כיתת תקשורת

hadar8h1

New member
כיתת תקשורת

בוקר טוב לכולםמחפשת דחוף כיתת תקשורת עוד השנה. מחכה לוועדת חריגיםבני לומד כעט בכיתה ב ואובחן ברצף....האם יש כיתה כזו באזור השרון? אנחנו מהרצליהמעדיפה מסגרת דתית. אך אם אין קרוב אפשר גם לא.תודה לכולם ושבוע טוב

TikvaBonneh

New member
מידע נוסף

כיתות חינוך מיוחד יכולות להיות של שני שנתונים ( ולא יוצר משלושה) השאלה מה נכון עבור הילד- מהי הסיבה לבצע העברה עוד השנה אולי ישקלו המשך שיבוץ בכיתה עם סיוע- מה תפקודו חברתית ולימודית. האם נכון לצצרפו לכיתה קיימת - כיתה ב תקשורתית או כיתה בהתהוות כמו כיתה א שנמצאת כולה בשלבי ההסתגלות וההתגבשות.
מה האפשרויות באותו אזור פיקוח ( לדוגמא הרצליה וכפר סבא לא שייכות לאותו מחוז במשרד החינוך . הרצליה שייכת למחוז תל אהיב כמו תל אביב ונתניה...)
בנתניה בכיתה ב אין מקום בכיתות א יש מקום.
בבית ספר ברנר בכפר סבא יש כיתה א וכיתה ב.
בכיתה א אני יודעת שיש מקום, ולגבי כיתה ב צריך לברר.
כשהבן שלי אובחן באמצע השנה אמרו לי שהוא לא יכול לקבל סייעת כי לא נשארו שעות שילוב,

hadar8h1

New member
סייעת

כרגע אישרו לו סייעת. מבחינת כיתת תקשורת טענו שאין מקום כבר השנהאני צריכה לבדוק בחינוך הרגיליש לו קשיי שפה , מדבר עם טעויות קצת וקשיי התנהגות...בלימודים הוא חכם ומוכשר.נתחיל עם סייעת ונגיע לוועדת שילוב במאי לשנה הבאה. אם לא תהיה ברירהתודה לך

TikvaBonneh

New member
יופי שאישרו לו סייעת

אם זה יהיה מוצלח אתם יכולים להמשיך איתה עד סוף היסודי, ובחטיבה לעבור לכיתת תקשורת בישיבה תיכונית.
בהצלחה.

למעלה