כי לחמור לא מראים חצי עבודה

Scum Bunny

New member
כי לחמור לא מראים חצי עבודה

אבל לכם כן. בונוס קטן. בעוד שעה בערך זה יהיה רצועה שלמה, ויעלה לאתר.

*GormE*

New member
יודע מה זה מזכיר לי??

את סשה דמידוב בחלום ליל קיץ בתיאטרון גשר. יש לי רישום של זה, אסרוק מחר כי אני עייף

hsotrt

New member
אוווווווו.... O_O אני מת על זה!!

אני מת על הקומיקס שלך!!! עבודה מצויינת... *משתחווה ביראה*

apathic

New member
יצא פשוט מצויין!

ודרך-אגב, זה רק נראה לי או שבאמת נכנסת לבלאמבוט והורדת קצת פונטים חדשים...? גם הייתי אתמול באתר שלך וקראתי את הקומיקס. אני לא יודע למה, אבל איכשהו זה נראה תמיד טוב כשזה שחור-לבן... לא משנה.

Scum Bunny

New member
בהחלט הורדתי מבלאמבוט

וזה גם כתוב ב rant שמתחת לקומיקס. השורה האחרונה. ושוב תודה על ההצעה.

Scum Bunny

New member
אני חוזר בי

אז זה לא מה שחשבתי. חשבתי יותר בכוון של הפרצוף הסמרטוטי עם הסיגריה השמוטה, בעוד שאת מן הסתם התכוונת לאוזניים. (לפני שאת חושבת את זה- כן, אני יודע שהאוזניים של באני לא נראות כמו אוזניים של שפן. או ארנב, למעשה, כי שפן זה חיה אחרת לגמרי. בכל מקרה, באני היא לא ארנב. היא deamon overlord. כל הקישורים לקומיקס שלי מאינדקסים של קומיקסי חיות פרוותיות ברשת הם שגויים מעיקרם.) (Damn dirty furries...) בכל מקרה - אחלה רישום, כמובן.

Scum Bunny

New member
בונוס

ציור קטן שלא מקבל את הכבוד שהוא ראוי לא ברצועה הנוכחית.

Scum Bunny

New member
זה יותר טפשי ממה שאת חושבת

בעקרון, הרבה זמן הייתי כמו כולם. מצייר פה ושם, מתכנן דמויות וקווי עלילה בתקווה יום אחד לעשות איזה קומיקס. לא כי אני כזה מעריץ קומיקס גדול (אוקיי, אז אהבתי את Preacher ו- Transmetropoliten אבל את רוב הזבל הסדרתי שם בחוץ אני לא ממש סובל) אלא... טוב, כי אני יכול. הקיצר, השתחררתי מהצבא, והיה לי זמן להרוג לפני תחילת הלימודים.אז חתכתי, והתחלתי לעשות קומיקס. בלי שהיה לי מראש איזה רעיון או דמויות. פשוט כדי לעשות את זה ודי. עכשיו, איפשהו בצבא אימצתי את הכינוי Scum Bunny שהוטח בי כעלבון על ידי חבר לא שפוי ואומן דגול. למדתי ממנו הרבה ממה שאני יודע. קוראים לו בן ויש fanart שלו בגלריה שלי באתר). אז כיוון שרציתי לרשום שם של אתר ניסיתי כמה דברים ו-Bunny Extreme היה הראשון שתפסתי (במקור www.bunny-extreme.com) באיזה אתר הפניית כתובות מצ´וקמק, כשהאתר שלי היה במקור בגיאוסיטיז. ואז התחלתי לעשות את הקומיקס. כיוון שכבר היה לי שם, ולא רציתי להתאמץ יותר מידי, הלכתי על הרעיון הכי פשוט שיכולתי לחשוב עליו. בחורה חמושה שעובדת בשביל מיקרוסופט. שפע של אלימות חינם ובדיחות מיקרוסופט זולות. וכיוון שכבר יש שם אז זה הגיבורה. וכיוון שקוראים לה באני (ובנוסף, אני לא מי יודע מה בציור שיער גולש) אז בוא נעשה אותה קרחת ועם אוזניים ארוכות. זה לא שמה שיצא זה יצירת הפאר של המאה. אבל זה מין תחביב שלי, וזה עוזר לי להשתפר, ואפילו יש כמה אנשים שאת חלקם אני אפילו לא מכיר שנהנים מזה משום מה.

*GormE*

New member
חופשי! בחורות קירחות זה אחלה!!!

באמת יש לי דמות אחת כזו שמבוססת על ידידה ממש טובה שלי והיא אפילו דומה לה

Scum Bunny

New member
מה שבטוח, זה יותר קל לצייר

מצד שני, אם לא היה החזה היה מאוד קשה לדעת שזאת אכן בחורה. זו הביקורת העיקרית שאני מקבל על באנטומיה של באני. בעיקר מבנות. פרצוף חסר ייחוד, וחזה גדול מידי. אם כי התמתנתי. בעבר הוא נטה להיות עוד יותר גדול.

*GormE*

New member
קל לצייר

קשה לבנות עלילה ולהעביר את שפת הגוף היחודית שלה היא מנסה ממילא להראות כמו גבר אז עם היא יוצאת ככה כשאני מציירת אותה אז היא מאוד מבסוטה.

The Crusader

New member
לא!!!!

אין לי בעיה אם כל צורה של שער (חוץ אולי מקוצים לא ממש אוהב) אבל בחורות קרחות זה מגעיל!!!!!!! רציני... ראיתי פעם בחורה יפייפיה מקבלת איזה 9 מתוך עשר בסולם שלי... (לא הרבה מקבולת ככה) אבל אחר כך היא עשתה קרחת.... ירדה ל 3! זה כל כך מכוער! אני שונא קרחת! לא יפה, לא יפה, לא יפה! אם אין לכם כוח לצייר שיער.. או השראה אז תעשו חלק... לא קרחת! אני חושב שרוב הבנים יסכימו איתי בנושא זה בחורות עם קרחת זה לא יפה!

Scum Bunny

New member
בחורות אמיתיות אולי כן

לא יודע. תלוי בטעם שלך. בכל אופן, לא הייתי מספר לבאני שאתה חושב ככה...

*GormE*

New member
אני מתה על קרחות

אבל אני לא מסוגלת לעשות אני נותנת לשיער יותר מדי חשיבות מכדי לוותר עליו

למעלה