זה יותר טפשי ממה שאת חושבת
בעקרון, הרבה זמן הייתי כמו כולם. מצייר פה ושם, מתכנן דמויות וקווי עלילה בתקווה יום אחד לעשות איזה קומיקס. לא כי אני כזה מעריץ קומיקס גדול (אוקיי, אז אהבתי את Preacher ו- Transmetropoliten אבל את רוב הזבל הסדרתי שם בחוץ אני לא ממש סובל) אלא... טוב, כי אני יכול. הקיצר, השתחררתי מהצבא, והיה לי זמן להרוג לפני תחילת הלימודים.אז חתכתי, והתחלתי לעשות קומיקס. בלי שהיה לי מראש איזה רעיון או דמויות. פשוט כדי לעשות את זה ודי. עכשיו, איפשהו בצבא אימצתי את הכינוי Scum Bunny שהוטח בי כעלבון על ידי חבר לא שפוי ואומן דגול. למדתי ממנו הרבה ממה שאני יודע. קוראים לו בן ויש fanart שלו
בגלריה שלי באתר). אז כיוון שרציתי לרשום שם של אתר ניסיתי כמה דברים ו-Bunny Extreme היה הראשון שתפסתי (במקור www.bunny-extreme.com) באיזה אתר הפניית כתובות מצ´וקמק, כשהאתר שלי היה במקור בגיאוסיטיז. ואז התחלתי לעשות את הקומיקס. כיוון שכבר היה לי שם, ולא רציתי להתאמץ יותר מידי, הלכתי על הרעיון הכי פשוט שיכולתי לחשוב עליו. בחורה חמושה שעובדת בשביל מיקרוסופט. שפע של אלימות חינם ובדיחות מיקרוסופט זולות. וכיוון שכבר יש שם אז זה הגיבורה. וכיוון שקוראים לה באני (ובנוסף, אני לא מי יודע מה בציור שיער גולש) אז בוא נעשה אותה קרחת ועם אוזניים ארוכות. זה לא שמה שיצא זה יצירת הפאר של המאה. אבל זה מין תחביב שלי, וזה עוזר לי להשתפר, ואפילו יש כמה אנשים שאת חלקם אני אפילו לא מכיר שנהנים מזה משום מה.