כי עזה כמוות

estersh

New member
להלן מקרה קלאסי של "גניבת דעת"

(שוב פרצתי לה למחשב והשתמשתי בשם שלה לאינטרסים שלי) אתה בטח מתכוון ל- Azza's Hell (אפילו שבאנגלית זה עם G בהתחלה). ואני חשבתי ששלב הגיהנום הוא אחרי שלב המוות, ולא שהם באותו שלב, אבל- [מעניין איזה מוות היא תבחר עבורי. אני מקווה שהיא תהיה יצירתית מספיק ולא אימפולסיבית. אין דבר איום יותר מפגישה שלא-במתכוון עם חוויית סוף-העולם. הלוואי ותהיה מחושבת. הלוואי ותבחר בסכין הכי יפה במטבח. הלוואי ויהיה לה רובה של קאובואים או שלולית של חומצה-גופרתית. אמן.]

estersh

New member
P.S.

1. טובי, מה שלומך? 2. האם אתה מעדיף את הפח או את הפחת? 3. יהיה טוב?

שאלות קשות..

א. שלום? אם היה כזה לא היתה כאן אף הודעה, כך שניתן לומר ודי בביטחון ששלומי אינו קיים ולפחות בצורה גלובאלית. ב. פח או פחת? תלוי איזה מהם זה עזה.. (ובחישוב לוגי פשוט : אם הביטוי הוא "מן הפח אל הפחת" כנראה שהפחת שווה או יותר גרועה). ג. לאד`ע, כך אומרים, לא? מצד שני, זה ששר את זה בוכה אל הקירות, כך שהוא לוממש אמין בקטע הזה..

estersh

New member
להלן דיון פילוסופי עמוק

(עדיין, במסגרת השוד הנ"ל) א. נחליף את השאלה מעט: איך מרְגשך? ואל תתפתל ואל תתחמק, ואל תסביר לי עכשיו ברוב היגיון שאין לך מרְגש. כי מרגש הוא האיבר הראשון שנקרם אצלך עוד בימים העובריים העליזים שלך. ב. ברור שהשאלה היתה על בסיס הביטוי עם הפח והפחת, אבל היא ספציפית יותר וכבר ענית עליה: עזה היא הגרועה מבין האופציות. אי לכך ובהתאם לזאת עזה היא התשובה (וכן, מבחינת השאלה שלי לפחות, היא ממוקמת בקטגוריית "פחת"). ג. צודק, הוא באמת בוכה אל הקירות. ואפרופו, זה מזכיר לי איזה משפט חביב שיש לו באיזה שיר עם ניחוח כפרי נאיבי, אם הפרשנות שלי לא מוגזמת, והוא הולך ככה: "הו המרחקים, המרחקים עליהם האהבה נמתחת.." בעיני זה מצטייר כמו כביסה מתנופפת על חבל מתוח "מכאן לאיזו עיירה נידחת". XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX כמה רע בעזה? תסביר לי במטרים, בליטרים, בשקלים חדשים.

טוב, על א-מת?

א. כמו כל דבר בצה"ל, זה מחולק לשלושה דברים : שני חלקים קבועים (עייף כי בקושי ישנתי בלילות האחרונים ורוצהבית כי שישישבת אף פעם לומספיק), החלק האחרון והמשתנה (נקד כ"יתנשא") הוא דווקא פסדר, תודה. ב. האמת? עזה זה לא רע בכלל - זה אומר שסופסוף עושים משו, וכל הפלוגה ביחד ודווקא די נחמד.. ג. סעיף ב די עונה על זה. אה, וחוצמזה שמים איקסים על הנשק, מה רע?

estersh

New member
לסמן נשק באיקסים

זה אומר שאתם מוליכים את הנשק לבית-המטבחיים? ככה עושים בצאן, כמדומני. זה לפחות מה שאמרו לנו תמיד בבצפר, בהתייחס לקטע בתפילת רוששנה ויומכיפור, "כבקרת רועה עדרו מעביר צאנו תחת שבטו"- שמסמנים את הצאן שייהפך לשווארמה וכיו"ב באיקס אדום על הגב.

בדיוק

עם שינוי קל בין פעיל לסביל (סביל תרתי משמה), אצלנו הנשק מסומן באיקס כשהוא הופך מישהו אחר (!) לשווארמה (בקשר להכשר, אני מקווה שזה יהיה חלק..) אוף, שווארמה.. אני רעב!!

מממ..

בהרבה מאד מקרים דווקא אימפולסיביות דוחפת את האדם למקומות יצירתיים אליהם לא יכל להגיע בצורה שקולה ומחושבת. נ.ב. אני ממליץ על טנק. מגוון האפשרויות מגיע לספר טוב של סטיבן קינג..

estersh

New member
משהו5 ולישון

טובי, קראתי עכשיו בחטף שהממשלה הולכת לפרוק את העצבים שלה על עזה. תשמור על עצמך, כן? אם רע לך תצעק (כמו אצל רופא-שיניים), אני אעביר מסרים לגורמים שצריכים להתעדכן. הייה שלום.

estersh

New member
תשני, תשני ילדה טובה.

אני רואה שעבדת פה עד מאוחר. אני גאה בך על העבודה היפה ולא אתן לך למות כשאת עושה דברים נפלאים כל כך. אני יוצאת עכשיו (באיחור של 25 דקות) לעוד יום עמוס אבל הלב שלי קל- החדר והמחשב וטובי.. כולם מופקדים בידיים טובות. יש לך במקרר סלט פירות, סלט ירקות, גבינה, סרדינים (לא טעים), לחמניה (כי רציתי לרכז הכל יחד), מרק, פשטידה. על הגז יש מחבת עם ביצה ולידם שמן ומלח. את הסוכר, קפה, חלב והעוגיות אנ'לא צריכה להציג לפנייך וחוצמזה את יכולה לסחוב לשותפות שלי כל מה שאת רוצה. (הריבה על המדף מומלצת!). טובי, תענה לה על כל השאלות. אסתר, ואייקון של אמא רחימאית מזילה דמעות התרגשות ודאגה.

את לא עושה משלוחים, הא?

כי הדבר היחיד שאני יכול לאכול היום זה סנדביץ` שאין לי שמץ לגבי ההכשר שלו, או בקיצר - עד הלילה אני צריך לחיות על מה שאכלתי הבוקר : ארבע עוגיות מכשפתחול ועוגת אחווה "אישית" (בהנחה שכל "איש" לוקח פרוסת עוגה אחת ומתחלק בה עם עוד שלושה) אז מי אמר שבשריון משמינים, הא?

estersh

New member
להשמין בשריון? לא

אלא אם כן בא לך להתרפד בפלדה, למשל. [לא תאמין. התחרבן לי האנטר. הלללויה!][אנטר][אנטר] חבל. יש פה יותר מדי אוכל ופחות מדי תיאבון.

למעלה