אני הכנתי בתנור ציפס ,אבל קצת אחרת:
במקום לחתוך מקלונים מתפו"א ,
הכנתי מקלונים מארטישוק -ירושלמי .(שמכיל פחות פחמימות.)
לאחר קילוף ושטיפה טובה במים,מניחים את מקלוני הארטישוק הירושלמי -בתבנית עם ניר-אפיה משומן ב-2 כפות שמן,
לאחר מכן, מברישים את המקלונים במעט שמן,ומפזרים מעליהם מלח ומעט עלי-תימין-
ואופים בתנור,במסילה הנמוכה.(הוספתי 5 בצלצלים קטנטנים ,
וכיסיתי אותם במקלוני-הארטישוק.)
מחממים מראש את התנור ל- 220 מעלות חום:
מתחילים באפייה של 10 דקות ב- 220 מעלות,
ומנמיכים ל-180 מעלות חום לעוד 35 דקות ,עד לריכוך והשחמה.
מאוד קל ופשוט להכנה .
הארטשוק הירושלמי כול כך מעודן בטעמו,ודל -בפחמימות.
-ומומלץ מאוד !