כי בא לי לפתוח שרשור סגידה לאמאן

TillsWIFE

New member
כי בא לי לפתוח שרשור סגידה לאמאן

אתם יודעים שלא פעם שמעתי על הביקורת שמועברת על השטחיות שבהערצת האנשים שיוצרים את המוזיקה בלהקות השונות. ושלאהוב את המראה של הזמר/נגן זה שטחי מאשר להעריץ את המוזיקה. אבל מה אפשר לעשות שהמפלצות האלו אמנם get the shit out of me ומצד שני כאלו סקסיות. אז... אני לא מתביישת להודות (יא יא
) אמאן, מר לורדי ומר קלמה הם מושא ההערצה שלי

TillsWIFE

New member
התמונה הקודמת

הייתה המחשה עד כמה מפחידים הם יכולים להיות
כאן כבר פוגשים את הצד הרך יותר של המפלצת, הרגוע יותר

הוא נראה כאן כל כך...

מפלצתי!! כאילו הוא באמת מפלצת אמיתית, ולא מסכה או תחפושת. זה יפהפה, לוואי ויכולתי לפגוש אותם פנים אל פנים.

TillsWIFE

New member
מפלצת עם קשית

הם לא יכולים לא לאכול ולא לשתות כמו בני-אדם (א. כי הם לא בני-אדם, בואו לא נשבור את המיתוס
וְ-ב. בלתי אפשרי להכניס מזון נורמלי דרך המסכה), אז המראה הקלאסי של מפלצת עם קשית (ראה ערך אירוויזיון) התקבע בתודעה

TillsWIFE

New member
ועם גיטרה

אחד מנגני הגיטרה באמת הטובים ביותר. קודם כל אני מעריצה של הקפיצות הלא נורמאליות של אמאן תוך כדי הופעה. אני מנגנת, אז ניסיתי לנגן על גיטרה תוך כדי קפיצה. נחשו מה. לא הצלחתי.

TillsWIFE

New member
יודעים להוציא גם דמעות כשצריך

יש רצף כזה של תמונות (9 או 10) קיטא ואמאן מרכינים ראש אל ראש. גאד אלו תמונות פשוט מדהימות. (אני מבקשת *מתחננת* שכל מאן דהוא שברשותו אוסף התמונות המהמם הזה יעלה אותו לפורום). בינתיים אפשר להסתפק בזאת.
אם יש לכם מה להוסיף על אמאן, בין אם זה תמונות, חוות דעות וכו וכו אתם יודעים מה לעשות. "תגובה" וכל זה...

stu from scream

New member
אמן תעשה לי ילד!!

XD הוא בהחלט הפייבוריט שלו! תודה מירי,שרשור מעולה !

milkshakit

New member
אני לא אוהבת אותו ממש

אני מתה על OX וקיטא
. במיוחד על OX כי הוא סקסי עם המסיכה והעגיל באף

למעלה