כי חייב אחד כזה לפחות-הדמות הכי אהובה עליכם?

pilot promo

New member
כי חייב אחד כזה לפחות-הדמות הכי אהובה עליכם?

ותשדתלו לנמק... קווין קיטי נורה ג'סטין הולי שרה סול ג'ו טומי קדימה-מי הדמות שלכם?

adi love noa

New member
שרה

כי היא הכי אמיתית ומציאותית. היא לקחה עליה את הניהול של החברה והיא עושה את זה בצורה טובה למרות שיש לה בעיות בבית,יש לה ילדה חולה ואף פעם לא ראיתי שהיא מתלוננת. היא האחות הגדולה והאחראית. ואני גם מאוהבת בשחקנית הזאת

Lee1392

New member
הדמות שלי ../images/Emo9.gif

קווין: כי הוא כ"כ חמוד ויפה. יש לו הערות מצחיקות ופרצופים מצחיקים, ובכללי, הוא מצחיק יותר מכולם [אותי,לפחות
]. הוא לא מעצבן כמו שאר האחרים.[שרה -שזהגזימה.טומי- המעצבן!!. נורה, וג'סטין וכ'ו וכ'ו] כי הוא דאג לג'סטין וניסה לסדר לו להשאר [כן? אני כבר לא זוכרת] ולא לצאת בחזרה לצבא. בקיצור...אין עליו!

pilot promo

New member
נורה

לדעתי היא הדמות הכי רב גוונית שיש-דבר שכמובן קרה בגלל המשחק המעולה של סאלי. אני חושב שהדבר שאני הכי אוהב בה ואולי קצת מזדהה איתה בעניין הזה הוא שכשדברים קשים היא מחליטה להתנתק מהם רגשית ולחשוב שזה לא קיים למרות שהיא יודעת שזה לא בסדר ולא נכון. אני מאוד מעריך את החוזק והכוח הנפשי שלה ולדעתי היא הדמות היחידה שגרמה לי לצחוק ולהתרגש בסצנה אחת...
לפרק 22 למרות שבפרק 22 טומי קיבל אצלי פרספקטיבה שונה לגמרי-מעציץ שלא עושה כלום חוץ מלשכב עם אשתו בארון בגדים לדמות עם עלילה...

Lee1392

New member
מידי פעם...

אפשר להגיד,שכל סידרה של ג'רי בורקהיימר אני רואה
גאון

Aviyush

New member
שרה../images/Emo13.gif

כי היא מדהימה
היא אמהית, קרייריסטית ובן אדם טוב. ואני הכי מבינה אותה בקטע של הולי.. אני חושבת שהייתי נוהגת אותו דבר. וכמובן, גם בזכות רייצ'ל המדהימה

blur2

New member
רק נזכיר שיש לנו סקר דמות אהובה בפורום ../images/Emo13.gif

אם יש לכם רעיונות לסקר חדש אתם מוזמנים להגיב...
הדמות האהובה עליי היא קווין

למעלה