שלום.
הבת שלי בת 14 אובחנה לפני חצי שנה asd בתפקוד גבוה.
היא משולבת בכיתה רגילה. יש לה הפרעת קשב ללא מטופלת , כלומר ללא כדורים (בכל הכדורים הופיעה חרדה, וסטרטרה לא עזרה). ומאוד לחוצה מהלימודים. עד שבעצם התייאשה מזה. היא לא עושה דבר מיוזמתה עד שאני שם מדרבנת וכו.
אני מרגישה שוטרת.. וזה מעיב על היחסים שלי עם הבת שלי.
מה גם שלא טוב לה שם בכללי. לימודית. חברתית.
לכן שקלתי להעביר לכיתת תקשורת/ בית ספר לחינוך מיוחד.
לבת שלי אינטלגנציה תקינה. לפי דעתי יש לה רמה גבוהה יותר מהממוצע במתמטיקה שלא מתבטאת כי היא מיואשת.
מסביבי הרבה יעצו לי לא להכניס לכיתת תקשורת או חינוך מיוחד כי הרמה לא אחידה בכל כיתה וזה יכול להוריד אותה.
אך אני מתעקשת לשנות לה את המסגרת.
הייתי רוצה לשמוע המלצות מבעלי ניסיון. המלצות לכיתות תקשורת בסביבת המרכז (חולון, ראשון, תא,וכו).
אני באמת אובדת עצות. מפחדת לטעות ומצד שני אני חושבת שצריך לעשות משהו .
אני פשוט רוצה לראות את הבת שלי מחייכת יותר..
תודה. שרונה
הבת שלי בת 14 אובחנה לפני חצי שנה asd בתפקוד גבוה.
היא משולבת בכיתה רגילה. יש לה הפרעת קשב ללא מטופלת , כלומר ללא כדורים (בכל הכדורים הופיעה חרדה, וסטרטרה לא עזרה). ומאוד לחוצה מהלימודים. עד שבעצם התייאשה מזה. היא לא עושה דבר מיוזמתה עד שאני שם מדרבנת וכו.
אני מרגישה שוטרת.. וזה מעיב על היחסים שלי עם הבת שלי.
מה גם שלא טוב לה שם בכללי. לימודית. חברתית.
לכן שקלתי להעביר לכיתת תקשורת/ בית ספר לחינוך מיוחד.
לבת שלי אינטלגנציה תקינה. לפי דעתי יש לה רמה גבוהה יותר מהממוצע במתמטיקה שלא מתבטאת כי היא מיואשת.
מסביבי הרבה יעצו לי לא להכניס לכיתת תקשורת או חינוך מיוחד כי הרמה לא אחידה בכל כיתה וזה יכול להוריד אותה.
אך אני מתעקשת לשנות לה את המסגרת.
הייתי רוצה לשמוע המלצות מבעלי ניסיון. המלצות לכיתות תקשורת בסביבת המרכז (חולון, ראשון, תא,וכו).
אני באמת אובדת עצות. מפחדת לטעות ומצד שני אני חושבת שצריך לעשות משהו .
אני פשוט רוצה לראות את הבת שלי מחייכת יותר..
תודה. שרונה