כי ממש ממש בא לי.

דוVשה

New member
כי ממש ממש בא לי.

- נכון, שלעשן, אחרי כמה שנים טובות של גמילה זה ממש קקה?
- מה הייתם עושים אם היו מנסים לשדך לכם חבר מאוד טוב של של אח/ות שלכם?
- איזה כייף שקר סופסופ בלילה!!!!, לא?
- איזה מקום יותק קסום יש מיפו? אה? איזה איזה!?
- מי מתגעגע לקיץ?
- לעוד מישהו בא לראות שוב את התפוז המכאני?
- מי מתנדב לרצוח את מי שמחליט לעשות מבצעים בצומת ספרים אחרי שכבר נקנה הספר בהרבה יותר ממחיר המבצע!?
- למה שרה אנג'ל לא מוציאה עוד ספר? [אינעלאביה!].
- האם עוד מישהו קרא את הכתבה בסופשבוע על דורון שפר ורצה ללכת להרצאה שלו [או מה שזה לא יהיה שהוא מעביר]?
- מי קונה לי את כל הספרים שאני רוצה במתנה? טוב דיי פיניטו.

דוVשה

New member
שלכת!!!! ירד לי 1480! ../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

- נכון, שלעשן, אחרי כמה שנים טובות של גמילה זה ממש קקה? ממש, אבל ממש ממש. - מה הייתם עושים אם היו מנסים לשדך לכם חבר מאוד טוב של של אח/ות שלכם? מה באמת? - איזה כייף שקר סופסופ בלילה!!!!, לא? כןןן, אתמול היה ממש כייף =]. - איזה מקום יותק קסום יש מיפו? אה? איזה איזה!? אין. אין בכל העולם כולו. [אולי מלבד לונדון, ופירנצה וכו'] אבל אין. - מי מתגעגע לקיץ? אני, לא. - לעוד מישהו בא לראות שוב את התפוז המכאני? יש לי אותו מפעם, בוידאו
. - מי מתנדב לרצוח את מי שמחליט לעשות מבצעים בצומת ספרים אחרי שכבר נקנה הספר בהרבה יותר ממחיר המבצע!? סאמאמאמאמאמאמאמאמאמאמא שלהם!. - למה שרה אנג'ל לא מוציאה עוד ספר? [אינעלאביה!]. - חבל מאוד שכך הדבר :(. - האם עוד מישהו קרא את הכתבה בסופשבוע על דורון שפר ורצה ללכת להרצאה שלו [או מה שזה לא יהיה שהוא מעביר]? בסוף אני אהיה ברסלבית. - מי קונה לי את כל הספרים שאני רוצה במתנה? כדאי, אני מצ'פרת ביד נדיבה =]. טוב דיי פיניטו.

ציפציפציףףף

נכון, שלעשן, אחרי כמה שנים טובות של גמילה זה ממש קקה? זה קקה בכללי... אני חושבת שקרה לי משו ממש טוב. נהיתה לי כזה, טראומה פיזית לסיגריות כזה או איך שלא קוראים לזה
כאילו, עישנתי ואז עליתי לאוטובוס לנסיעה שעשתה לי בחילה מטורפת ומאז כל פעם שעישנתי היתה לי בחילה ופשוט לא הייתי מסוגלת יותר. ובכלל זה היה כשחזרתי לעשן רק לאיזה פחות משבוע אז בעצם אני בכלל לא מעשנת להלהלהלההההה ביי
מה הייתם עושים אם היו מנסים לשדך לכם חבר מאוד טוב של של אח/ות שלכם? הייתי שואלת אם הם חושבים שאני פדופיל למה הילד עוד בבצפר. ולא בתיכון.
איזה כייף שקר סופסופ בלילה!!!!, לא? לא כשאני חולה. אבל זה יהיה כיף כשאני אהיה בריאה ויהיה לי מפזר חום ופליז.
איזה מקום יותק קסום יש מיפו? אה? איזה איזה!? וולדן פונד
מי מתגעגע לקיץ? אולי פעם ראשונה שלא בכל חיי. מעניין מה זה אומר. ונו, גם ככה הוא יחזור אחכ... (:)
לעוד מישהו בא לראות שוב את התפוז המכאני? לא ראיתי ולו פעם אחת. והסיבה היחידה שאני איכשהו בסדר עם העובדה שהמורה לא אישרה לי לקרוא ספר אחר במקום כשבאתי אליה בוכה אחרי הפרק הראשון [ואיך לעזאזל שמים כזה דבר בקוריקולום] זה כי קבלתי את הציון הכי גבוה בחיים שלי על התזה המטורפת שכתבתי על זה אחכ...
מי מתנדב לרצוח את מי שמחליט לעשות מבצעים בצומת ספרים אחרי שכבר נקנה הספר בהרבה יותר ממחיר המבצע!? מחזירים את הפסר בסניף אחד וקונים מחדש עם המבצע בסניף אחד עם הזיכוי דעע?!?!?
למה שרה אנג'ל לא מוציאה עוד ספר? [אינעלאביה!]. מה היא כתבה באמת? אני מכירה את השם. אבל כרגע שרה אנג'ל רק מזכיר לי את השיר אנג'ל של שרה מקלקלן
האם עוד מישהו קרא את הכתבה בסופשבוע על דורון שפר ורצה ללכת להרצאה שלו [או מה שזה לא יהיה שהוא מעביר]? אני לא קוראת כלום
מי קונה לי את כל הספרים שאני רוצה במתנה?
ולי את כל הדיסקים?

דוVשה

New member
לא לא לא!!!

בדיוק בשביל זה שאלתי מי רוצה לרצוח אותם!!!! בצומת ספרים ניתן להחזיר ספר עד שבועיים מיום הקניה. את המצבעים הם עשו הרבה אחרי שבועיים!!!! זונות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.

תרצחי ../images/Emo4.gif

או שתקני עוד ספרים במבצע!! אבל אם את רוצחת אל תרצחי את הבעלים ממש ממש ממש... הוא קרוב משפחה של מישו שאני ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש אוהבת
.......

רגע מה, הם לא נותנים אפילו זיכוי?

ואם, ואם ואם את מזדכה על הספר הזה ולוקחת במקום שני ספרים במבצע ואז במקום אחר מחליפה אחד מהם לספר הזה?? הם פשוט לאנותנים לך להחזיר אותו כי הוא לא היה אז במבצע? יו, זה דיון דיי משעשע יש לציין.

דוVשה

New member
מה שניתן לעשות,

זה להחזיר ספר עד - גג - שבועיים מיום רכישתו. סה טו.

behappy

New member
רק כי קיפודית חיברה!

וכי יום ראשון ואין לי כוח לשבור את הראש עוד בעבודה ואני עייפה עד מאוד! - נכון, שלעשן, אחרי כמה שנים טובות של גמילה זה ממש קקה? גברת, תתאפסי על עצמך. את ל-א חוזרת לזה!!! אני לא קונה לך יותר מאפנס בריאותיים אם את הורסת תבריאות עם סיגריות! ברור??!?! - מה הייתם עושים אם היו מנסים לשדך לכם חבר מאוד טוב של של אח/ות שלכם? שוקלת את זה. ויו קנואו וואט איי ת'ינק
- איזה כייף שקר סופסופ בלילה!!!!, לא? זתמי, זונע. בואי לירושלים תראי מה זה קר בלילה
ואי אפשר לדעת מה ללבוש כי ביום חם אימים ובלילה קר. דווקא כשקניתי חצאית מיני מאממת כזו של חורף וגרביונים זה לא עוזר באמת!! - איזה מקום יותק קסום יש מיפו? אה? איזה איזה!? הר הזיתים!!!!! המורדות המערביים שלו,
- מי מתגעגע לקיץ? אני
- לעוד מישהו בא לראות שוב את התפוז המכאני? לא תודה. אם כבר עוד פעם משו של קובריק אז את עיניים עצומות לרווחה, בשביל הואלסים והצילום. - מי מתנדב לרצוח את מי שמחליט לעשות מבצעים בצומת ספרים אחרי שכבר נקנה הספר בהרבה יותר ממחיר המבצע!? זו חוצפה, תתבעי אותם על עוגמת נפש
איזה ספר זה? - למה שרה אנג'ל לא מוציאה עוד ספר? [אינעלאביה!]. תשאלי אותה, יחד עם האינעלביה בסוף המייל
נראה מה יהיה! - האם עוד מישהו קרא את הכתבה בסופשבוע על דורון שפר ורצה ללכת להרצאה שלו [או מה שזה לא יהיה שהוא מעביר]? לא קראתי ולא רוצה - מי קונה לי את כל הספרים שאני רוצה במתנה? תקני לי את כל הוצאת רסלינג נראה אחרכך. סעו לשלום ! ותארגנו לי עוד כמה שעות שינה,ווקשע!

למעלה