כי בא לי להתמרמר טיפה

כי בא לי להתמרמר טיפה ../images/Emo3.gif

הגעתי למסקנה שאני צריכה נפשית!! הופעה של כפיר! עכשיו,יופי טופי אחלה בחלה, יש גם אחת כזאת עוד שבוע!! רק שאני לא אוכל להיות בה, כי יש בר מצווה לאחיין שלי באותו יום ואחריה אני הולכת לפגוש את בעלי שלא ראיתי אותו 3 וחצי שנים!!!!! וזהו! ובכל מקרה הייתי נשארת בצפון לסופ"ש כי יש שבת בר מצווה . ולכן כל מה שנותר לי לעשות זה להתפלל לאלוהי הבארבי ולקוות ולהחזיק אצבעות שחודש הבא גם תהיה שם הופעה ביום שאני אשכרה אוכל להגיע (מה שאומר לא שישי בערב:( ). ושאולי רק אולי (אולי נווווווו) כפיר ילמד גם את הדרך לירושלים..:( זהו סיימתי להיות ממורמרת. עכשיו לישון (או לנסות בכל אופן)

אמרת להתמרמר, אמרת אריאלה.

נשמתי, אני לא בטוחה שיש לך מושג כמה אני רוצה כבר שתגיעי שוב להופעה של כפיר. אין מה לעשות, כשאת ואני מעורבות במשהו, אין מצב שלא יהיה בכי. [מרוב צחוק, כמובן
]

inbarIL

New member
הווווו להתמרמר זה טוב. לא אריאלה? ../images/Emo3.gif

אדיוט. אדיוט. אדיוט. אדיוט. אדיוט. אדיוט. אדיוט. אדיוט. אדיוט. אדיוט. אדיוט. אדיוט. אדיוט. אדיוט. אדיוט. אדיוט. אדיוט. אדיוט. אדיוט. אדיוט. אדיוט. אדיוט. אדיוט. אדיוט. אדיוט. אדיוט. אדיוט. אדיוט. אדיוט. אדיוט. אדיוט. אדיוט. אדיוט. אדיוט. אדיוט. אדיוט. אדיוט. אדיוט. אדיוט. אדיוט. אדיוט. אדיוט. אדיוט. אדיוט. אדיוט. אדיוט. אדיוט. אדיוט. אדיוט. אדיוט. אדיוט. אדיוט. אדיוט. אדיוט. אדיוט. אדיוט. אדיוט. אדיוט. אדיוט. אדיוט. אדיוט. אדיוט. אדיוט. אדיוט. אדיוט. אדיוט. אדיוט. אדיוט. אדיוט. אדיוט. אדיוט. אדיוט. אדיוט. אדיוט. אדיוט. אדיוט. אדיוט. אדיוט. אדיוט. אדיוט. אדיוט. אדיוט. אדיוט. אדיוט. אדיוט. אדיוט. אדיוט. אדיוט. אדיוט. אדיוט. אדיוט. אדיוט. אדיוט. אדיוט. אדיוט. אדיוט. אדיוט. אדיוט. אדיוט. אדיוט. אדיוט. אדיוט. אדיוט. אדיוט. אדיוט. אדיוט. אדיוט. אדיוט. אדיוט. אדיוט. אדיוט. אדיוט. אדיוט.אדיוט. אדיוט. אדיוט. אדיוט. אדיוט. אדיוט. אדיוט. אדיוט. אדיוט. אדיוט. אדיוט. אדיוט. אדיוט. אדיוט. אדיוט. אדיוט.אדיוט. אדיוט. אדיוט. אדיוט. אדיוט. אדיוט. אדיוט. אדיוט. אדיוט. אדיוט. אדיוט. אדיוט. אדיוט. אדיוט. אדיוט. אדיוט. אדיוט. אדיוט. אדיוט. אדיוט. אדיוט. אדיוט. אדיוט. אדיוט. אדיוט. אדיוט. אדיוט. אדיוט. אדיוט. אדיוט. אדיוט. אדיוט.אדיוט. אדיוט. אדיוט. אדיוט. אדיוט. אדיוט. אדיוט. אדיוט. אדיוט. אדיוט. אדיוט. אדיוט. אדיוט. אדיוט. אדיוט. אדיוט. אדיוט. אדיוט. אדיוט. אדיוט. אדיוט. אדיוט. אדיוט. אדיוט. אדיוט. אדיוט. אדיוט. אדיוט. אדיוט. אדיוט. אדיוט. אדיוט. אדיוט. אדיוט. אדיוט. אדיוט. אדיוט. אדיוט. אדיוט. אדיוט. אדיוט. אדיוט. אדיוט. אדיוט. אדיוט. אדיוט. אדיוט.
שונאת בנים.

inbarIL

New member
אוי, ועכשיו אפשר להתמרמר גם על זה

שלא יצאו לי ישרות השורות.
גם כן תפוז

../images/Emo214.gif../images/Emo24.gif

חוסר תזמון נוראי יש פה...
עכשיו אני מבינה למה התכוונו כשאמרו לי ש"תזמון, זה הכל בחיים".. אפשר להשמיע לך את ההופעה בטלפון

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הוא גר בחור בצפון זו לא אשמתי
[ברור לכן שזה לא בעל ששם לי טבעת על היד מתחת לחופה נכון??]

שלי פאר

New member
אה נו אז תגידי

ואיך את חייה עם זה שאת לא רואה אותו !? כאילו ... הוא יהיה בעלך בעתיד !? אוףףףףףףף לא הבנתי כלום . חח

חחחח הוא לא בעלי לעתיד (למרות שלא אכפת לי שכן

וקשה לי לא לראות אותו ואני כולי מתרגשת מזה שאני באה אליו ליומיים!!!! ויהיה הכי כיף בעולם כולו!

כן יש לי עוד בעל חוץ מתומר ../images/Emo99.gif

קוראים לו מרון ופעם ניסנו להגיד למישהו איך אנחנו מכירים באמת בלי לערב את המילים פורום עברי לידר במשפט
זה היה מצחיק.. למרות שבתקופה שכתבנו בפורום לא ממש אהבנו אחד את השניה ..

למעלה