כי שיר נורא ביקשה - שאלון

שלמונזה

New member
כי שיר נורא ביקשה - שאלון ../images/Emo168.gif

איך התחלת לאהוב את קורין? בכמה הופעות [בערך] היית? איזה עוד אומנים את/ה אוהב/ת? מה הדיסק הראשון שזכור לי שקנית אי פעם? מה הדיסק האחרון שקנית? מה ההופעה האחרונה שהלכת אליה? איזה הופעה תמיד תזכרי כההופעה הכי טובה של חייך? בעד/נגד: הורדות מאימיול/קאזה- קניית דיסקים- הורדת מחירי הדיסקים- כוכב נולד 4- שכל הזמרים נהיים פתאום שחקנים ורקדנים- בכלליות: השיר האהוב עלייך: השיר השנוא עלייך: המילים בשיר שהכי השפיעו עלייך: שיר שנשמע לך מטומטם: זמר/ת אהוב/ה: להקה אהובה: זמר/ת שאת/ה אוהב/ת אבל עוד לא היית בהופעה שלו/שלה: סגנון אהוב(רוק,מטאל,פופ,ראפ,מזרחית,אנגלית,ישראלי..): איזה להקה את/ה הכי שונא/ת? איזה אמן את/ה הכי שונא/ת? איזה שיר מתנגן לך עכשיו במחשב אם בכלל? כמה שירים יש לך בכלל במחשב? יש לך שירים שאת שונא/ת? וינאמפ או מדייה פלייר? למה? פופ או רוק? מה אתם חושבת על שירים באנגלית? ועל שירים בעיברית? ועל אומנים עבריים ששרים באנגלית? את/ה יותר מקשיב/ה לשירים באנגלית או בעיברית? מה הדיסק האהוב עליך? מה הקליפ האהוב עליך? איזה שיר גורם לך לצחוק? איזה שיר גורם לך לבכות? איזה שיר גורם לך להתגעגע? איזה אומן הוא נזק מוזיקאלי מבחינתך? מי הנגן האהוב עליך? על מה הוא מנגן? מנגן/ת על כלי כלשהו? רוצה לנגן על כלי כלשהו? אם כן למה את/ה לא מנגן/ת עליו? איזה שיר אסור להשמיע לדעתך? איזה קליפ אסור לשדר? זהו בערך, ואם יש פה אנשים מפורומים אחרים שלי, סליחה. השתמשתי בשאלון הזה בערך מאה אלף פעם

jack ange

New member
בתגובה לשאלון...

איך התחלת לאהוב את קורין? כשהבנתי שהיא הזמרת ששרה את זן נדיר אנטרטיקה ועוד שירים שאהבתי בכמה הופעות [בערך] היית? עוד לא הייתי... בתכנון:) איזה עוד אומנים את/ה אוהב/ת? אמה שפלן, ענבל פרלמוטר, אוונסנס ועוד... מה הדיסק הראשון שזכור לי שקנית אי פעם? אמה שפלן- CARMIN MEO מה הדיסק האחרון שקנית? מיסה לסופו של העולם, anonymous4 מה ההופעה האחרונה שהלכת אליה? לא זוכר... איזה הופעה תמיד תזכרי כההופעה הכי טובה של חייך? לא הייתי בהופעות טובות... בעד/נגד: הורדות מאימיול/קאזה- בעד קניית דיסקים- בעד הורדת מחירי הדיסקים- בעד כוכב נולד 4- נגד שכל הזמרים נהיים פתאום שחקנים ורקדנים- נגד בכלליות: השיר האהוב עלייך: קשה להחליט... נכון לעכשיו Miserere, Venere-Emma Shapplin השיר השנוא עלייך: כל שירי הפופ, היפ פופ, ראפ וכ'ו המילים בשיר שהכי השפיעו עלייך: "Dont tay yo fix my I'm not broken" אוונסנס HELLO שיר שנשמע לך מטומטם: זמר/ת אהוב/ה: אמה שפלן להקה אהובה: tristania להקת מטאל גותי זמר/ת שאת/ה אוהב/ת אבל עוד לא היית בהופעה שלו/שלה: אמה שפלן וקורין אלאל סגנון אהוב(רוק,מטאל,פופ,ראפ,מזרחית,אנגלית,ישראלי..): מטאל וקלאסי איזה להקה את/ה הכי שונא/ת? כל להקות הפופ, היפ פופ, ראפ וכ'ו איזה אמן את/ה הכי שונא/ת? רוני פיכסא סטר וכו איזה שיר מתנגן לך עכשיו במחשב אם בכלל? Pagan Poetry-bjork כמה שירים יש לך בכלל במחשב? הרבה...חחח יש לך שירים שאת שונא/ת? לא וינאמפ או מדייה פלייר? מדיה פלייר למה? אין לי מוסג... פופ או רוק? רוק מה אתם חושבת על שירים באנגלית? מדהים ועל שירים בעיברית? נחמד אבל תלוי ועל אומנים עבריים ששרים באנגלית? תלוי... את/ה יותר מקשיב/ה לשירים באנגלית או בעיברית? אנגלית מה הדיסק האהוב עליך? אמה שפלן מה הקליפ האהוב עליך? nemo איזה שיר גורם לך לצחוק? גולגולת-קורין אלאל איזה שיר גורם לך לבכות? חמדת אבות- ענבל פרלמוטר איזה שיר גורם לך להתגעגע? לילות בלי מילים- ענבל פרלמוטר איזה אומן הוא נזק מוזיקאלי מבחינתך? שוב... כל "אמני" הפופ, היפ פופ, ראפ וכ'ו מי הנגן האהוב עליך? זינה מה שמה על מה הוא מנגן? נבל מנגן/ת על כלי כלשהו? לא רוצה לנגן על כלי כלשהו? כן, כינור אם כן למה את/ה לא מנגן/ת עליו? אני מתחיל בקרוב איזה שיר אסור להשמיע לדעתך? סליחה על החפירה, כל שירי הפופ, היפ פופ, ראפ וכ'ו איזה קליפ אסור לשדר? כל קליפי הפופ, היפ פופ, ראפ וכ'ו אני אוהב שאלונים

ועוד כותרת מקורית

יש הרבה שאלונים כאן. איך התחלת לאהוב את קורין? אה, היה לי את האוסף בבית והוא היה מאוד טוב אז התאהבתי. בכמה הופעות [בערך] היית? טרם הייתי, מקווה להשלים את החסך בקרוב מאוד. איזה עוד אומנים את/ה אוהב/ת? את המכשפות, אתי אנקרי, ביורק מה הדיסק הראשון שזכור לי שקנית אי פעם? את זוכרת את הדיסק הראשון שקניתי? בכל מקרה אני זוכר שקניתי את קורין אלאל של קורין לפני כשנה. עד אז לא קניתי דיסקים כל כך. מה הדיסק האחרון שקנית? את הגרייטיסט היטס של ביורק מה ההופעה האחרונה שהלכת אליה? לא נראה לי שהייתי איזה הופעה תמיד תזכרי כההופעה הכי טובה של חייך? את לא עוקבת, בחיי. בעד/נגד: הורדות מאימיול/קאזה- אם הן יורדות מהר אז בכיף קניית דיסקים- כיף גדול הורדת מחירי הדיסקים- אני מיליונר, לא צריך כוכב נולד 4- שו? שכל הזמרים נהיים פתאום שחקנים ורקדנים- זה כמו לשאול אם אני אוהב את קורין. נגד, כמובן בכלליות: השיר האהוב עלייך: לא יכול להחליט, אבל של קורין השיר השנוא עלייך: אין בי שנאה המילים בשיר שהכי השפיעו עלייך: המילים של ברבורים, ללא ספק. שיר שנשמע לך מטומטם: אני נורא מצטער קורינוש, אבל השיר "כמה זה שקל" מזן נדיר הוא שיר מוזר לגמרי. זמר/ת אהוב/ה: קורין, תעקבו כבר. להקה אהובה: המכשפות, או השוגרקיובס זמר/ת שאת/ה אוהב/ת אבל עוד לא היית בהופעה שלו/שלה: קורין, בחייאת תעקבו סגנון אהוב(רוק,מטאל,פופ,ראפ,מזרחית,אנגלית,ישראלי..): הכי מזרחית. אבי ביטר. איזה להקה את/ה הכי שונא/ת? טיפת שנאה אין. אבל כל הלהקות בנים למיניהן, אני מניח. איזה אמן את/ה הכי שונא/ת? אין בי זרזיף שנאה, אבל אני לא מסוגל לשמוע את ריטה. איזה שיר מתנגן לך עכשיו במחשב אם בכלל? איזובל של ביורק כמה שירים יש לך בכלל במחשב? לא הרבה, כ-200, זה יחסית כלום אני מבין יש לך שירים שאת שונא/ת? כן, של ריטה וינאמפ או מדייה פלייר? למי אכפת? למה? ככה פופ או רוק? רוק מה אתם חושבת על שירים באנגלית? שחוץ מהאומנים הישראלים האהובים עליי אני מקשיב רק לזה ועל שירים בעיברית? כאלה שטובים הם מעולים ועל אומנים עבריים ששרים באנגלית? קורין שרה אנגלית יפה את/ה יותר מקשיב/ה לשירים באנגלית או בעיברית? בזמן האחרון אני בתקופת ביורק, אז איסלנדית בכלל מה הדיסק האהוב עליך? שפת אימי של קורין מה הקליפ האהוב עליך? אין איזה שיר גורם לך לצחוק? גולגולת, כשקורין מחקה קול של זקן בסוף איזה שיר גורם לך לבכות? אין לי רגשות, אני לא בוכה איזה שיר גורם לך להתגעגע? אין כזה איזה אומן הוא נזק מוזיקאלי מבחינתך? ריטה מי הנגן האהוב עליך? קורין על מה הוא מנגן? גיטרה מנגן/ת על כלי כלשהו? אורגן צעצוע נחשב? רוצה לנגן על כלי כלשהו? כן, האמת שמאוד. אבל אני חסר כישורים ו\או מוח. אם כן למה את/ה לא מנגן/ת עליו? היי, עניתי על השאלה הזאת למעלה, יפה ששאלתם אבל. איזה שיר אסור להשמיע לדעתך? כל דבר של ריטה. או שלמה ארצי. איזה קליפ אסור לשדר? את כל מה שנעשה בפחות משני שקל, מה שפוסל את כל מה שיש בערוץ 24. חוץ ממה הפרח של קורין כמובן, זה נעשה במיליונים. הפרח חמוד אבל.

clyps

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo54.gif../images/Emo210.gif

שאלון
איך התחלת לאהוב את קורין? הו... מאז ומעולם אהבתי את השיר "כשזה עמוק" בלי לדעת שמדובר בקורין,כשהוציאה קורין את האלבום "הכחול של השמיים" (לפני כמעט ארבע שנים) יצא הסינגל "מה הפרח", שמעתי אותו ואהבתי מאוד.. קניתי את האלבום, וניווכחתי שמדובר בקורין, הייתה לי שנה שבה שמעתי בעיקר לועזי ולכן מן הסתם- פחות קורין, אך בשנה שעברה כשיצא 'המיטב', רכשתי את האוסף והכל התחיל
בכמה הופעות [בערך] היית?אממ.. אני חושבת שב-14 או 15.. איזה עוד אומנים את/ה אוהב/ת?רונית שחר,יהודית רביץ,נעם רותם,אריק ברמן,שלום חנוך,דנה ברגר,טל גורדון, דפנה והעוגיות, אלונה דניאל,ערן צור, ורד קלפטר,גידי גוב.. יש המון... מה הדיסק הראשון שזכור לי שקנית אי פעם? הכחול של השמיים אם אני לא טועה. לפני כן היו רק צ'יקיטיטס וQueen מה הדיסק האחרון שקנית?האוסף של ג'ניס ג'ופלין
מה ההופעה האחרונה שהלכת אליה?דפנה והעוגיות לפני חודש בערך.. איזה הופעה תמיד תזכרי כההופעה הכי טובה של חייך?ה-28 באפריל, הופעה בתמונע, קורין 'המיטב'.. אל תשאלו
בעד/נגד: הורדות מאימיול/קאזה-בעד קניית דיסקים-בטח שבעד הורדת מחירי הדיסקים-נגד כוכב נולד 4-נגדדדד שכל הזמרים נהיים פתאום שחקנים ורקדנים- נגד נגד נגד בכלליות: השיר האהוב עלייך: אין, יש יותר מדיי.. השיר השנוא עלייך:בטח משהו של הראל סקעת או שאר ירקות רקובים. המילים בשיר שהכי השפיעו עלייך:אממ..יש המון גם כן.. הרבה של קורין ורונית שחר.. שיר שנשמע לך מטומטם: הממ..יש המון חחח
זמר/ת אהוב/ה: קורין אלאל כמובן. להקה אהובה:דפנה והעוגיות/תמוז/כוורת/Queen זמר/ת שאת/ה אוהב/ת אבל עוד לא היית בהופעה שלו/שלה:רונית שחר
סגנון אהוב(רוק,מטאל,פופ,ראפ,מזרחית,אנגלית,ישראלי..):רוק ישראלי בעיקר נשי.(הכי משובח) איזה להקה את/ה הכי שונא/ת?אין כזאת.. אבל אני לא ממש מחבבת את שייגעצ... איזה אמן את/ה הכי שונא/ת? אין לי.. אבל זה לא אומר שאני אוהבת את כולם.. איזה שיר מתנגן לך עכשיו במחשב אם בכלל? כרגע מתנגן לי אהרון ברנע באולפן שישי.. כמה שירים יש לך בכלל במחשב?יש לי.... 100 ומשהו.. אני חושבת.. יש לך שירים שאת שונא/ת? מה הטעם? וינאמפ או מדייה פלייר? מדייה פלייר למה?כי אני לא יודעת להפעיל וינמאפ
פופ או רוק?רוק (ישראלי) מה אתם חושבת על שירים באנגלית? אני חושבת שהם לא בעברית ולא בצרפתית. ועל שירים בעיברית? אממ...יפים? ועל אומנים עבריים ששרים באנגלית? אין לי עמדה מגובשת.. את/ה יותר מקשיב/ה לשירים באנגלית או בעיברית? עברית חח.. מה הדיסק האהוב עליך?אממ.. משתנה.. אבל כרגע "תנינענק" של קורין (2001) מה הקליפ האהוב עליך? אין. איזה שיר גורם לך לצחוק? "גולגולת" של קורין חחחחח איזה שיר גורם לך לבכות? ממ....\: "כאילו"-קורין, "אוירון"-קורין,"נורית"-רונית שחר..,"ים של זמן"-רונית שחר,"ספרי לי הכל"-רונית שחר,"לילות בלי מילים"-מתוך מופע לזכרה של ענבל פרלמוטר איזה שיר גורם לך להתגעגע? "נורית"-רונית שחר, ו"בד השמלה" של קורין איזה אומן הוא נזק מוזיקאלי מבחינתך? ג'קו אייזנברג? כל זמר מזרחית באשר הוא? מי הנגן האהוב עליך? ג'ון דיקון על מה הוא מנגן?בס
מנגן/ת על כלי כלשהו? כן...גיטרה רגילה, ובס.. רוצה לנגן על כלי כלשהו? תופים!!! ונבל..תמיד רציתי נבל. אם כן למה את/ה לא מנגן/ת עליו? כי אמא תעזוב את הבית, נבל? איפה בכלל יש מורים לנבל? איזה שיר אסור להשמיע לדעתך? "תזיזי ת'ישבן" של ביגי ושורטי איזה קליפ אסור לשדר?השערורייתי של סשה גרישקוב ששכחתי את שמו. ניגמר
אלך לסדר את החדר, רותם באה
שבת שלום!
שיר
.

שיר

ההופעה באפריל זו הייה ההופעה שהייתי עם דניאל? או זאת שהייתי עם מארג'?

clyps

New member
אממ...

ההופעה שהיית עם דניאל הייתה ב-24.3 ההופעה באפריל הייתה עם מארג'...

נו אם שיר ביקשה

איך התחלת לאהוב את קורין?ממ.. מאז ומתמיד אמא שמעה אותה בבית בכמה הופעות [בערך] היית?אני חושבת ש9 לא בטוחה איזה עוד אומנים את/ה אוהב/ת?ממ המון, בעיקר אלג'יר,המכשפות, ענבל פרלמוטר, גבריאל בלחסן, רונה קינן, אביתר בנאי, שילה פרבר מה הדיסק הראשון שזכור לי שקנית אי פעם?ממממ המיטב של יהודה פוליקר מה הדיסק האחרון שקנית?רכבות-גבריאל בלחסן מה ההופעה האחרונה שהלכת אליה?שילה פרבר וליאורה ריבלין-בגלל הלילה איזה הופעה תמיד תזכרי כההופעה הכי טובה של חייך?ממ קשה לי להחליט, או אחת ההופעות של קורין בתמונע, או ההופעה של שלמה ארצי ושלום חנוך שהייתי בה. בעד/נגד: הורדות מאימיול/קאזה-אני בעד, אבל בתנאי שאם תאהב את האומן תקנה את הדיסק בשל כלשהו קניית דיסקים-אני בעד הורדת מחירי הדיסקים-בעד, מאוד קשה לי לממן הכל כוכב נולד 4-בע שכל הזמרים נהיים פתאום שחקנים ורקדנים-בע בכלליות: השיר האהוב עלייך:כשזה עמוק השיר השנוא עלייך:לא יודעת המילים בשיר שהכי השפיעו עלייך:נאמנות ותשוקה של אלג'יר שינה את חיי שיר שנשמע לך מטומטם:כל שיר מזרחי קיים במדינתינו זמר/ת אהוב/ה:מאוד קשה להחליט, רונה, קורין, שילה, ענבל להקה אהובה: זמר/ת שאת/ה אוהב/ת אבל עוד לא היית בהופעה שלו/שלה: סגנון אהוב(רוק,מטאל,פופ,ראפ,מזרחית,אנגלית,ישראלי..): איזה להקה את/ה הכי שונא/ת?אני לא מתה על משינה האמת, לא אמרתי שונאת ככה שלא לסכול איזה אמן את/ה הכי שונא/ת?ממ מאיה בוסקילה? איזה שיר מתנגן לך עכשיו במחשב אם בכלל?שיר לאחותי-בן ארצי כמה שירים יש לך בכלל במחשב?הרבה יש לך שירים שאת שונא/ת?כן, אלו שהם של אמא שלי כי המחשב שלי התקלקל וינאמפ או מדייה פלייר?מדייה פלייר למה?כי זה מה שאבא התקין פופ או רוק?רוק מה אתם חושבת על שירים באנגלית? ועל שירים בעיברית? ועל אומנים עבריים ששרים באנגלית?זה יפה, כל עוד זו לא איזו פרחה את/ה יותר מקשיב/ה לשירים באנגלית או בעיברית?עברית מה הדיסק האהוב עליך?נאמנות ותשוקה של אלג'יר מה הקליפ האהוב עליך?כמו שיורד גשם- טל גורדון ורונה קינן איזה שיר גורם לך לצחוק?המכשפות-המכשפות איזה שיר גורם לך לבכות?אני לא בוכה אף פעם
איזה שיר גורם לך להתגעגע?יקירתי של אמדורסקי איזה אומן הוא נזק מוזיקאלי מבחינתך? רם אוריאון? שיוציא את ענבאלנס כבר מי הנגן האהוב עליך?ממ קשה להלחליט, גיטריסטים ישראלים שאני מאוד אוהבת הם יאיר מיכאלי וגבריאל בלחסן על מה הוא מנגן?שניהם גיטריסטים מנגן/ת על כלי כלשהו?תופים, גיטרה, פנתר, מנדולידה, וכיוצא מהם. רוצה לנגן על כלי כלשהו?כינור! אם כן למה את/ה לא מנגן/ת עליו? איזה שיר אסור להשמיע לדעתך?כל שיר של רוני/מאיה בוסקילה/שירים מזרחיים איזה קליפ אסור לשדר?רק אותך רוצה של מאיה בוסקילה!

עונה../images/Emo79.gif../images/Emo85.gif

איך התחלת לאהוב את קורין? לא יודעת. קרה
. בכמה הופעות [בערך] היית? ממ לא זכור לי שהייתי. איזה עוד אומנים את/ה אוהב/ת? הרבה: מירי מסיקה, דפנה והעוגיות, אריק ברמן ועוד. מה הדיסק הראשון שזכור לי שקנית אי פעם? לא קניתי :$ מה הדיסק האחרון שקנית? ^ מה ההופעה האחרונה שהלכת אליה? ממ
איזה הופעה תמיד תזכרי כההופעה הכי טובה של חייך? זאת שחלמתי עליה אתמול בלילה...מהמם היה!. בעד/נגד: הורדות מאימיול/קאזה- נגד! קניית דיסקים- בעד! הורדת מחירי הדיסקים-
שיהיה. כוכב נולד 4- לא מאמינה בזה... שכל הזמרים נהיים פתאום שחקנים ורקדנים- נגד נגד נגד בכלליות: השיר האהוב עלייך: דיי נו. יש מלא. השיר השנוא עלייך: ממ. מיה היא..הישן ההוא? אז ילד בבצפר התחיל ללכת אחלריי ואחרי חברה שלי ולשיר לנו תשיר הזה. דיי, תמצאו דרכים יותר חכמות להתחיל עם בחורות! מאז זה שיר רע. המילים בשיר שהכי השפיעו עלייך: מנהל מאבקים עם ברביות וחיילי צעצוע. שיר שנשמע לך מטומטם: "אלייך" דניאל זילברשטיין. זמר/ת אהוב/ה: מירי מסיקה. להקה אהובה: דפנה והעוגיות. זמר/ת שאת/ה אוהב/ת אבל עוד לא היית בהופעה שלו/שלה: קורין
. סגנון אהוב(רוק,מטאל,פופ,ראפ,מזרחית,אנגלית,ישראלי..): ישראלי
איזה להקה את/ה הכי שונא/ת? דיימונדז איזה אמן את/ה הכי שונא/ת? אמן באשר הוא לא שנוי עליי. בעצם, זה תלוי. הגדר אמן. איזה שיר מתנגן לך עכשיו במחשב אם בכלל? שער 6 - אריק ברמן כמה שירים יש לך בכלל במחשב? ממ כל הדיסקים שהעברתי למחשב + כמה שאנשים שולחים לי. יש לך שירים שאת שונא/ת? כן. וינאמפ או מדייה פלייר? ווינאמפ. למה? כובע פופ או רוק? רוק פופלארי
. מה אתם חושבת על שירים באנגלית? תלוי איזה. ועל שירים בעיברית? כנ"ל ועל אומנים עבריים ששרים באנגלית? פאתט! את/ה יותר מקשיב/ה לשירים באנגלית או בעיברית? עברית. מה הדיסק האהוב עליך? אני אבחר במירי מסיקה. מה הקליפ האהוב עליך?
איזה שיר גורם לך לצחוק? אוי יש מלא. איזה שיר גורם לך לבכות? ארט וידה, של מירי. איזה שיר גורם לך להתגעגע? באה אליכם איזה אומן הוא נזק מוזיקאלי מבחינתך? רוני מי הנגן האהוב עליך? טלזובלסקי ויניב טייכמן על מה הוא מנגן? אחד על חשמלי ואחד על..עוד
מנגן/ת על כלי כלשהו? בעבר על פסנתר וגיטרה. רוצה לנגן על כלי כלשהו? לא אם כן למה את/ה לא מנגן/ת עליו? איזה שיר אסור להשמיע לדעתך? איזה קליפ אסור לשדר?

shlook

New member
I'M BACK

איך התחלת לאהוב את קורין? שמעתי ברדיו את "זן נדיר" בזמן שמירה בצבא "כל השאר היסטוריה" בכמה הופעות [בערך] היית? 3 [בדיוק] איזה עוד אומנים את/ה אוהב/ת? אביתר בנאי, נורית גלרון, סיון שביט, יהודית רביץ, מיקה קרני, לאה שבת, מיכה שטרית, מאיר בנאי מה הדיסק הראשון שזכור לי שקנית אי פעם? איזה דיסק של חיקויים זולים של שירי פופ שקניתי במבצע בסופר P: מה הדיסק האחרון שקנית? מאיר בנאי - "וביניהם" ויהודית רביץ - "גלוי ונעלם" מה ההופעה האחרונה שהלכת אליה? אביתר בנאי בברקה איזה הופעה תמיד תזכרי כההופעה הכי טובה של חייך? בנתיים - קורין אלאל מארחת את דנה ברגר בקמלוט בהרצליה בעד/נגד: הורדות מאימיול/קאזה- בעד קניית דיסקים- מאד מאד בעד הורדת מחירי הדיסקים- תמיד אפשר, אבל דיסקים ישראלים הם לא כל כך יקרים לדעתי כוכב נולד 4- שיהיה... שכל הזמרים נהיים פתאום שחקנים ורקדנים- שיבושם להם אבל שלא ישכחו מאיפה הם באו... בכלליות: השיר האהוב עלייך: קורין אלאל - זה בא אליי השיר השנוא עלייך: Counting Crows - Mr. Jones המילים בשיר שהכי השפיעו עלייך: "כשזה קורה אתה מתחיל לנשום עמוק לנשום, הנה סוף סוף זה בא אליי" שיר שנשמע לך מטומטם: "איתי" של קרן פלס זמר/ת אהוב/ה: קורין אלאל + אביתר בנאי להקה אהובה: כרגע "העברית" זמר/ת שאת/ה אוהב/ת אבל עוד לא היית בהופעה שלו/שלה: נורית גלרון סגנון אהוב(רוק,מטאל,פופ,ראפ,מזרחית,אנגלית,ישראלי..): רוק ישראלי איזה להקה את/ה הכי שונא/ת? משינה איזה אמן את/ה הכי שונא/ת? סאבלימינאל (אני אפילו לא יודע איך רושמים את זה) איזה שיר מתנגן לך עכשיו במחשב אם בכלל? לא מתנגן... :( כמה שירים יש לך בכלל במחשב? כ-2500 שירים יש לך שירים שאת שונא/ת? כן, ודאי...יש המון וינאמפ או מדייה פלייר? WINAMP למה? כי זה יותר פשוט ונוח והתרגלתי פופ או רוק? רוק-פופ מה אתם חושבת על שירים באנגלית? פעם ממש אהבתי אבל היום אני כמעט ושומע רק ישראלית ועל שירים בעיברית? מקסימים ועל אומנים עבריים ששרים באנגלית? זה יפה אבל אני פחות מתחבר לזה את/ה יותר מקשיב/ה לשירים באנגלית או בעיברית? בעברית מה הדיסק האהוב עליך? קורין אלאל - הכחול של השמיים מה הקליפ האהוב עליך? אביתר בנאי - תחרות כלבים איזה שיר גורם לך לצחוק? נורית גלרון - פסיכית איזה שיר גורם לך לבכות? לאה שבת - נסתרות איזה שיר גורם לך להתגעגע? קורין אלאל - יוצאת אל החיים איזה אומן הוא נזק מוזיקאלי מבחינתך? קרן פלס מי הנגן האהוב עליך? אביתר בנאי, פיטר רוט על מה הוא מנגן? פסנתר, גיטרה מנגן/ת על כלי כלשהו? כן, פסנתר רוצה לנגן על כלי כלשהו? כבר מנגן אבל רוצה להתפתח בזה אם כן למה את/ה לא מנגן/ת עליו? אמרתי שאני מנגן!!!! איזה שיר אסור להשמיע לדעתך? "איתי", "שמעון השכן", "יונתן שפירא" איזה קליפ אסור לשדר? "דרך המלך" של כלא שש

למעלה