כי אני חדשה לא מכירה אנשים אזז סבב שמות!

danna C

New member
כי אני חדשה לא מכירה אנשים אזז סבב שמות!

שם: גיל: עיר: איש אהוב מהשרדות: אישה אהובה: עוד דברים:

danna C

New member
אני :p

שם:דנה קוטס גיל:13 עיר:תל אביב איש אהוב: ג'ף החתיך הזה ששכחתי מאיפה הוא.. הוא הביא להשרדות את דגל המדינה שלו בגדול.. אישה אהובה:סטפני היא פשוט גדולה מהחיים!!! עוד דברים: יש לי כלב ואני אוהבת סושי.. אממ זהו..

ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

יש שרשור כזה בעמוד 4 אם בא לך להציץ, לפני שכולם יענו לך.

Fairywitch

New member
../images/Emo94.gif

שם:חנה
עיר:חיפה
איש אהוב מהשרדות:רופרט (יש עוד, אבל זה ה-איש, בהא הידיעה)
אישה אהובה:סטפני לאגרוסה
עוד דברים:
האיש הכי שנוא עליי מהישרדות: ג'וני "פייר-פליי" מעונה 7. וחוץ מזה אני צמחונית כבר 15 שנה, בת יחידה, ויש לי כלב מקסים בשם בוני
הודגש באמצעות מדגישומטיק

Confide In Adam

New member
אני

שם: אדם גיל: 23 עיר: חולון איש אהוב מהשרדות: אראס, ראיין או, אוזי אישה אהובה: סטפני! סירי, דניאל, קת'י עוד דברים: מחכה לעונה 15!! D: אה, ו-2 האנשים שאני הכי שונא בהישרדות הם ג'וני פיירפליי ורוב מאריאנו!

R y a n O

New member
אני

שם:אלעד גיל:20.5 עיר:אלפי מנשה (על יד כפר סבא) איש אהוב מהשרדות: ריאן או!(פעם ראשונה אני שומע שעוד מישהו אהב אותו), ברנדון וג'יימי(מ-11),אית'ן ,נייט אישה אהובה: סטפני!!!, אליזבת', קנדיס, סירי, סידני עוד דברים: שנאתי את שיין, יאו-מן, פיירפליי ורופרט!!! עונה 5 תאילנד הייתה הכי משעממת ומחכה שהשרדות 15 תגיע ליס כי המחשב שלי דפוק..

Confide In Adam

New member
וואי, שכחתי לכתוב שאני גם אוהב את קנדיס!!

הזכרת לי... וגם אני לא אהבתי את יאו מן!

Princess110

New member
אניי...

שם: שרה גיל:16-קטנה עיר:** איש אהוב מהשרדות:בוסטון רוב ואקס אהוב בובי ג'ון[הייתי חייבת לציין] אישה אהובה: שי אן רק בגלל שהיא הייתה אחלה באיחוד. איך אהבתי שהיא אמרה שזה משחק ואין מה לנטור טינה..למרות שהוציאו אותה ואף אחד לא ממש אהס אותה.. וואי היא יצאה גדולה מהחיים..! עוד דברים: הייתי צריכה לרשום את הכל פה לא?

XshironetX

New member
היי אני חדשה ../images/Emo13.gif

התחלתי לראות השרדות לפני איזה שבועיים אז ראיתי רק את העונה העשירית.. שם: שיר גיל: 14 עיר: יבנה איש אהוב מהשרדות: איאן מהישרדות 10 אישה אהובה: סטפני מהישרדות 10 עוד דברים: דברים

CoolBoy 17

New member
אני

שם: אורי גיל: 18 עיר: קיבוץ איש אהוב מהשרדות: רוב מעונה 6 בוסטון רוב אישה אהובה: סטפני אמבר קלי מעונה 3 פרווטי עוד דברים: בטוח שכחתי אנשים

BRANGELINA

New member
כי גם אני חדשה אז על הדרך

שם:קסם גיל:15(ביום ראשון) עיר:חולון איש אהוב מהשרדות:רוב מריאנו,איאן מעונה 10(ידיד שלי פגש אותו לא מזמן באיזה כנס בארה"ב),אראס. אישה אהובה:אמבר ברקיץ',סטפני(איך לא??)סונדה,לידיה. עוד דברים:דורה מטומטמת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifדורה דורה דורה!

אבריבאדי לטס גו! (סליחה, הייתי חייבת
)

למעלה