כי יש המון חדשים, ולכן - התפקדות!

כי יש המון חדשים, ולכן - התפקדות!

אז: שם גיל מקום מגורים מסנג'ר (ICQ?) תמונה דברים קטנים ואהובים (אצל יהודית, שיר, ספר, סרט וכל דבר שרק תרצו)

caliope

New member
על עצמי

שם: שרה גיל: 29 מקום מגורים: ירושלים מסנג'ר [email protected] תמונה דברים קטנים ואהובים (אצל יהודית, שיר, ספר, סרט וכל דבר שרק תרצו) אצל יהודית, האנרגיה, הכישרון והנדיבות שלה (לא רק על הבמה). ובכלל, לטייל, לבשל, לחלוק את זמני עם חברים, להגיע להופעות חיות...

אנוכי,

אף אחד לא מראה נוכחות
שם:ניר
מקום מגורים:עוטף עזה (ועל כן יש לי שעה נוספת בכל בגרות)
מסנג'ר:[email protected] (ICQ? 113673930)
תמונה:
דברים קטנים ואהובים: אצל יהודית: הקול, הנוכחות הבימתית, התלתלים, החיוך שיר: של יהודית קשה לבחור, נכון לעכשיו סוף לסיפור. ספר: מישהו לרוץ איתו, הפילוסופיה של אנדי וורהול, הסיפור שאינו נגמר. סרט: צומת וולקן, אוהבת לא אוהב, אמלי, חייה הכפולים של ורוניק (אפשר להכניס גם את קרייזי
ראיתי קטעים ממנו היום. רוצה שוב
)

hilali1

New member
../images/Emo79.gif יוסי יוסי ../images/Emo79.gif

סתם נו אני מזמזמת לעצמי את השיר הזה כבר כמה ימים בגלל כל מיני "יוסי" שמסתובבים באיזור. איזה יוסי של שיר

וולקאם לכל הדנדשים

אז: שם דנה גיל 22.5 מקום מגורים מרכז מסנג'ר (ICQ?) תמונה דברים קטנים ואהובים (אצל יהודית, שיר, ספר, סרט וכל דבר שרק תרצו) אמממ יהודית ומוסיקה בכלל ... סרטים, פאזלים (איך בא לי), לונדון (
)

הי=] כן..אז על עצמי וכאלה,

אז:
שם:שחר
מקום מגורים: מושב מסלול
מסנג'ר (ICQ?)303771316, זה האיסיקיו שלי
תמונה: אבטיח|דברים קטנים ואהובים: - אצל יהודית: משהו בעוצמות המטורפות שהיא מעבריה, בחיות שלה, הנוכחות, הקול ,המילים... -בכללי: חינוך אלטרנטיוי, תיי ספר דמוקרטים
זב"ח(זכיות בעליי חיים) אני טיבוענית, ספר אהוב אני חושבת שמישהו לרוץ איתו וכל החיים לפניו, יש המון דברים אהובים ותחומיי עיניין, אביים בזאת.

קצת באיחור אבל...

שם הממ... מיכל, מיקי, מיקמיק... גיל 22 עוד 19 יום... מקום מגורים עמק יזרעאל, ויותר מזה לא מסגירה... מסנג'ר (ICQ?) אייסי?! יאק... [email protected] (וזה MSN) תמונה
דברים קטנים ואהובים אצל יהודית הקול, התלתלים, היופי הכובש, היכולת להראות כמו שהיא נראית בגיל שלה...
והעיניים המהפנטות כשהיא שרה... אה, ואיך שהיא פשוט משתבחת עם השנים... שיר יש לי 3 שירים אהובים (ישראלים) "עטור מצחך" , "איזו מין ילדה" ו"ערב של יום בהיר" של אפרים שמיר. לועזי זה Drops of Jupiter של Train ספר באדולינה של גבי ניצן. סרט אני בלוקבאסטר מהלך... החל מקיטשים ועד לאימה... אני אבחר ב"חופים" עם ברברה הרשי ובת' מידלר (מי שלא ראה, סרט מ-ד-ה-י-ם, מומלץ בחום) כל דבר שרק תרצו טיולים, נסיעות ארוכות, הופעות של יהודית (
), נסיעות ארוכות להופעות של יהודית (
), האח הקטן שלי (בן שנתיים), אוכל סיני, במבה, לשיר, לנגן, לכתוב... אנאערף...

למעלה