כי התייבש....

13 u S t 3 D

New member
כי התייבש....

צלמה אני עושה הפעלות-פורום יבש ???????. 1. עם היה לך אפשרות להשיג 1 מהסינגלים של באסטד מקורי מאנגליה.. איזה היית בוחר?... 2.כמה תמונות של באסטד יש לך במחשב?... 3. עם יגיע לארץ הדי וי די (שיוצא בערך בקריסמס.. כמו האלבום) תקנה? 4. איך הכרת את באסטד? 5. האם יש לך עוד חברים (מהכיתה\שכונה\ביצפר) שמעריצים את באסטד? 6. הם אתה מגדיר את עצמך.. אובססי?..

inbal287

New member
שלי

1. swtlo והחדש 2.המון, מלא, כל תמונה שראיתי נכנסה לאוסף. <ויש לי 16,459 תמונות המחשב בכלליות, אז מן הסתם יש לי גם מ-ל-א של באסטד!> 3. ברור! 4. ראיתי את wig2s4 באיזה ערוץ צרפתי וישר נדלקתי עליהם, זה היה ממש בהתחלה שלהם. 5. ברור! הדבקתי את כל מי שמכיר אותי, אני עושה ככה עם כל להקה חדשה שאני מכירה! ועכשיו <לפני כמה חודשים יותר נכון> התחלתי גם עם מקפליי.... 6.טיפה אובססיבית..

blink me1

New member
אני אני אני

1.לא דעעת...אם היה לי אפשרות בכלל לקנות משו מאנגליה הייתי קונה את הספר המווושלם שלהם! ואת הדיסק המקורי הראשון שלהם... 2.אמממ....היו לי 4 כשנכנסתי לפורום..עכשיו יש לי בערך 20+ ( בזכותכם..אין לי זין לחפש באתרים תמונות יפות... ) 3.תלוי כמה יעלה.... 4.ווואי זה סיפור מצחיקקקק...חברה שלי ראתה תמונה של צ'ארלי ואמרהנ לי " וואי סטו יש פה מישו מזה כוסון.... " הורדנו כל מה שיכולנו עליהם!!!תמונות שירים היינו בפפפפוווווללללל אתרים...לא ידענו שנתאהב בהם!! שהם אחלה אנשים..אחלה להקה
היינו אובססיביות בטירוף!!! בכינו בלילות כמו ילדות מפגרות...הייתי שמה את השיר last summer לוקחת תמונה יפה של מאטי ובוכה! פפחחחח....וחוצמזה שיש לי יומן שמוקדש לבאסטד...במפגש פורום אני מביאה אותו!!! וזה בערך הסיפור שלי[[= 5.כן....סיפרתי למעלה..ושאר החברות שלי מחבבות אותם... 6.הייתי אובססיבית הכי בעולם!!!!!!!!!!!!!!!!! ועשיתי גמילה...כמה חודשים לא שמעתי לא ראיתי ולא דיברתי על באסטד...פשוט בגלל שממש בכיתי בגללם ( כי הייתי עצובה שאנלא יראה אותם בחיים ובלה בלה-זה ממש טיפשי )וכבר הרגשתי מטומטמת...גם הייתי קונה עיתונים וצרבתי איזה 100 דיסקים עם שירים שלהם והיו לי במחשב שלוש תיקיות מפוצצות שלהם וכמו שאמרתי..עשיתי מזבח לבאסטד ביומן שלי אפילו שחר פה שלחה להם מכתב שהיא עזרה לי לכתוב להם!!וישבתי לה על הראש שתשלח להם( איזה כיףףףףף שהם קיבלו מכתב ממני!!!![[= )אז חלאס.....למרות שהאמת-אני עדיין עצובה שבחיים לא ייצא לי ממש ממש לדבר איתם..להגיד להם כמה הם גדולים ושאני מתה עלעיהם...

../images/Emo39.gif אני../images/Emo9.gif

1. אם היה לך אפשרות להשיג 1 מהסינגלים של באסטד מקורי מאנגליה.. איזה היית בוחר?
When The Day Turns Into Night
שיר פשוט מושלם 2.כמה תמונות של באסטד יש לך במחשב?...
אמממ...האמת? לא הרבה במיוחד..
אולי 40-50 3. עם יגיע לארץ הדי וי די (שיוצא בערך בקריסמס.. כמו האלבום) תקנה?
דההההההההה..
4. איך הכרת את באסטד?
אממ..*חושבת* נראה לי שמעיתונים [סמאש היטס וכל אלה].. 5. האם יש לך עוד חברים (מהכיתה\שכונה\ביצפר) שמעריצים את באסטד?
לא:( 6. הם אתה מגדיר את עצמך.. כאובססי?..
כלפי באסטד
...אממ...לא ממש...כאילו, אני אוהבת אותם מאודד...אבל אחרי התקרית שהייתה לי עם ווסטלייף אני משתדלת לא להיות אובססיבית על אנשים לא מהארץ..

fight star

New member
my turn

1. מהסינגליםםםם? אאההםפפפ... לא יודעת אני מתה על כל השירים ואם יכלתי לשים את הידיים שלי על משהו סביר להניח שהייתי מכריחה את מי שקונה לי שיקנה לי הכוווולל...חחח 2.יש לי טונההההה... זה גם במלא תיקיות אז קצת בעייתי להתחיל לספור אבל אלף יש בטוח בלי בעיה... 3.ברוורררר!!! אני עוד אקנה אותו מאנגליה אתם צוחקים עליי!? בדיסק של בלו טסתי לאנגליה לקנות אותו כי לא יכלתי לחכות..חחחמוכה שכמותי 4.האבוש המתוק שלי היה בלונדון וראה אותם בכל מקום ואמר שהיתה ממש היסטריה סביבם אז הוא החליט לקנות לי את הדיסק! איזה מאממממי!!! 5.האמת שאני עכשיו הצלחתי לגרום לחברות טיפשות שלי עם דעות קדומות על להקות בנים לאהוב את באסטד! וחוץ מזה גיליתי שיש לי מלא חברות אחרות שמכירות אותם וממש אוהבות אותם... 6. מאווווווד

DawnR

New member
----

1.אם היתה לך אפשרות להשיג 1 מהסינגלים של באסטד מקורי מאנגליה.. איזה היית בוחר? Air Hostess כי זה היחיד שאין לי. או 3am\TBAG 2.כמה תמונות של באסטד יש לך במחשב? אין לי כוח לבדוק. אבל בסביבות ה1000 אני מניחה. 3. אם יגיע לארץ הדי וי די (שיוצא בערך בקריסמס.. כמו האלבום) תקנה? לא יודעת. תלוי כמה כסף יהיה לי - הצבא לא ממש נדיב עם כסף 4. איך הכרת את באסטד? חברה שלי אמרה לי שהיא ראתה את WIGTSF בטלויזיה ונתנה לי לשמוע......(עבר כל כךךךך הרבה זמן!) 5. האם יש לך עוד חברים (מהכיתה\שכונה\ביצפר) שמעריצים את באסטד? כן. 6. הם אתה מגדיר את עצמך.. אובססי? כבר לא. אם הייתם שואלים לפני שנה - כן. שחר.

שחררר

הו שחר!! הנה אתתת חחח אני ליז...זוכרת אותי?? אמ רציתי לשאול אותך...נכון לפני בערך חצי שעה או לא זוכרת מתי שחר (השניה) טסה ללונדון...ומסרה מכתבים לבאסטד...עכשיו גם אני כתבתי להם מכתב ואני לא יודעת אם שחר מסרה אותו להם או לא והיא בכלל כבר לא מתחברת ולא כלום איבדתי איתה קשר
ועכשיו אני חייה באי ודאות... את יכולה לעזור לי? בבקשה

DawnR

New member
את מתכוונת אליי?

לא ממש הבנתי. אני לא נסעתי ללונדון, חברות שלי נסעו ואספנו את כל ההודעות מהמעריצים ושמנו בספר. זה היה באוגוסט שנה שעברה. וכן, הם קיבלו את הספר. חוץ מזה - היו אנשים שביקשו אישית שנשלח להם מכתבים (כמו סתו למשל) וכן, הם קיבלו את המכתבים. אני לא יודעת מה קרה למכתבים מהרגע שהם קיבלו אותם... אם הם קראו או לא - זה לשיקולכם אבל הם בד"כ קוראים את המכתבים. מקווה שעזרתי, שחר.

שחר כנסי שוב! חחח וכן התכוונתי אליך

חחח אני טיפשה!! התבלבלתי...זאת שני שטסה ללונדון!! שנייי חחח עכשיו אני שלחתי מכתב לכן באימייל וכאילו שני אמרה לי אישית לכתוב להם מכתב וכתבתי ואני בכלל לא יודעת לאן שני נעלמה...כאילו היא כבר בכלל לא מתחברת... ותודה ענקית!

13usted

New member
../images/Emo108.gifאני

1. עם היה לך אפשרות להשיג 1 מהסינגלים של באסטד מקורי מאנגליה.. איזה היית בוחר?...אאמ...אייר הוסטס!!!!
2.כמה תמונות של באסטד יש לך במחשב?...אין לי הרבה-כי זה דופק לי את המחשב(מניסיון)אז אני שומרת את ההכי יפות שאני רואה...
3. עם יגיע לארץ הדי וי די (שיוצא בערך בקריסמס.. כמו האלבום) תקנה?בטח!!!!!!
4. איך הכרת את באסטד?בוקר משעמם-ראיתי אמטיוי היטס,והיה קראשד דה וודינג-והשאר היסטוריה
5. האם יש לך עוד חברים (מהכיתה\שכונה\ביצפר) שמעריצים את באסטד?יש לי אחת בכיתה שאוהבת אותם,והיא לא אובססיבית כמוני...
6. הם אתה מגדיר את עצמך.. אובססי?.. כן

DesertRose7

New member
שלי..

1. אם היה לך אפשרות להשיג 1 מהסינגלים של באסטד מקורי מאנגליה.. איזה היית בוחר? WIG2S4הראשון והמייצג! ושיר ענק! 2.כמה תמונות של באסטד יש לך במחשב? עקב בעיה ענקית- אין לי תמונות במחשב! 3. עם יגיע לארץ הדי וי די (שיוצא בערך בקריסמס.. כמו האלבום) תקנה? בוודאי! 4. איך הכרת את באסטד? אני אובססיבית לגבי המצעד הבריטי.. וכששמעתי על להקה חדשה שעומדת להיכנס למצעד עם שיר שנורא מתלהבים ממנו.. בדקתי את העניין.. והיום אני פה!! יותר משנתיים וחצי כבר! הזמן טס! 5. האם יש לך עוד חברים (מהכיתה\שכונה\ביצפר) שמעריצים את באסטד? יש את אוסי ודני ושחחחחחחחחחחר מגבעת שמואל.. מהבית ספר גיליתי שיש עוד מישהי רק שאין לי מושג מי זאת.. וזהו... 6. הם אתה מגדיר את עצמך.. אובססי? תגדירו אובססיבי!

אני

1. מממ אני חושבת את WIG2S4 בגלל שבזכות הסינגל הזה הכרתי אותם...אבל בעיקרוןןן 3AM או when day turns into night/without you 2. אוווו היו לי בערך 3000 אבל פירמטו לי איזה פעם את המחשב וזהו סיפור חיי העצוב יש לי עכשיו ממש לא הרבה...נכס של 3000 תמונות בערך הלך לעולמו!! ולעולם לא ישוב
3. יאפ...אופקורס...אני רק מקווה שלא יגזימו במחיר 4. אממ היתה באמ טי וי תוכנית פעם לפני שנה והתאהבתי...בדיוק הראו אותם ומעריצות שנותנות להם לחתום על הבטן שלהן משו כזה חחח קיצר ראיתי והתאהבתי במוזיקה וגם בצ'ארלי
5. לא מעריצים כמוני...אבל יש כאלה ששומעים כמה שירים פה ושם... 6. כן...בהחלט כן...ולא שאני גאה בזה...זה לא דבר טוב במיוחד לא במצבי...=[ ורק שתבינו...חרטתי פעם P על היד כי חשבתי שאהבתי מישו ושיניתי את זה ל-B לא מזמן...כאילו באסטד...ויש לי עגיל עם האות B ומגני זיעה זהים כמו של מאט והרשימה עוד ארוכה...קיצר מפחיד..אל תהיו כמוני! לא מומלץ =[

M o T e K 16

New member
שלי...

1. עם היה לך אפשרות להשיג 1 מהסינגלים של באסטד מקורי מאנגליה.. איזה היית בוחר?... פאקינג שאלה קשה! את כולם!!! 2.כמה תמונות של באסטד יש לך במחשב?... זה בכל מיני תיקיות ואין לי ממש כוח לספור.. אבל לא הרבה.. בסביבות ה300 3. עם יגיע לארץ הדי וי די (שיוצא בערך בקריסמס.. כמו האלבום) תקנה? ברורררררררר... אבל שיגיע!! 4. איך הכרת את באסטד? שחר הכירה לי אותם :p 5. האם יש לך עוד חברים (מהכיתה\שכונה\ביצפר) שמעריצים את באסטד? לאט לאט אני מגלה עוד אנשים שאוהבים אותם! חח 6. הם אתה מגדיר את עצמך.. אובססי?.. תלוי על איזה רמות של אובססיה אתתם מדברים...

למעלה