כי (מסתבר) הקודם כבר לא קופץ

Guy Schlesnar

New member
כי (מסתבר) הקודם כבר לא קופץ

זוכרים שיום שישי שעבר ראיתי האמר אייץ' 2? אז היום ראיתי באילת משהו אפילו יותר טוב. אינפינטי FX5! כמה שהוא נראה יפה בתמונות,במציאות האוטו הזה פשוט מדהים

חןשסק

New member
חחח השמות לא אומרים לי כלום

אולי תשים תמונה?

Guy Schlesnar

New member
הטיול היה די נחמד

בקשר לזה שהשם לא אומר לך כלום-לא מפליא. לא מוכרים אינפינטי בארץ,מה שיש זה יבוא אישי,והיא לא מפורסמת כמו האמר,למבורגיני,פרארי וכל שאר המכוניות היקרות שאין בארץ. לינק לתמונות.

H i i B i T c H

New member
../images/Emo151.gif../images/Emo151.gif../images/Emo151.gif../images/Emo151.gif|

גיא גיל: 17 שם משפחה: שלזינגר מין: כתובת: תל-אביב והמרכז מצב משפחתי: מקצוע: ציטוט נבחר: I´m pretty hard-nosed. I don´t like to lay down and die. I´m a warrior - Brock Lesnar. "never give up,never surrender,never admit defeat"- Rupert Boneham,Survivor 7 & 8 על עצמי: תחביבים: WWE ולהתאבק,כדוריד,נהיגה,ואלישיה קת´ברט-הדבר הכי קרוב לשלמות שאלוהים יצר אי פעם. המזל שלי: דלי הורוסקופ שלי: זה עשוי להיות סוף שבוע ביתי במיוחד מבחינתכם.

חחח מעייף לאללה

תשאלו את גיא.. נרדמתי עליו בחוות הגמלים (מסיבה של ערסים
) אבל היה נורא נחמד
ואני עדיין עייפה-אפילו אחרי 12 שעות שינה..

Guy Schlesnar

New member
אבל אחלה די ג'יי

שלא אמר כמה פעמים "ברוך הבא ראשון לציוןןןןן! איזו מסיבה ראשון לציוןןןן..." וגם לא שם את אותם השירים כמה פעמים בערב,וגם לא שם איזה שיר פעמיים ברצף. אין,אחלה די ג'יי. הייתי מזמין אותו לחתונה שלי.

למעלה