כי אני פשוט חייבת

• פותח הנושא t@li
  • פורסם בתאריך

t@li

New member
כי אני פשוט חייבת

לפתח משחק חדש כל יומיים
מי מכיר שירים עם כלי נגינה או שמדברים על מלאכת הנגינה? והפעם אני גם עונה כי יש לי דוגמאות יפות
"אני גיטרה, הרוח מנגן עליי, בחילופי עונות" (אני גיטרה - נעמי שמר) "לכל שיריך אני כינור" (ירושלים של זהב - נעמי שמר) "לגעת במיתר, לפרוט אקורד" (לא יכול לישון עכשיו - שלום חנוך)

Chandler Rulz

New member
יש מלא...

"כולם רוצים שירים פשוטים, שירים בשני אקורדים.." (שלמה גרוניך - שירים פשוטים) "נגני נגני גיטרה..." (כוורת - המגפיים של ברוך) טוב, אין לי כח עכשיו..

../images/Emo168.gif

"ניגנת לי שיר על הגיטרה וקולך רעד" (יהודית רביץ - לקחת את ידי בידך) "כשהוא פורט על המיתר הזמן זורם לו לאחור" (אהוד בנאי - דוד ושאול) "צלילי חליל אל החולות של המדבר היה שולח" (דיויד ברוזה - שיר אהבה בדואי) ואם כבר דיברו על כוורת - "דוד מלך התעצבן, 'הרוגטקה תנגן'"

יש מלא...

עם גיטריסט ומתופף ועם קלידן שמתחצף- זה רק ספורט/דפנה דקל אבל יותר מכל דבר אהב הוא לנגן בגיטרה- הגיטרה/אהוד בנאי? ילדים שחומים עם תוף, עם כינור וטמבורין- איש השוקולד/יזהר אשדות תמיד היית מיתר קרוע- מיתר קרוע/דניאל סולומון לשלמה יש גיטררה בצבע לבן- כמה יוסי/ברי סחרוף הוא גיטרה היא כינור- גיטרה וכינור/שלום חנוך לשמוע את המנגינה- תמיד עולה המנגינה/הפיקיות(סתם, איזושהי להקה צבאית). מנגן ושר- אהבת נעורי/שלום חנוך אני מנגן- אני מנגן/עוזי חיטמן בוא נגן לי- מיסטר די ג'י סופרמן/שרית חדד מנגנת באך- מנגנת באך/הרידינג ג' מנגנה- מנגנה/יובל בנאי תקשיב לדי ג'י מנגן- סופר סטאר/רוני מנגן כל הזמן- רעש לבן/ברי סחרוף ינגנו לך בלדה- שה לה לה/יזהר אשדות סה"כ 15 שירים אבל יש עוד המון

א.א.אפל

New member
"הגיטרה"

השיר נכתב לדעתי ע"י שמוליק קראוס. לא סגור. "תמיד עולה המנגינה" שייך ללהקת חיל האוויר. כנ"ל.

sleepy fly

New member
גם לי יש!

"שתי גיטרות בס תופים"- אריקשטיין "ולכן אני שר כי רק ככה אפשר"- גידי גוד "משמאלי עם הגיטרה זה איתי"- יוני בלוך

Shani5

New member
../images/Emo26.gif

"אני חוזר הביתה, אני והגיטרה..." "אז מה שווה כל סיפור האהבה הזה? אם אין פה פרחים וכינורות דביקים שמנגנים?" בשיר "יצאנו לרקוד" של הדורבנים יש מלא שמות של כלי נגינה אבל אין לי כח להיזכר ולבדוק. סורי.

Subil

New member
שיר של נעמי שמר ז"ל

שיר סיום- "החצוצרה אומרת שלום לכינורות"

Subil

New member
וגם ../images/Emo88.gif

מוסיקה- "נגנו לי בעצב הכינורות תקעו בחליל ובחצוצרות הכו בתופים צאו במחולות הרעידי תזמורת הלבבות" וגם (בית 2) "חלום צועני מפוחית הפה גיטרה באופק קולה רפה בכי סקסופון מדבר אלי"

למעלה