כי מלא זמן לא היה
...
שאלון

כי מלא זמן לא היה ../images/Emo3.gif... ../images/Emo41.gif שאלון ../images/Emo41.gif

שעת התחלה: שם: גיל: תאריך לידה: כינוי: איך היית רוצה שיקראו לך? שם אהוב לבנים: שם אהוב לבנות: החג האהוב עליך: החג השנוא עלייך: המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר? מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? מה את/ה הכי אוהב/ת - בוקר, צהריים או ערב? באיזה שעה הלכת לישון אתמול: באיזה שעה קמת היום: מתי בפעם האחרונה: התקלחת? נרדמת בשיעור? שרת? אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה? עשית קניות? עישנת? היית חולה? נחתכת? ראית סרט? נסעת באוטובוס? התנשקת? שתית משקה אלכוהולי? חיבקת מישהו? הכנת שיעורים? היית במסעדה? לא ישנת כל הלילה? האם היום: שתית קפה? אכלת עוגה? דיברת בטלפון? דיברת בפלאפון? שלחת SMS? אכלת במבה? שיקרת? התקלחת? שמעת מוזיקה? שתית אלכוהול? שתית מים? עישנת? צרחת? נסעת מחוץ לעיר? חשבת להתאבד? חשבת מחשבות פילוסופיות? עשית שיעורי בית? רבת עם מישהו? האם אתה: מאמין באלוהים? ובחייזרים? במכשפות? שדונים? פיות? אתה צמחוני? למה? מעשן? למה? מנגן על משהו? שר? מתחמק כרגע מלעשות משהו? בוכה הרבה? אהבה וזוגיות: יש לך חברה? אם כן, כמה זמן יחד? אם לא, אתה רוצה? כמה זמן אתה אוהב אותו? פעם כמעט נפרדתם? שעת סיום:

זה לא אישייי ילדההה קטנההההה

שעת התחלה: 19:17 שם: הוד גיל: 17 תאריך לידה: 12.1.91 כינוי: הודקה,וודקה איך היית רוצה שיקראו לך? כמו שקרואים לי עכשיו
שם אהוב לבנים: תומר,עומרי,איתן שם אהוב לבנות: יהלי [אומרים את זה יעלי, אבל רק עם ה' חח] החג האהוב עליך: פסח,שבועות,סוכות,חנוכה החג השנוא עלייך: אין המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: תירס ודברים אדומים וורודים
[שריטה שלי עוד מילדות
] באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? איגי וקסמן,היהודים,מתופפים. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? הוד המשובקת. סתם מילה שהמצאתי בכיתה ו' והפכה ללהיט והכינוי הזה ממזמן אני צריכה להחליף אותו
מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר? פיפי מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? פיפי מה את/ה הכי אוהב/ת - בוקר, צהריים או ערב? ממ בוקר כי אני אוהבת את כל האור וזה=] באיזה שעה הלכת לישון אתמול: פייי מאוחר..5 בבוקר באיזה שעה קמת היום: 15:30 :O מתי בפעם האחרונה: התקלחת? עכשיו נרדמת בשיעור? חח מזמן לא הייתי בביצפר שרת? עכשיו אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה? היום עשית קניות? לפני שבוע עישנת? לא מעשנת:p היית חולה? מזמן נחתכת? שלשום ראית סרט? מזמן נסעת באוטובוס? בטיול שנתי התנשקת? יום העצמאות שתית משקה אלכוהולי? יום העצמאות נראלי חיבקת מישהו? אתמול הכנת שיעורים? חחח מאז כיתה ז' בטח היית במסעדה? לפני כמה שבועות עם אחיות שלי לא ישנת כל הלילה? כל השבוע האם היום: שתית קפה? כע אכלת עוגה? לא דיברת בטלפון? כע דיברת בפלאפון? כע שלחת SMS? לא אכלת במבה?לא שיקרת? כע התקלחת? כע שמעת מוזיקה? כע שתית אלכוהול?לא שתית מים?כע עישנת? לא צרחת? כע נסעת מחוץ לעיר? כע חשבת להתאבד?לא חשבת מחשבות פילוסופיות? לא עשית שיעורי בית? לא רבת עם מישהו? לא בדיוק האם אתה: מאמין באלוהים? כע ובחייזרים? לא במכשפות? לא שדונים? לא פיות? לא אתה צמחוני? לאא למה? ככה
מעשן? לא למה? ככה:p מנגן על משהו? כע שר? לעצמי מתחמק כרגע מלעשות משהו? כע בוכה הרבה?ממ השנה הזאת כן אהבה וזוגיות: יש לך חברה? לא אם כן, כמה זמן יחד? אם לא, אתה רוצה? חבר כן חח כמה זמן אתה אוהב אותו? פעם כמעט נפרדתם? שעת סיום: 19:24

A t z a

New member
כי ממש אין לי כוח ללמוד../images/Emo80.gif

שעת התחלה: 20:08 שם: שנה גיל: 18 עוד חודש וקצת תאריך לידה: 3.7 כינוי: דנדן, דנדנית, דבש, דנוזבל וכו'... איך היית רוצה שיקראו לך? לאדעת שם אהוב לבנים: גיא נראלי שם אהוב לבנות: נועם, שרון.. החג האהוב עליך: פורים החג השנוא עלייך: ממ לאדעת המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: דגים\ סושי\ סטייק וכו' באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? כאן ובחמי רודנר מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? אצה ויש חתול מהמם מאחוריו מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר? מכבה את המזגן מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? דופקת על עץ 4 פעמים מה את/ה הכי אוהב/ת - בוקר, צהריים או ערב? בוקר וערב, תלוי איזה יום באיזה שעה הלכת לישון אתמול: 2 ככה באיזה שעה קמת היום: 9 ומשהו מתי בפעם האחרונה: התקלחת? לפני שעתיים נרדמת בשיעור? לאזוכרת בדיוק מתי אבל באנגלית אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה? למיכלצ'י כשהחזרתי אותה הביתה?
"לאבב" עשית קניות? שבוע שעבר עישנת?
היית חולה? לפני שבועיים נחתכת? לא זוכרת ראית סרט? אתמול, מולאן רוז'
נסעת באוטובוס? אתמול שתית משקה אלכוהולי? חודש ומשהו? לאדעת חיבקת מישהו? היום הכנת שיעורים? חחחחחחחחחח וואי...כיתה י'?? היית במסעדה? אתמול
לא ישנת כל הלילה? בלי אף דקת שינה? לא זוכרת.. האם היום: שתית קפה? לא אכלת עוגה? לא דיברת בטלפון? כן דיברת בפלאפון? כן שלחת SMS? כן אכלת במבה? לא שיקרת? לא התקלחת? כן שמעת מוזיקה? כן שתית אלכוהול? לא שתית מים? כן צרחת? כן נסעת מחוץ לעיר? כן חשבת להתאבד? כן!!! חשבת מחשבות פילוסופיות? לא עשית שיעורי בית? לא רבת עם מישהו? לא האם אתה: מאמין באלוהים? לא ובחייזרים? כן במכשפות? לאדעת שדונים? לא פיות? כן אתה צמחוני? לא למה? כי אני אוהבת מק מנגן על משהו? לא שר?לא מתחמק כרגע מלעשות משהו? כן, ללמוד למגן בתנך
בוכה הרבה? כן שעת סיום: 20:15

A t z a

New member
הפרעה נפשית../images/Emo6.gif../images/Emo80.gif

לפני איזה 3 שנים היה לי סיוט מחריד מאוד שהלחיץ אותי נורא, ונכנסתי להיסטריה במשך כל היום שלמחרת... אחרי הרבה זמן של חוסר ודאות בקשר להתגשמות הסיוט, נודע לי שהכל בסדר ואין מה לדאוג... מאותו רגע החלטתי שאני אעצור את התגשמות הסיוטים ואני לא אחזור למצב של היסטריה רק בגלל חלום רע, ואני דופקת 3 פעמים על העץ נגד התגשמות הסיוטים
הפעם הרביעית היא למקרה שאחת מ3 הדפיקות לא תיקלט
כן אני יודעת שאני מטורפת, אבל יש לי המון דברים פריקיים כאלה בסגנון. אני אחסוך מכם

a d i 8

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

מופרעת קטנה שלנו

Ronushnush

New member
עפותתת עפוות כ"כ יפות

שעת התחלה: 22:29 שם: רוני גיל: 17 תאריך לידה: 8.12.90 כינוי: רוני איך היית רוצה שיקראו לך? רוני שם אהוב לבנים: לא יודעת שם אהוב לבנות: כנ"ל החג האהוב עליך: יום העצמאות. החג השנוא עלייך: אין דבר כזה חג שנוא המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: אז זהו שאין
אני אוהבת לאכול הכל באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? פה ובפורום חמי מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? יש רק מה שפה, לא מסתתר כלום חוץ מזה שכל דבר אחר היה תפוס. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר? עכשיו שקיץ לובשת על עצמי משהו כי פאדיחות לצאת בתחתונים וחזייה. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? קוראת וסוגרת את המנורת קריאה מה את/ה הכי אוהב/ת - בוקר, צהריים או ערב? ערב, בהחלט. באיזה שעה הלכת לישון אתמול: 3 באיזה שעה קמת היום: 12 מתי בפעם האחרונה: התקלחת? אתמול, עוד שנייה נכנסת שוב נרדמת בשיעור? הפעם האחרונה והראשונה שזה קרה לי הייתה השנה בגלל הכדורי אלרגיה יימח שמם שרת? היום, אני שומעת בלופים שירי ילדים ושרה איתם בשיא ההתלהבות
עם האווזים לאופק, בוא נעוףףףףף אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה? לפני שתי דקות בערך, בכלל נהייתי דביקי בימים האחרונים עשית קניות? אתמול עישנת? לפני שלושה חודשים בדיוק!!! זהו זה סופי אני לא אשבר. היית חולה? נראה לי שעכשיו אני מבשלת משהו :-\ אח שלי הדביק אותי
נחתכת? אתמול כשחתכתי סלט
ראית סרט? לפני שבוע כמעט נסעת באוטובוס? אתמול לטעם העיר התנשקת? חודש וחצי בערך, מאז אני מתנזרת. שתית משקה אלכוהולי? אתמול חיבקת מישהו? היום הכנת שיעורים? פייי, מי יודע. היית במסעדה? מזמןןןן לא. נגמרו החיים הטובים
לא ישנת כל הלילה? לצערי קורה הרבה בזמן האחרון. האם היום: שתית קפה? יותר מדי אכלת עוגה? חחח הלוואי דיברת בטלפון? לא משתמשת בטלפון דיברת בפלאפון? כן שלחת SMS? האמת שלא אכלת במבה? איפההה שיקרת? לא התקלחת? עוד לא שמעת מוזיקה? ודאי שתית אלכוהול? לא שתית מים? ברור עישנת? לא צרחת? כן ועם גרון כואב זה לא כיף נסעת מחוץ לעיר? לגבעתיים חשבת להתאבד? היום דווקא לא
חשבת מחשבות פילוסופיות? כן, כרגיל, יותר מדי עשית שיעורי בית? למדתי למגן במת"מ, זה נקרא? רבת עם מישהו? עם אח שלי בקטנה האם אתה: מאמין באלוהים? לא בדיוק באלוהים, קיום עליון כלשהו. אולי ובחייזרים? לא במכשפות? לא שדונים? לא פיות? לא אתה צמחוני? לא למה? כי זה נראה לי טבעי ולגיטימי לאוכל בשר מעשן? לא למה? כי הפסקתי. מנגן על משהו? לא שר? לא מתחמק כרגע מלעשות משהו? צריכה ללמוד בוכה הרבה? כן אהבה וזוגיות: יש לך חברה? לא אם כן, כמה זמן יחד?
אם לא, אתה רוצה? רוצה, אבל לא להתפשר כמה זמן אתה אוהב אותו?
פעם כמעט נפרדתם?
שעת סיום: 22:39

a d i 8

New member
היום הכי כיפי בעולםםםםםםםםםםםםםםם!!!D:

שעת התחלה:22:47 שם:עדי גיל:18
תאריך לידה:21.4.08 כינוי:נבוט וכל ההטיות...[סיפור ארוף שלא כולל בתוכו נבוט בשום דרך או צורה] איך היית רוצה שיקראו לך?אמממממ עדי?
שם אהוב לבנים:קורט..באמת!...מתה על השם הזה
...אוווו!גם דילן! שם אהוב לבנות:מלודי החג האהוב עליך:פסח החג השנוא עלייך:יום כיפור...למרות שלא ניראה לי שזה נחשב חג כלכך
המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול:רגל של תרנגולת!היינו בסין,והזמנו מרק עוף,אבל לא חשבנו שזה הולך להיות מרק עם כ-ל העוף
באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע?כאן,ונירוונה מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו?הכינוי שיש לי כאן...והסיפור הוא חוסר יצירתיות מוחלטת
מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר?"לאאאאאאאאא רוצההההההההה לקוםםםםםםם!!!" מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון?אממממ מכבה את האור? מה את/ה הכי אוהב/ת - בוקר, צהריים או ערב?ניראה לי שערב... באיזה שעה הלכת לישון אתמול:00:30 ככה... באיזה שעה קמת היום:07:30
מתי בפעם האחרונה: התקלחת?לפני כמה שעות... נרדמת בשיעור?מה זה??
שרת?לפני דקה וחצי בערך.... אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה?היום עשית קניות?היום
עישנת?אממממממ מלא זמן....איכאיכאיכ היית חולה?המון זמן..טפוטפוטפו
נחתכת?לא זוכרת... ראית סרט?אתמול נסעת באוטובוס?אתמול התנשקת?יותר מידי זמן. שתית משקה אלכוהולי?ל"ג בעומר חיבקת מישהו?היום הכנת שיעורים?
היית במסעדה?היום
לא ישנת כל הלילה?וואוו..אממממ...שעבדנו על ההפקות... האם היום: שתית קפה?
אכלת עוגה?
דיברת בטלפון?
דיברת בפלאפון?
שלחת SMS?
אכלת במבה?
שיקרת?
התקלחת?
שמעת מוזיקה?
שתית אלכוהול?
שתית מים?
עישנת?
צרחת?
נסעת מחוץ לעיר?
חשבת להתאבד?
חשבת מחשבות פילוסופיות?
עשית שיעורי בית?
ושוב-
רבת עם מישהו?
אבל ממש בקטנה... האם אתה: מאמין באלוהים?לא כמו שהוא מצוייר בדתות..אבל כן... ובחייזרים?
במכשפות?
שדונים?
פיות?
...אני חיה בעולם פנטזיה שכזה....חחחחח אתה צמחוני?
למה?לא מתחברת לזה... מעשן?
למה?איכ. מנגן על משהו?
שר?
מתחמק כרגע מלעשות משהו?
בוכה הרבה?
אהבה וזוגיות: יש לך חברה?
אם כן, כמה זמן יחד?- אם לא, אתה רוצה?אני אשמח לאחד..אבל לא לחוץ לי... כמה זמן אתה אוהב אותו?- פעם כמעט נפרדתם?- שעת סיום:22:56

A m 0 s

New member
האוטו שלנו גדול וירוק האוטו שלנו נוסע רחוק..

השיר הזה נתקע לי בראש לא יודע למה.. שעת התחלה: 13:53 שם: עמוס גיל: 14+ תאריך לידה: 5.1 כינוי: A m 0 s איך היית רוצה שיקראו לך? השם הזה ממש מתאים לי.. שם אהוב לבנים: אהההממ.. שם אהוב לבנות: אהמממממממממ.. החג האהוב עליך: סוכות!! החג השנוא עלייך: לא יודע נראה לי שפסח - לא בגלל שאי אפשר לאכול לחם כי אם יהיה בא לי אני אוכל אני פשוט לא מבין את הטימטום שעושים מכל זה שכולה לא טפח להם הקמח חג שלם - - -
אבל אני מת על החופש!! המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: ג'וקים!! באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? אין לי כוח לכתוב.. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? השם שלי מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר? פותח טלויזיה?! מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? סוגר אותה?! מה את/ה הכי אוהב/ת - בוקר, צהריים או ערב? אני חושב שבוקר.. באיזה שעה הלכת לישון אתמול: 23 וארבעים אחרי שחזרתי מהים... באיזה שעה קמת היום:לא ממש זוכר משהו עם 6 אני מתעורר יותר מידי מוקדם בזמן האחרון!! מתי בפעם האחרונה: התקלחת? אתמול - מה שמזכיר לי שבאמת לא התקלחתי בבוקר |פשיט| נרדמת בשיעור? לא זוכר אבל כל השנה רק חלמתי בהקיץץ.. שרת? לפני כמה שניות / דקות.. אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה? לחברה שלי.. עשית קניות? השבוע.. עישנת? לפני 100שנה אבל זה היה שאכטה .. לא יודע.. היית חולה? לא רוצה לזכור!! נחתכת? דיי לא יודע... ראית סרט? לא זוכר.. נסעת באוטובוס? לפני שבועיים נראה לי או שבוע .. התנשקת? שלשום נראה לי.. כן.. שתית משקה אלכוהולי? לא זוכר.. חיבקת מישהו? היום!! הכנת שיעורים? לפני 100 שנה אני לא מכין שיעוריםצ כבר עשור!! היית במסעדה? לפני שבועיים?! לא ישנת כל הלילה? קורה לעיתים קרובות... האם היום: שתית קפה? לא אכלת עוגה? לא דיברת בטלפון? נראה לי שגם לאץץ דיברת בפלאפון? לא.. שלחת SMS? לא.. אכלת במבה? לא שיקרת? לא התקלחת? לא שמעת מוזיקה? כן.. שתית אלכוהול? לא שתית מים? כן.. עישנת? לא צרחת? כן נסעת מחוץ לעיר? לא חשבת להתאבד? לא חשבת מחשבות פילוסופיות? אולי עשית שיעורי בית? לא רבת עם מישהו? אני חושב שלא.. האם אתה: מאמין באלוהים? לפעמים ובחייזרים? בחוצנים!! במכשפות? לפעמים שדונים? מידי פעם פיות? כנ"ל אתה צמחוני? לא למה? האמת שפעם ניסיתי אבל זה יותר מידי טעים!! מעשן? לא למה? כי זה דוחה ומסריח ומסרטן!! מנגן על משהו? מיי גיטרה שאינ חייב לקנות אקוסטית חדשה כי לא אני אשתגע.. שר? יאפ.. מתחמק כרגע מלעשות משהו? להכין את עצמי לאיזה 10000 מבחנים.. בוכה הרבה? לא אהבה וזוגיות: יש לך חברה? כן אם כן, כמה זמן יחד? משלשום בבוקר אם לא, אתה רוצה? --- כמה זמן אתה אוהב אותו? האמת (שששששששששש - - - סוד - - -) אהממממ... פעם כמעט נפרדתם? --- שעת סיום: 14:03

kepit

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

שעת התחלה:14:53 שם:סתיו\שושנה\סנארף\קפיט\טישו. גיל:14 ו7 חודשים ויומיים
תאריך לידה: 26.10 כינוי:קפיט ואמא שלי אתמול החליטה שהיא קוראת לי פאין כי תמיד כואב לי הכל חח איך היית רוצה שיקראו לך?מאיה שם אהוב לבנים:רועי שם אהוב לבנות:מאיה
החג האהוב עליך: סוכותD: החג השנוא עלייך:ממ לאדעת.. לא שונאת חגים.. זה בריא חגים חופש:] המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול:עגבניות חיות באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? דפנה והעוגיות ופה
מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? kepit זה היה אמור להיות capit מלשון כפית(אני אוהבת את המילה הזאת
) וזה היה תפוס.. אז זה ניהיה kepit מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר?דברים שעושים כשקמים בבוקר והולכים לשירותים.. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? מפעילה מוזיקה:) מה את/ה הכי אוהב/ת - בוקר, צהריים או ערב?ערב.. באיזה שעה הלכת לישון אתמול:12 וחצי באיזה שעה קמת היום:7 וחמישה :S מתי בפעם האחרונה: התקלחת?לפני 3 שניםD: נרדמת בשיעור?ממ לפני שבוע בערך.. שרת?סתם ככה? בטח ..אמ.. עכשיו חח אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה?אתמול אולי.. עשית קניות?מזמןןןןןןןןן עישנת?נבר
היית חולה?אני תמיד חולה.. הכל כואב לי חח נחתכת?שבת ראית סרט?שבת שעברה אצל גיוש:] נסעת באוטובוס?לפני שעה בערך.. התנשקת?חודש וכמה ימים :[ שתית משקה אלכוהולי?לג בעומר.. חיבקת מישהו?היום בטח..בבצפר הכנת שיעורים?מתישהו השבוע(שזה היה דיי נדיר תאמת
) היית במסעדה?מליין זמן לא ישנת כל הלילה?לג בעומר.. האם היום: שתית קפה?לא אכלת עוגה?לא דיברת בטלפון?לא דיברת בפלאפון?כן שלחת SMS? כן אכלת במבה?לא שיקרת?יש מצב חח התקלחת? תכף אני הולכת חח אחרי 3 שנים וזה..
שמעת מוזיקה?כל היום חח שתית אלכוהול?לא שתית מים?לא..פטלD: עישנת?לא צרחת?ממ יכול להיות.. נסעת מחוץ לעיר?אתמול כן,היום לא.. חשבת להתאבד?חחחחחח
חשבת מחשבות פילוסופיות?ממ לא נראלי .. עשית שיעורי בית?לא רבת עם מישהו?ממ אני בריב כל השבוע כבר עם אחותי.. האם אתה: מאמין באלוהים?דא ובחייזרים?דא
במכשפות?אולי.. שדונים?דאדאדא
פיות?כןןןןןןןןןןןןן
אתה צמחוני?נייט למה?ככה מעשן?נייט למה?עוד לא.. מנגן על משהו? מנסה:S שר?נייט מתחמק כרגע מלעשות משהו?ממ בתת מודע.. בוכה הרבה?בשנה האחרונה לא.. אהבה וזוגיות: יש לך חברה? לא:( אם כן, כמה זמן יחד? אם לא, אתה רוצה? כן כמה זמן אתה אוהב אותו?ממ יותר מחצי שנה :S פעם כמעט נפרדתם? אני וה-לא חבר שלי?
שעת סיום:15:14

ססילייה

New member
דנה, יש לי סינגלים של איגי :)

מסתובבים משחקת עם בובות רק רגע ודולי פרטון.
שעת התחלה:13:11 שם:לירון ליאן זייגר גיל:20 תאריך לידה: 14.4.88 כינוי:ליל איך היית רוצה שיקראו לך?שנהב. שם אהוב לבנים:דרור. שם אהוב לבנות:שנהב\מאיה\שירלי החג האהוב עליך: פורים!
החג השנוא עלייך:פסח. המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: חצילים באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? שייגעצ, איגי, ג'נגו מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? ססילייה? מ"חמש ילדות יפות" והשיר של סיימון וגראנפוקל. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר?שמה תחתונים
מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? מורידה תחתונים
סתם..ממ..מכבה את המחשב.. מה את/ה הכי אוהב/ת - בוקר, צהריים או ערב?ערב. באיזה שעה הלכת לישון אתמול:4:00. באיזה שעה קמת היום:9:00. מתי בפעם האחרונה: התקלחת?אתמול בבוקר. נרדמת בשיעור? מה זה שרת? האמת שכל היומיים האחרונים שרתי :) אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה? אתמול בערב. \: עשית קניות? לפני שבועיים בערך. עישנת?לפני חצי שעה. היית חולה?לפני מלא זמן (טפו טפו טפו
) נחתכת? היום בבוקר. ראית סרט? אתמול בערב. נסעת באוטובוס?היום בבוקר. התנשקת? ביום ראשון. שתית משקה אלכוהולי?רביעי בלילה. חיבקת מישהו?היום בבוקר. הכנת שיעורים?מה זה היית במסעדה?לפני שבוע פלוס מינוס.. לא ישנת כל הלילה? ממ..בלילה שבין שבת לראשון.. האם היום: שתית קפה?
אכלת עוגה?
דיברת בטלפון?
דיברת בפלאפון?
שלחת SMS?
אכלת במבה?
שיקרת?
התקלחת?
עוד לא D: שמעת מוזיקה?
שתית אלכוהול?
שתית מים?
עישנת?
צרחת?
נסעת מחוץ לעיר?
חזרתי מת"א. חשבת להתאבד?
חשבת מחשבות פילוסופיות?
עשית שיעורי בית?מה זה רבת עם מישהו?
האם אתה: מאמין באלוהים?
ובחייזרים?
רק בדנה...
במכשפות?
שדונים?
פיות?
אתה צמחוני?
למה?לא יודעת... מעשן?
למה?כי אני אוהבת.. מנגן על משהו?גיטרה בכלליות. שר?
מתחמק כרגע מלעשות משהו?חס וחלילה. בוכה הרבה?
אהבה וזוגיות: יש לך חברה? כרגע לא. אם כן, כמה זמן יחד? היינו חודש ומשהו ביחד. אם לא, אתה רוצה? כרגע לא. כמה זמן אתה אוהב אותו? אהבתי אותו...חצי שנה. פעם כמעט נפרדתם? כל שבוע היינו נפרדים לשעה
בל הפעם זה סופי -_- שעת סיום:13:17

A t z a

New member
../images/Emo6.gif"רק דנה" חחח מניאקית../images/Emo23.gif ותתחדשי!!!../images/Emo80.gif

פארטיייייייייייייי

שעת התחלה:03:55 שם:גלעד גיל:17 תאריך לידה: 31.7.90 כינוי:איך שבא לכם איך היית רוצה שיקראו לך?אבנר שם אהוב לבנים:יוספון שם אהוב לבנות:רוחמה החג האהוב עליך: פורים! פארטי!! החג השנוא עלייך:אין המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: אין באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? אפחד מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? סתם קקי מהיסודי מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר?חוזר לישון, אלה אם אני פשוט לא מתעורר או שיש שיעו חשוב מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? חושב... (עמוק) מה את/ה הכי אוהב/ת - בוקר, צהריים או ערב?הכל באיזה שעה הלכת לישון אתמול:4 לפנות בוקר בערך באיזה שעה קמת היום:לקראת ערב מתי בפעם האחרונה: התקלחת?מתישהו השבוע באיזה בוקר נרדמת בשיעור?שנים לא שרת?כל הזמן אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה?לא זוכר עשית קניות?פלאפל! עישנת?אתמול בלילה היית חולה?מזמן נחתכת?עשיתי חורים ברגליים בנסיון להוציא זכוכית שבוע שעבר ולא מצאתי כלום. ראית סרט?חמישי לפנות בוקר, נער המים (בנזונה של סרט) והנסיכה הקסומה (בפעם האלף) נסעת באוטובוס?חמישי התנשקת?מזמן שתית משקה אלכוהולי?יין, הערב חיבקת מישהו?רביעי בערב, את נתן הכנת שיעורים?טחחח היית במסעדה?שנים לא ישנת כל הלילה?רביעי האם היום: שתית קפה?לא אכלת עוגה?לא דיברת בטלפון?לא דיברת בפלאפון?לא שלחת SMS? יא אכלת במבה?לא שיקרת?לא התקלחת? לא שמעת מוזיקה?יא שתית אלכוהול?יא שתית מים?לא עישנת?לא צרחת?א נסעת מחוץ לעיר?לא חשבת להתאבד?לא חשבת מחשבות פילוסופיות?לא עשית שיעורי בית?לא רבת עם מישהו?לא האם אתה: מאמין באלוהים?יא ובחייזרים?לא במכשפות?לא שדונים?לא פיות?לא אתה צמחוני?לא למה?לא מעשן?מתי פעם (על מי אני עובד, כן) למה?בשביל שקט מנגן על משהו?בס, קצת גיטרה, פסנתר, תופים, כל דבר שזז
שר?לפעמים מתחמק כרגע מלעשות משהו?לא בוכה הרבה?לא אהבה וזוגיות: יש לך חברה? לא אם כן, כמה זמן יחד? אם לא, אתה רוצה? אוי יא ברוך כמה זמן אתה אוהב אותו? פעם כמעט נפרדתם? שעת סיום:04:04

Tzassa

New member
באלי, משעמם. :)

שעת התחלה: 21:30. שם: צליל. גיל: 15. תאריך לידה: 18.5 החג האהוב עליך: שבועות נראה לי. גם לא ממש. החג השנוא עלייך: פסח.
המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: המ, קלמרי אני חושבת. לא יודעת.
באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? המ, אף אחד בערך? :L מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו?
מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר? מצחצחת שיניים/פיפי. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? שומעת מוזיקה. מה את/ה הכי אוהב/ת - בוקר, צהריים או ערב? ערב-לילה. באיזה שעה הלכת לישון אתמול: 1-2. באיזה שעה קמת היום: 6
. מתי בפעם האחרונה: התקלחת? היום עוד לא. נרדמת בשיעור? לפני חודשיים בערך. שרת? לפני דקה. אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה? בצהריים. :) עשית קניות? לפני שבוע וחצי. עישנת? בל"ג. >< היית חולה? חודשיים ככה, אנאערף. נחתכת? לא יודעת. ראית סרט? המ, מזמן. נסעת באוטובוס? צהריים. התנשקת? צהריים.
שתית משקה אלכוהולי? לא זוכרת. חיבקת מישהו? שעתיים ככה. הכנת שיעורים? פיייי. לא זוכרת חח. היית במסעדה? אתמול בבוקר. לא ישנת כל הלילה? ל"ג. האם היום: שתית קפה?
אכלת עוגה?
דיברת בטלפון?
דיברת בפלאפון?
שלחת SMS?
אכלת במבה?
שיקרת?
התקלחת?
שמעת מוזיקה?
שתית אלכוהול?
שתית מים?
עישנת?
צרחת?
בקטנה. נסעת מחוץ לעיר? "עיר"?
וכן. חשבת להתאבד?
חשבת מחשבות פילוסופיות?
עשית שיעורי בית?
רבת עם מישהו?
האם אתה: מאמין באלוהים?
ובחייזרים?
במכשפות?
שדונים?
פיות?
אתה צמחוני?
למה? כי בשר זה טעים. :) מעשן?
למה? לא בריא, לא טעים, לא כיף. מנגן על משהו? לא ממש. שר? לעצמי בלבד. מתחמק כרגע מלעשות משהו? לא. בוכה הרבה? כן. :L אהבה וזוגיות: יש לך חברה? יאפ.
אם כן, כמה זמן יחד? חודש. פעם כמעט נפרדתם? נופ. שעת סיום: 21:39

למעלה