האירוח שלי...
הייתי מחכה לה בשדה התעופה מחבקת אותה ומנשקת אותה. *לוקחות מונית משדה התעופה לתל אביב* בדרך אני אשאל אותה איך הייתה הטיסה, איך היה לעזוב הכל, על הפרשי הטיסות , מה היא עשתה אתמול לפני הטיסה. אני אספר לה את הסיפור שלי בקשר אליה ואסביר לה הרבה דברים שאני צריכה להסביר לה. הגענו לתל אביב, אני לוקחת אותה לפארק ליד הסנטר אשב איתה שעות על הספסל ועל הדשא אשאל אותה אם יש לה כלב ואספר לה על הכלב שלי, כמובן שאבקש שהיא תשיר לי שיר אבחר שירים מיוחדים שלה. אחר כך נטייל בפארק ונמשיך לדבר. אני אשאל אותה איך הכל התחיל, איך היה לה אומץ ומה הדבר שדחף אותה ללכת על זה, איך הייתה הילדות שלה ועוד המון דברים. אחר כך נלך לטייל בסנטר ואני אקנה לה פרי שייק ואספר לה על האובססיה שלי לשייקים
אחר כך אני אראה לה את החנות של כלי זמר
ואראה לה על איזה גיטרה ואורגן אני חולמת. כמובן שאספר לה על החלום המוסיקלי שלי ומה מונע ממנו להתגשם
. אחר כך נמשיך לטייל, נילך לטיילת אני אראה לה את הנופים היפים של הים ואשאל אותה איזה מקומות יפים יש באנגליה ואיזה היא אוהבת במיוחד. *חוזרות למונית* נוסעות לקיבוץ. בדרך אני מספרת לה מה זה קיבוץ, על חיי הילדות שלי בקיבוץ, על חוויות זכרונות ושואלת אותה שוב על חוויות מיוחדות ועל החיים שלה ואיך החיים שם. הגענו לקיבוץ. אני לוקחת אותה לטייל, מסבירה לה על כל מקומות, מספרת לה את המשמעות שלו, שואלת אותה על מקומות משמעותיים בעיר שבה היא נולדה וגדלה. אומרת לה שהייתי שמחה לעשות איתה סיור כזה באנגליה. מגיעות לחדר. מכינה לה ארוחת גורמה דברים שהיא מבקשת ואוהבת. בדרך צוחקות ומדברות, משמיעה לה מוסיקה ישראלית איכותית
. ועכשיו החלק הכי מעניין! מל שרה לי כמה שירים שאני בוחרת ואחר כך אני מלווה אותה ולאחר מכן עושה איתה דואטים עם הגיטרה שלי
ואורגן שאני מקווה שיהיה לי
. אחר כך רואות סרט בטלויזיה ומדברות אל תוך הלילה שיחת נפש. מספרות סודות אחת לשניה. בבוקר אני מראה לה את הזריחה בקיבוץ ואנחנו חוזרות לשדה התעופה. מל מבטיחה שהיא תזמין אותי אליה לביקור דומה. אני חוזרת עייפה עם מצלמה מלאה בתמונות לפיתוח ודי וי די שצילמתי בו קטעי וידאו. מפתחת הכל ונזכרת ביום שעברתי אתמול...