כי רציתם חיים. גנוב מאיפושו.

DaSi ON LsD

New member
כי רציתם חיים. גנוב מאיפושו.

שם: גיל: מיקום: בית חולים בו נולדת: תכונות טובות: תכונות רעות: מקצוע אהוב: מאכל אהוב: חיה אהובה: סלנג אהוב: מילה אהובה: זמר אהוב: זמרת אהובה: להקה אהובה: שחקנית אהובה: שחקן אהוב: איזה כיתה אתה: בדיחה שגרמה לך לצחוק: איך אתה מרגיש: הבנאדם הכי יפה שראית: חג מעודף: יס או הוט: ספורט מועדף: ערוץ מועדף: אתה חושב שאתה יפה? אתה חושב שאתה צבוע? אתה חושב שאתה קנאי? אתה חושב שאתה קרציה? אתה חושב שאתה עקשן? אתה אוהב את עצמך? בזבזן או חסכן? איפה היית רוצה לגור בארץ? בחו''ל? איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב? איזה דמות מצויירת אתה? למה? יש לך פלאפון? קו פתוח? של איזה חברה? למי אתה מתקשר הכי הרבה? איזה צילצול יש לך? הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? ושומר מסך? אתה יודע מה אני יודע? אתה רוצה להיות זמר? אתה רוצה להיות שחקן? אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתף? אמרו לך פעם שאוהבים אותך? שאתה אומר אני אוהב אותך אני מתכוון? יש לך פירסינג? איפה יש לך? איפה אתה רוצה פירסינג? אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? אם היית פוגש ברחוב את ראש הממשלה מה היית עושה? ואם היית פוגש ברחוב את אמינם? ואם היית פוגש ברחוב את נינט טייב? אתה מאמין באלוהים? בגורל? בחיים מחוץ לכדור-הארץ? באהבה ממבט ראשון? פורום אהוב: באיזה פורומים אתה כותב: יש לך חברים בפורומים? מה הדבר האחרון שאכלת? מה הדבר האחרון שקנית? מי האדם האחרון שחיבקת? מי האדם האחרון שראית? מי האדם האחרון שדיברת איתו? מה אתה עושה עכשיו? אתה שומע מוסיקה עכשיו? מה אתה לובש? מה הסרט האחרון שראית? מה התוכנית האחרונה שראית? מה הדיסק האחרון ששמעת? מה השיר האחרון ששמעת? מה החלום שלך? נגמרו לי השאלות, מה עושים? מה תעשה אחריי שתסיים את השאלון? אתה חושב שמישהו בכלל יקרא אותו? נהנת? איך היה השאלון?

אני.....

שם: אוראל בסטקר גיל:14 אבל עוד שבועיים 15 מיקום: קרית גת בית חולים בו נולדת: ברזילי תכונות טובות: יודעת להקשיב תכונות רעות: חסרת סבלנות מקצוע אהוב: פחחחחחחח מאכל אהוב:אוכל הודי חיה אהובה:דג סלנג אהוב:....איזה ליגה מילה אהובה: פאק
זמר אהוב: שי גבסו זמרת אהובה: נינט טייב ומאיה בוסקילה להקה אהובה:???? שחקנית אהובה: גוליה רוברטס ריס וויתרספון וגניפר אניסטון. שחקן אהוב: בראד פיט כאילו ואורלנדו בלום המאמי
איזה כיתה אתה: ט בדיחה שגרמה לך לצחוק: מה זה שתי הומוים בשפה המתמטית כינוס אברים דומים חחחחחחחח איך אתה מרגיש: סבבה הבנאדם הכי יפה שראית: יש כמה מיראל כהן!!! ועוד מישהוווו חתיך סופר חתיךך............. חג מעודף:פסח יס או הוט:הוט בגלל גיא פינס ספורט מועדף: כדורגל ערוץ מועדף:ערוץ 3 אתה חושב שאתה יפה? לא אתה חושב שאתה צבוע?לא אתה חושב שאתה קנאי?לא אתה חושב שאתה קרציה?לא אתה חושב שאתה עקשן?מאודד אתה אוהב את עצמך? בזבזן או חסכן?בזבזנית איפה היית רוצה לגור בארץ? אשדוד העיר הכי הכי או בסביון בחו''ל? בקנדה איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב? חברים איזה דמות מצויירת אתה? ???. למה? יש לך פלאפון? לא קו פתוח? של איזה חברה? למי אתה מתקשר הכי הרבה? לאחותי ולחברה מהבית ספר איזה צילצול יש לך? הקול הכי יפה ששמעת? של נינט טייב איזה רקע יש לך בשולחן עבודה???. של חברות שלי ושומר מסך? גם אתה יודע מה אני יודע? כן אתה רוצה להיות זמר?כןןןןןןןןןןן אתה רוצה להיות שחקן?כןןןןןן אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתף? כן ברור אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן שאתה אומר אני אוהב אותך אני מתכוון? שאני אוהבת אותך ואני פשוט רק אוהבת אותך וזהו יש לך פירסינג? לא אבל בתקווה איפה יש לך? איפה אתה רוצה פירסינג? בשפההה אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? קונה מה שבא לי אם היית פוגש ברחוב את ראש הממשלה מה היית עושה? אזזז ואם היית פוגש ברחוב את אמינם? מי אתה ביכלל ואם היית פוגש ברחוב את נינט טייב? זה לא משנה לי מאה פעם ראיתי אותה בקרית גת היא גם למדה עם אחותי אז ראיתי אותה מליון פעם . אתה מאמין באלוהים? ברור בגורל? לא בחיים מחוץ לכדור-הארץ? כן באהבה ממבט ראשון? כןןןןן ועוד איך כן פורום אהוב: המורדים חברתי באיזה פורומים אתה כותב: טלנובלות ,המורדים,המורדים חברתי,ועיצוב המוצר יש לך חברים בפורומים?כן מה הדבר האחרון שאכלת? קציצות מה הדבר האחרון שקנית? אתמול נעליים מי האדם האחרון שחיבקת? אמא שלי מי האדם האחרון שראית? את חברה שלי מי האדם האחרון שדיברת איתו? בן דוד שלי מה אתה עושה עכשיו? עונה על השאלון הזה אתה שומע מוסיקה עכשיו? כן ב24 מה אתה לובש? גינס וחולצה מה הסרט האחרון שראית? איך לאבד בחור ב10 ימים מה התוכנית האחרונה שראית? מכונת הלהיטים מה הדיסק האחרון ששמעת? מי שמע דיסקים יש קאזה מה השיר האחרון ששמעת? הלב של מאיה בוסקילה מה החלום שלך? להגיע להיות מה שאני רוצה ביזכות עצמי נגמרו לי השאלות, מה עושים? מה תעשה אחריי שתסיים את השאלון? ימשיך ליגלוש באינטרנט אתה חושב שמישהו בכלל יקרא אותו? אני מקווה נהנת? כן איך היה השאלון? 10

../images/Emo80.gif../images/Emo47.gifזה מישראבלוג...

שם: מאיה גיל: 14 מיקום: כרכור בית חולים בו נולדת: הדסה בירושלים תכונות טובות: מלכה
תכונות רעות: אני לא באמת מלכה...
מקצוע אהוב: אין מאכל אהוב: הכל חיה אהובה: חתול סלנג אהוב: תכלס מילה אהובה: סבבה זמר אהוב: פארל זמרת אהובה: נגיד שאבריל... להקה אהובה: אוונסנס וארווי שחקנית אהובה: אני אוהבת הרבה שחקניות..קירסטן דאנסט, דרו בארימור ועוד.. שחקן אהוב: אוווווו יש לי פולללל- אורלנדו בלום, אשטון קוצ'ר, אלייז'ה ווד, ג'וני דפ, בראד פיט ועודדד.. איזה כיתה אתה: ח' בעעעע בדיחה שגרמה לך לצחוק: מה כתוב על שער של בצפר להומואים? הכניסה מאחור
איך אתה מרגיש: חראאאא הבנאדם הכי יפה שראית: אני
סתם האמת אני די מכוערת... אממ- לואיסנה וקמילה.. חג מעודף: פסח יס או הוט: הוט ספורט מועדף: לרקוד נחשב? טניס זה גם כיף... ערוץ מועדף: MTV אתה חושב שאתה יפה? נופ
אתה חושב שאתה צבוע? לצערי
אתה חושב שאתה קנאי? לא מאוד.. אבל במידה קטנה אתה חושב שאתה קרציה? לא ממש.. אתה חושב שאתה עקשן? קצת אתה אוהב את עצמך? לא.. בזבזן או חסכן? בזבזנית חבלZ איפה היית רוצה לגור בארץ? אני מתה על הבית שלי אבל הייתי רוצה לגור ברעננה בחו''ל? אוסטרליה איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב? צ'יקיטיטאס איזה דמות מצויירת אתה אוהב? בת הים הקטנה, סימבה, שבעת הגמדים, אלדין, ועוד.. למה? ככה יש לך פלאפון? לא קו פתוח? שו? של איזה חברה? ---- למי אתה מתקשר הכי הרבה? אמא איזה צילצול יש לך? סעמק איתכם הקול הכי יפה ששמעת? של סולנית אוונסנס איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? אורלנדו
ושומר מסך? אין אתה יודע מה אני יודע? באמת שלא אתה רוצה להיות זמר? אם היה לי קול יפה אז כן אתה רוצה להיות שחקן? נשמע נחמד אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתף? תלוי אמרו לך פעם שאוהבים אותך? אמא שלי שאתה אומר אני אוהב אותך אני מתכוון? בדרך כלל יש לך פירסינג? באוזן נחשב? איפה יש לך? ---- איפה אתה רוצה פירסינג? בגבה אבל אמא לא מרשה לי
אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? חלק הייתי שומרת לכשאני יהיה גדולה (שיהיה לי כסף לטוס), וחלק אני יתרום לחולי סרטן ואלה שאין להם אוכל.. אם היית פוגש ברחוב את ראש הממשלה מה היית עושה? יורקת עליו ואם היית פוגש ברחוב את אמינם? עושה לו את מה שהוא עושה בקליפ של "מיי בנד" ואם היית פוגש ברחוב את נינט טייב? אומרת לה למסור נשיקה לרן דנקר אתה מאמין באלוהים? נופ בגורל? לפעמים בחיים מחוץ לכדור-הארץ? יאפ באהבה ממבט ראשון? נופ פורום אהוב: המורדים רולז באיזה פורומים אתה כותב: המורדים, המורדים חברתי, צ'יקי ורינקון, ואולנדו. יש לך חברים בפורומים? כה כאלה שאף פעם לא פגשתי מה הדבר האחרון שאכלת? קורנפלייקס עם חלב מה הדבר האחרון שקנית? פחית ארסי מי האדם האחרון שחיבקת? חן (חברה שלי) מי האדם האחרון שראית? אח שלי מי האדם האחרון שדיברת איתו? אח שלי מה אתה עושה עכשיו? עונה לשאלון דהההה אתה שומע מוסיקה עכשיו? לא המחשב שלי דפוק מידי מה אתה לובש? גופייה כחולה וטרנינג ירוק של TNT מה הסרט האחרון שראית? חיוך של מונה ליזה (ממש יפה ד"א) מה התוכנית האחרונה שראית? מיכאלה (עלוב למדי) מה הדיסק האחרון ששמעת? אוונסנס מה השיר האחרון ששמעת? איזה שיר ברומנית חחח
מה החלום שלך? להצליח בהכל למצוא אהבה ולהיות מאושרת נגמרו לי השאלות, מה עושים? בעיה שלכם מה תעשה אחריי שתסיים את השאלון? יש לי חוג אתה חושב שמישהו בכלל יקרא אותו? יש מצב... נהנת? לא משו איך היה השאלון? מעפן סתם סתם היה נמד.. פשוט אין לי מצב רוח

Flash Button

New member
משיעמום../images/Emo3.gif

~מראש~ עקב עייפות אני עלול לשכוח שאלות, מרוב הכמות!!! שם:רז גיל:16 מיקום:היקום בית חולים:אסף הרופא תכונות טובות:לא חושב על זה כרגע תכונות רעות:גרוע במתמטיקה, נטפל מקצוע אהוב:מיתוג מאכל אהוב:כולם חיה אהובה:אין סלנג אהוב: [רק לשמוע אותו מצחיק אותי] ת'שמע א'חי מילה אהובה:לא זמר אהוב:אין זמרת:אין להקה:אין שחקנית:אין שחקן:אין כיתה: י' בדיחה שגרמה לך לצחוק: אני לא באמת אתחיל לפרט אותה כאן... איך אתה מרגיש:נורמלי הבנאדם הכי יפה שראית:כולם חג מועדף:פסח [בגלל החופש] יס או הוט: יש לי יס, מעדיף הוט ספורט:ריצה [לא שאני עושה, סתם עדיף] ערוץ:24 אתה חושב שאתה יפה:לא אתה חושב שאתה קנאי:כן אתה חושב שאתה קרציה: כן אתה חושב שאתה עקשן:תלוי במה אתה אוהב את עצמך:לא בזבזן או חסכן: גם וגם סידרה נוסטלגית:אין דמות מצויירת: ארתור [?] למה: ככה יש לך פלאפון: כן קו פתוח : נו אז מה? חברה : פלאפון ואורנג' למי אתה מתקשר הכי הרבה:שירות לקוחות, כול שניה בערך איזה צלצול יש לך? עכשיו טוב הקול הכי יפה ששמעת : אביב גפן [!!!] איזה רקע יש לך: מיאמי שומר מסך : WIN XP אם הייתה סדרת ריאליטי היית משתתף: לא יש לך פירסינג: לא גם לא רוצה עכשיו אני אדלג בכוונה על כל השאלות המטומטמות עם מליון שקל וראש הממשלה וכו'. אתה מאמין באלוהים: כן גורל: כן בחיים מחוץ לכדור הארץ: לא אהבה ממבט ראשון:זאת הדלקות..שיכולה להפוך לאהבה פורום אהוב: שום אחד באיזה פורומים אתה כותב : כאן יש לך חברים בפורומים : מזאת אומרת? מה הדבר האחרון שאכלת: כלום, הרגע קמתי מה הדבר האחרון שקנית: פחית פאנטה [אתמול בלילה] מי האדם האחרון שחיבקת: היא יודעת
ובא לי שוב מי האדם האחרון שראית: אמא מי האדם האחרון שדיברת איתו: אמא מה אתה עושה עכשיו : כותב את זה אתה שומע מוזיקה: כן מה אתה לובש: מכנסיים וחולצה מה הסרט האחרון שראית : היטלר דה רייז מה התוכנית האחרונה שראית: אינפומאניה מה הדיסק האחרון ששמעת:לא זוכר מה השיר האחרון ששמעת : בואי נתחבק - אלון מה החלום שלך: לסיים ביצפר נגמרו השאלות, מה עושים: מוצאים עוד [?] מה תעשה אחרי שתסיים את השאלון: אלך ללמוד למתכונת אתה חושב שמישהו יקרא אותו: תשאלון? מי שיענה...תתשובות? אף אחד באמת לא יקרא הכל נהנת: לא איך היה השאלון: דפוק.

DaSi ON LsD

New member
......

שם: דסי גיל: 14 מיקום: קדימה בית חולים בו נולדת: מאיר תכונות טובות: לודעת תכונות רעות: בלע מקצוע אהוב: ספורט מאכל אהוב: שוקולד חיה אהובה: אין סימפטיה לחיות סלנג אהוב: פאקינגשיט מילה אהובה: שרמוטה זמר אהוב: מתחלף זמרת אהובה: אין להקה אהובה: מתחלף שחקנית אהובה: אין שחקן אהוב: אין איזה כיתה אתה: ט בדיחה שגרמה לך לצחוק: לוזכרת איך אתה מרגיש: בלע הבנאדם הכי יפה שראית: לודעת חג מעודף: פסח? אבל רק החופש, הערב עצמו מייגע יס או הוט: הוט, רק כי לא ניסיתי יס ספורט מועדף: אירובי ערוץ מועדף: 24 אתה חושב שאתה יפה? לא אתה חושב שאתה צבוע? כן אתה חושב שאתה קנאי? כן אתה חושב שאתה קרציה? לא אתה חושב שאתה עקשן? תלוי אתה אוהב את עצמך? לא בזבזן או חסכן? בזבזנית איפה היית רוצה לגור בארץ? לודעת בחו''ל? לודעת איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב? אני צכה לחשוב על זה איזה דמות מצויירת אתה? לודעת למה? - יש לך פלאפון? יאפ קו פתוח? יאפ של איזה חברה? אורנג' למי אתה מתקשר הכי הרבה? אליו. איזה צילצול יש לך? שיר עצוב הקול הכי יפה ששמעת? אני מניחה ששל זמר כלשו איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? עננים |מקורי| ושומר מסך? שונאת שומרי מסך אתה יודע מה אני יודע? בלע אתה רוצה להיות זמר? לא אתה רוצה להיות שחקן? לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתף? לא אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן שאתה אומר אני אוהב אותך אני מתכוון? כן יש לך פירסינג? בלע איפה יש לך? בלע איפה אתה רוצה פירסינג? 3 מקומות :O אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? לא מוצאים מיליון שקל >.< אם היית פוגש ברחוב את ראש הממשלה מה היית עושה? מתעלמת? o_O ואם היית פוגש ברחוב את אמינם? איכ. ואם היית פוגש ברחוב את נינט טייב? כלום? אתה מאמין באלוהים? כשמתאים לי בגורל? לא בחיים מחוץ לכדור-הארץ? לא באהבה ממבט ראשון? *קראש פורום אהוב: בלע באיזה פורומים אתה כותב: בלע יש לך חברים בפורומים? כה מה הדבר האחרון שאכלת? אוכל מה הדבר האחרון שקנית? דיאט קולה מי האדם האחרון שחיבקת? חברה שלי מי האדם האחרון שראית? אחות שלי מי האדם האחרון שדיברת איתו? חברה שלי מה אתה עושה עכשיו? עונה? אתה שומע מוסיקה עכשיו? כה מה אתה לובש? ג'ינס וגופייה שחורה מה הסרט האחרון שראית? פרל הארבור מה התוכנית האחרונה שראית? שנות ה70 מה הדיסק האחרון ששמעת? היהודים - מציאות נפרדת מה השיר האחרון ששמעת? stop crying your heart out מה החלום שלך? בלע
נגמרו לי השאלות, מה עושים? שותקים מה תעשה אחריי שתסיים את השאלון? לודעת אתה חושב שמישהו בכלל יקרא אותו? לודעת נהנת? - איך היה השאלון? -

עונה..משיעמום

שם: צליל גיל:14 ומשהו.. מיקום:פ"ת בית חולים בו נולדת:בלינסון תכונות טובות:אין לי כח לכתוב.. תכונות רעות:כנ"ל מקצוע אהוב: אין חיה כזאת.. מאכל אהוב: ציפפפס ופיצה חיה אהובה:כלב סלנג אהוב:ת'כלס..ראסמי.. מילה אהובה:יאפ..ואללה זמר אהוב: מתחלף..אבל גלעד שגב..אביב גפן.. זמרת אהובה:גם מתחלף.. להקה אהובה:גם..אבל היהודים מעולים שחקנית אהובה: גניפר אניסטון שחקן אהוב:יו גרנט איזה כיתה אתה: ח...אאוווףףף בדיחה שגרמה לך לצחוק:אין כח לכתובבבב איך אתה מרגיש:הכל טוב מה איתך? הבנאדם הכי יפה שראית:קמי-שלמות חג מעודף:פסח..חופפפש יס או הוט:הוט.. ספורט מועדף:ריקוד..? ערוץ מועדף:24.. אתה חושב שאתה יפה?כמו כולם..כן..חחח יש חלקים שכן..ולצערנו יש שלא.. אתה חושב שאתה צבוע? לא..שונאת!!! אתה חושב שאתה קנאי?כן אתה חושב שאתה קרציה?לא אבל..אני יכולה להיות חחח אתה חושב שאתה עקשן?כן אתה אוהב את עצמך?כן בזבזן או חסכן?בזבזנית איפה היית רוצה לגור בארץ?בארץ.....אממ איזשהו כפר..מושב בחו''ל?אמממממ אריזונה איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב? צ'יקי איזה דמות מצויירת אתה? ואט דה פאק..?מיני מאוס..חחח למה?כובע יש לך פלאפון?כןןן קו פתוח?...? של איזה חברה?סלקום למי אתה מתקשר הכי הרבה?ידיד שלי.. איזה צילצול יש לך?כרגע-עכשיו טוב הקול הכי יפה ששמעת? ואוו המווון איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?של קמושלמת ושומר מסך?אין.. אתה יודע מה אני יודע?אני יודעת שאתה יודע שאני יודעת שאני לא יודעת כלום..חחח אתה רוצה להיות זמר?כן אתה רוצה להיות שחקן?יש מצב.. אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתף? כן אמרו לך פעם שאוהבים אותך?כן שאתה אומר אני אוהב אותך אני מתכוון?כן יש לך פירסינג?לא איפה יש לך?אמרתי שאין לי! איפה אתה רוצה פירסינג?בגבה.. אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? קונה בית..אוטו...כל מה שאחיות שלי רוצות..דברים שתמיד רציתי..לודעת.. אם היית פוגש ברחוב את ראש הממשלה מה היית עושה? יורק עליו..?חחח..שואלת ממצב?ואומרת שצריך שלוום..ומהר! ואם היית פוגש ברחוב אתץ אמינם?הייתי אומרת לו שהוא אחלה ראפר.. ואם היית פוגש ברחוב את נינט טייב?הייתי כורתת לה ת'יד..חחחח אתה מאמין באלוהים?אני מאמינה שיש מישהו למעלה..אולי זאת אלוהימה? בגורליאפ בחיים מחוץ לכדור הארך:נופ.. באהבה ממבט ראשון?יאפפ פורום אהוב:המורדים באיזה פורומים אתה כותב:המורדים אקזיט צ'יקי ועוד.. יש לך חברים בפורומים?יאפפפ מה הדבר האחרון שאכלת?אמממ פתיבר..חחח מה הדבר האחרון שקנית?אוכל בבצפר..חחח מי האדם האחרון שחיבקת? חברה שלי.. מי האדם האחרון שראית?אחותי מי האדם האחרון שדיברת איתו?הכלב..סתם..אחותי מה אתה עושה עכשיו?עונה. אתה שומע מוסיקה עכשיו?יאפפ מה אתה לובש?בוקסר של כספר וגופיה .. מה הסרט האחרון שראית?אמממממ ...לא זוכרת מה התוכנית האחרונה שראית?אקזיט מה הדיסק האחרון ששמעת? היום בבוקר-כל מיני ... מה השיר האחרון ששמעת?נו סה פאודו מאס מה החלום שלך?לעוץ ..להקים משפחה..שיהיה שלום נגמרו לי השאלות, מה עושים?את החת מכסים...אמממ פשוט מסיימים אותו..? מה תעשה אחריי שתסיים את השאלון?ילך להביא משהו טעים.. אתה חושב שמישהו בכלל יקרא אותו?אם הוא משועמם כמוני..למה לא..? נהנת?יאפפ..איפשהו... איך היה השאלון?חם ומגניייש

למעלה