כי גם אני הייתי!!

PureTemptation

New member
כי גם אני הייתי!!

לפני כמה דקות חזרתי הביתה עייפה ותשושה, אבל זה בהחלט היה שווה את זה, מאימון של מורה מברזיל, השייך לאירגון אבאדה, העונה על השם קוברה. הוא מסטראנדו בדרגתו, והוא פשוט.... פשוט... פשוט מדהים!! נהניתי כל כך. המון עבודה על בסיס וטכניקה, על זרימה.. הכל פשוט, מושלם. זו היתה אחת הסדנאות היותר טובות שבהן הייתי ואני כל כך מרגישה רע עם זה שלא אוכל להגיע לשני השיעורים הנוספים..
איפה החבר'ה שהיו גם כדי לתמוך בי?
~מדדה למיטה, עם כאבי שרירים...~

הייתי והיה לדעתי אימון מצוין

(טרטר, הפסדת חבל על הזמן!) הכינו אותי נפשית לאימונים של קדרה-סקיבה במשך שעתיים, אבל רחוק מכך... אימון מאוד מעניין, ורק חבל שלא היה עוד קצת זמן להפנים כל דבר ודבר. היה מאוד מעניין וכיף, הכרתי עוד הרבה אנשים. מקווה בהמשך להגיע גם לאימון של המתחילים (לשניים הנוספים בטוח אגיע בכל מקרה).

Kalimac

New member
אתם נוסעים לאט O_O

והוא Mestre לא פחות מזה, בושי לך! ולמה שלא תוכלי לבוא? החבר'ה לא מגיעים לשאר הימים במכוניות? שרייני לך מקום.

Kalimac

New member
אה ושכחתי

לאחד וחצי או שניים שתוהים למה אני ער בשעת בוקר מוקדמת זו, אשיב בכך שהייתה לי יקיצה טבעית עקב סערת גשמים וברד, הרבה ממנו מבעד לחלון.

טפיוקה

New member
שכחת לסגור את החלון???

חחח ואיך הצלחת לקום כל כך מוקדם?? אני בקושי הצלחתי להגרר מהמיטה ב9.... היה גדול אתמול, נהנתי!

PureTemptation

New member
הוא מסטרה? טעות במידע..:S

בכל אופן, אין לי זמן אני צריכה ללמוד לבגרות שיש לי השבוע אז אינמצב בעולם, מה שגם, למי יש כסף, נסיעה אחת עלתה לי במחיר של הסדנא כולה..:S (ונסעתי עם אלי!)

Forever NemeSh

New member
וואו היה אדיר../images/Emo70.gif

מורעלת שכמוני
ברור שנהנתי
כל כך הרבה עבודה על בסיס וטכניקה, השרירים שלי התעוררו לחיים.. כל כך כיף
היה מעניין וכיף.. להתאמן עם אנשים חדשים ומגוונים
ושוב הכרתי (עוד) שרירים שלא ידעתי על קיומם
~מחכה כבר בקוצר רוח לשני האימונים הנוספים~

tommiyBoy

New member
היה באמת אחלה

רק הבאסה שלא היתה הודה בסוף נראה לי שיום שבת יהיה יותר קשה.... ובע''ה תהיה הודה..:)

ailag

New member
אימונים בלי הודה

נראים לי יותר כיף :) או לפחות עם פחות משקל על ההודה. ההודה אולי מתרגלת תגובות וכל זה, אבל האימון עצמו הוא מה שמפתח את היכולות (לפחות בפז"מ ובנתונים שלי)

למעלה