אחכ שחקרתי את הנושא הסתבר שהלפרקונים הם יצוורים מאגדה אירית (הילדה אירית במקור) וזה באמת הסיפור שלהם שהם יוצאים לחפש את הגביע המוזהב (בפירוש שלי האנרגיה האלוהית שידוע שזהב הצבע הכי גבוה) שנמצא מעבר לקשת (פירוש שלי - הצא'קרות...) לא ידועת אם הצלחתי לפרש נכון אבל בהחלט מאד מעניין.

איזה מתוקה!!!

מאוד מעניין!!! אני מכירה את האגדה הזו חייבת להודות..................... שצפיתי בסרט הזה שהוקרן לילדים באחד מערוצי הטלוויזיה והקלטתי להם....כדי שאני אוכל לצפות בזה שוב...... אני מאוד מאוד אוהבת את הסיפורים האיריים ובכלל על אירלנד.
אני קוראת אותך ונזכרת בבתי בת השנתיים שעכשעו כל דבר היא שואלת אותי "מה זה?" אז ישנם דברים שאני רואה אותה מביטה לעברם ואני יכולה להסביר לה-למשל משאית,או חגורה שלבשתי פתאום וכו'.... וישנם מיקרים שבהם היא כאילו מביטה בי מעבר לכתף שלי ושואלת לאותו כיוןן "מה זה אמא?" ואיך אדע מה היא באמת רואה?.... יש לה רגישות מדהימה לאנרגיות אז אני מתחילה לנחש ואומרת כל מיני דברים מוחשיים שבסביבתינו הקרובה ואני גם אומרת, שאולי זה מלאך..... משאירה את כל האופציות פתוחות.....
אני חייבת לומר שאני לומדת המוווןןןן מהילדים שלי

מדהים

זה מדהים באיזו טבעיות אנחנו מדברות עם הילדים שלנו על אנרגיות ומלאכים. אבל לא אצל כולם זה כך. יש אנשים שאנרגיות, מלאכים, תקשורים...זה רק למשוגעים. אני בטוחה שהמון ילדים, בראיה הטבעית שלהם, רואים דברים מעולמות עליוניים, אך כיוון שאף-פעם לא נותן לגיטמציה למראות- הראיה הזאת נעלמת. מי יודע, אולי בקרוב ישתנו הדברים.

אני מאמינה שההכרה ביכולות הללו../images/Emo45.gif

הולכת וגדלה. ואולי ילדי הדור הזה ילמדו לשמר את היכולות או ידעו להיזכר בהן.

למעלה