כיתת 750 מול מועדון 700

sapir158

New member
כיתת 750 מול מועדון 700

שלום לכולם אני מתלבטת לגבי קורס חוזר בהייקיו או בקידום . את הקורס הראשון עשיתי בקידום והייתי מאוד מרוצה כך שזו הבחירה הטבעית אבל לצערי אין מועדון 700 של קידום באזור מגורי. מה ההבדל בינהם כמה סימולציות בכל אחד איכות הוראה הבדלים בתכלס ? מה אתם חושבים ? תודה מראש

אם רק אלה האפשרויות אז

קידום.
היי קיו לא טובים, ואני אומר זאת בלשון המעטה. החומרים שלהם לא דומים לבחינה, הסימולציות שלהם לא דומות לבחינה ושיטות הלימוד שלהם לא יעילות לבחינה. קידום- אני לא מכיר לעומק, בטוח מישהו פה יודע. אני רק יודע לומר לך לא ללכת להיי קיו.
עכשיו, בעיני לעבור את אותו הקורס שעברת כבר בקידום- לא יחדש לך שום דבר. את כבר יודעת את החומר, ואת צריכה מן הסתם לעבוד עכשיו על אסטרטגיה ועל נקודות החולשה שלך במבחן. אז אם אין לך אפשרות ללכת לקידום 700 כמו שרצית, ממליץ לך לעשות שיעורים פרטיים.

אל תלכי שבי

אחר סיסמאות שיווקיות. ואם הייתי פותח את מכון ״סמי 780״ (יסלחו לי הסמי-ים למיניהם) היית שוקלת ללכת אליו?

ריכוז של תלמידים חזקים מהממוצע בכיתה אינו מבטיח הצלחה אם איכות המורה והחומרים בינונית.

יש מכונים שנחשבים טובים יותר מהייקיו.
כפי שכבר כתבו לך, חזרה על אותן שאלות אינה יעילה, במיוחד כשאין מדובר על בחינות המרכז הארצי.

sapir158

New member
אז מה אתה מציע ?

ואני ממש לא הולכת שבי , אגב לטעמי יואל גבע זה ללכת שבי אבל זו דעתי האישית יצא לי להתקל במועדון 700 של קידום כי המורה שלהם העביר לנו כמה שיעורים ומאוד אהבתי ...

nzoref

New member
תנסי את אחד על אחד

אני בטוחה שתוכלי למצוא אצלם מענה :) יש להם קורס משפרי ציון אם אני לא טועה, ומורים פרטיים זה הקטע שלהם שזה מושלם כדי לשפר ציון.

למעלה