כי שקט הוא רפש....

כי שקט הוא רפש....

הריי כולנו בתוך תוכיינו ידענו שזה שקט מטעה ב6 השנים האחרונות וכל זה התפוצץ לנו בפרצוף. כמו שנאמר כי שקט הוא רפש. אבל אני נוכל להתגבר על הנסראאאאאאאאללללללה הזה. ויש לי הצעה אסטרטגית לממשלת ישראל... והיא הצעה אומנם מעט מסובכת אך יעילה וגם עם פחות סיכון לחיילים. קודם כל אני כמובן מציע שצהל ימשיך ואפילו בייתר שאת בפעולות שהוא עשה עד עכשיו בלבנון אם זה באוויר בים או אם התותחים. וההצעה היא יש את נהר הליטני או שזה נחל בכלל שהו הגבול בין האזור של דרום לבנון לצפונה. בכל אזור דרום לבנון יש מחבלים חיזבלונות רבים, אז מה שאני מציע קודם כל להמשיך לגרום לכך שכמה שיותר אזרחים מדרום לבנון יעברו לצפונה של לבנון ולהשאיר את דורם לבנון מאוייש ברובו רק במחבלים. עכשיו מה שצריך לעשות הוא כמובן להכין עוד כוחות בגבול הצפון של ישראל ולהכניס לגבול של נהר הליטני חיילים רבים אומנם זה אולי אפילו צורך כמה עשרות אלפי חיילים דרך הים והאוויר שפשוט יחצצו בין דרום לבנון לצפונה. עכשיו במה זה אזור? קודם כל זה ינתק את הטטורסטים שבדרום עם שאר העולם וייצור להם פאניקה.. (זה טבע האדם) ובמקום לתקוף רק מכיווין דרום... בנתים ל"רכך" את האזור בעשרות טונות של פצצות ופשוט לחכות ולא לזוז ולאט לאט הביצה תתיבש לא יהיה להם לאן לברוח,ויהי פחות סכנה לחיילים. ואז להכניס לאט לאט חיילים מדרום וללוץ אליהם וחסל אותם כמו פיסטוקים. בנוסף להצעה הזאת אני מציע שצה"ל יכין בובות מדויקות של חיילים שיהיה להם צמוד מכשיר אלקטרוני שיוכל לנפח אותם בתוך שניות ולהציב אותן בין שיחים וכו... המחבלים יחשבו שאלו חיילים אמיתיים ויירו אליהם ואז יחסכו חיי חיילים והם ידעו מאיפה יורים הצלפים והמחבלים...

כמה חבל שהחיים הם לא

C&C:Red Alert. למרות שזה אחלה משחק

לא השתגעתי ! יש איזה " הלוי" אחד

שהשווה לפני ההתנתקות את שרון להיטלר וקרא למאמר שלו " שקט הוא רפש " זה ציטוט של זבוטינסקי יש לו אתר באינטרנט "תכלת" הוא קורא לו , או משהוא דומה כבר שכחתי

למעלה