"כי נעליים, קונים מהר וגרביים, לא חסר
.."

"כי נעליים, קונים מהר וגרביים, לא חסר../images/Emo136.gif.."

אם בגרביים עסקינן... - בגדים
האם הייתם לובשים לאחים שלכם את הבגדים
או קונים את אותו פריט אחרי שהם קנו
מה דעתכם על העברת הבגדים מהגדולים לקטנים

happy00

New member
את קוראת מחשבות ../images/Emo35.gif

בדיוק חשבתי על השאלה הזו. העברת הבגדים מהגדולים לקטנים: בילדותי מן הסתם עברו בגדים מאחד לשני, במיוחד מאחותי אלי. לאחי מן הסתם היה צריך כבר לקנות. גם אני מעבירה בגדים מאחד לשני אצל הילדים שלי. אבל בגלל שזה בן ובת (ועכשיו שוב בן), הייתי צריכה לקנות לבת גם הרבה בגדים חדשים. בשנים הראשונות זה לא מפריע לילדים, וכל עוד מעבירים בגדים שעדיין נראים כמו שצריך, ובנוסף קונים גם חדשים, אז סבבה. אין צורך לבזבז סתם כסף ולקנות הכל מהתחלה לכל ילד. אבל כשגדלים, זה מבאס לקבל כל הזמן בגדים בירושה. יש בגדים יפים שנראים טוב, אבל רצוי מאוד לקנות גם מספיק בגדים חדשים כדי שהילדים לא ירגישו מקופחים. השאלות בגדים: היתה תקופה שהשאלתי מאחותי בגדים אבל זה לא היה הרבה, וכבר בגיל צעיר סגנון הלבוש שלה היה שונה משלי.

לא אני לא../images/Emo194.gif

אבל מקרים דומים לאלה קורים לי יותר מדיי
אצלנו זה גם היה ככה, בעיקר עם תחפושות.. את יכולה לראות תמונה של אחותי, שלי, ועוד כמה בנות דודות עם אותה תחפושת
אם הבגד מספיק טוב וחדש - אני אומרת למה לא? אבל צריך לפנק גם בחדשים.. היום לא חסרים רשתות עם בגדים טובים במחיר לא יקר.. כשגדלתי הייתי לוקחת לאחותי המון בגדים.. פשוט אהבתי את הסגנון שלה [לפעמים בלי רשות
], היום היא לוקחת ממני

maiky17

New member
../images/Emo182.gifמהאחים שלי אני לא מקבלת בגדים...

אבל אני יורשת בגדים מבת דודה שגרה קרוב. ובכל פעם שאני צריכה משהו חגיגי, אני הולכת להתנחל לה בארון

אני מקבלת המון בגדים שקטנים על אחותי...

אפילו יש כאלה שאחותי מעולם לא הספיקה ללבוש והיו קטנים עליה או שלא התחשק לה. תמיד כשהיא באה מחו"ל היא מביאה ערימה של בגדים שבד"כ רובם קולעים לטעם שלי
. אני האמת בעד להעביר בגדים אבל חשוב כשגדלים למשל בגיל בית ספר שזה כבר מתחיל להיות חשוב איך מתלבשים לראות שהבגדים עדיין באופנה שהילדים בכיתה לא יצחקו על הילד וכו'.

למעלה