כי להיות מספר 1 זה מחייב....

כי להיות מספר 1 זה מחייב....

איזה הצגה של ארמסטרונג, במילה אחת ווווואאאוווווו!!!!!!!!!!!!!!!

yossi113

New member
עכשיו ראיתי שהוא פספס את השיא בשניה

מצד שני - אני לא בטוח שלפיראט היה יותר קשה - כיוון שהוא לא עלה את העליה לבד!

הוא דווקא שבר אותו בשנייה, לפי

החישוב שלי לפחות. ארמסטרונג רכב את הקטע ב-39.41 דקות תחסיר מזה 2:05 של ה-1.5 ק"מ הראשונים, שהיו במישור ולא נכללים בשיא. לי יצא 37:37 הזמן של ארמסטרונג. השיא של פאנטני הוא 37.37. אבל אני חלש בחישובי מספרים, ויש סיכוי טוב שאני מחשב לא נכון.

yossi113

New member
דבר נוסף - אם הוא גבר

שילך גם על המנוקדת. זו תהיה סתימת פה מוחלטת לכל המפקפקים.

yossi113

New member
ממש לא - ולהלן הציטוט

The time for the 13.9km ascent of L'Alpe d'Huez for the stage winner, Lance Armstrong, was 37'36". Lance's time is one-second behind the record of Marco Pantani which was set in the 203.5km stage from Saint-Etienne in 1997.

itaiash

New member
פנטאני ברח כבר בהתחלה

ככה שהוא עשה את זה ממש לבד, וצריך לזכור שזה אחרי איזה 170-180 ק"מ. לא היה כמו פנטאני בהרים!!!!

טיראן מ

New member
איפה ההוא עם הקונספירציה ?

מה עכשיו ? גמדים של הדואר האמריקאי החליפו לאולריך את הגלגל הקדמי לוונטילטור ועשו קומבינה עם באסו שלא יתאמץ ? הנה. לבד. מאנו-א-מאנו. בלי פועלים ובלי כלום. לאנס הראה שהוא היום מס' 1 בלי מתחרים.

איזה טופ 5 מעניין יש לנו בדרוג ...

הכללי. 2 רוכבים של USPS 2 רוכבים של טי מובייל 1 רוכב של TEAM CSC אף אחת מאימפריות הגדולות לא הכניסה קבוצה (איטליה, ספרד, צרפת) רק רוכב אחד איטלקי נכנס לטופ 5.

miko1810

New member
הנה הוא עם הקונספירציה

אתה כנראה לא קורא את שאני כותב! או שיש לך בעיות בהבנת הנקרא! אין לי שום קשר לאולריך! אני לא חסיד שלו! אבל אני גם לא חסיד של ארמסטרונג. ומה שכתבתי אמש עדיין שריר וקיים. ולכל אלה שאמרו שבאסו רוצה לשמור על המקום השני המכובד, שיחשבו פעמיים, כי מחכה עוד נגד השעון אחד שהוא ארוך מזה, ושם באסו יפסיד הרבה יותר, ואולי גם את המקום השני! לארמסטרונג היה יום רע אתמול. ואם באסו היה לוקח את החולצה הצהובה אתמול, היום ארמסטרונג היה לפני באסו ביציאה, ולבאסו הייתה את המוטיבציה האדירה לשמור על החולצה! כרגיל, ימים יגידו! אנחנו ניפגש כאן בפורום בעוד שנה, נראה איפוה "משרת" באסו. אגב, אף אחד עדיין לא ענה לי היכן נמצא הפולני הבלונדיני שעשה כאלה צרות לאינדוריין?? קראו לו יארוסלב משהו..

אם ביום רע, ארמסטורנג מנצח..

אני לא רוצה לדעת מה קורה ביום טוב

miko1810

New member
עזוב, די, אין לי חשק להתווכח

אתה לא מבין את מה שאני אומר! לארמסטרונג היה יום רע! אבל... אף אחד לא תקף אותו! כי לפי תיאוריית הקונספירציה שלי הוא קנה מישהו. כי הוא חכם, לכן הוא ישב עליהם עד הסוף! בסוף הוא גייס את הספרינט שלו וב200 מטרים לקח את השלב! מה לא מובן כאן? אם היו תוקפים אותו בזמן שאולריך תקף, הוא לא היה מחזיק מעמד! זאת דעתי, וזכותך לומר לי שאני טועה!

miko1810

New member
אגב, זה מה שקרה עם אינדוריין

בעלייה לארק, ריס תקף, וכולם הצטרפו, והוא הפסיד 4 דקות! בעוד שלפני הטור אף אחד לא הימר על שום דבר מלבד אינדוריין!!

למעלה