כך אני מכין לימונים כבושים בעמבה
כאשר משתמשים בלימונים קטנים (לימונקווט)
חורצים חריצים עמוקים בלימונים(אבל שלא יתפרקו)
ניתן להשתמש גם בלימונים חתוכים לפרוסות (טוב ביותר במנדולינה)להוציא את הגרעינים
לשים בצנצנת לזרות עליהם מלח גס ולהשאיר ליומיים,
הלימונים יגירו מיץ וזה בסדר.
מערבבים בקערית את מיץ הלימון עם תבלין העמבה מלח לימון הפלפלת והשום יוצקים לצנצנת.
עם לא הגיעו הנוזלים עד מעל הלימונים להוסיף מיץ לימון לפי הצורך.
מעל מיץ הלימון רצויי להוסיף מעט שמן(למנוע מגע בין האוויר לנוזל )
להשאיר סגור 3 ימים ולהנות
פוקסי
כמויות לכל ק"ג לימונים
1/2 כף מלח
1/2 כוס לימון
1 כפית תבלין עמבה
1/3 כפית מלח לימון
1 כפית פלפת חריפה או מתוקה
5 שיני שום
2 -3 פלפלים חריפים לשים בין הלימונים.
כאשר משתמשים בלימונים קטנים (לימונקווט)
חורצים חריצים עמוקים בלימונים(אבל שלא יתפרקו)
ניתן להשתמש גם בלימונים חתוכים לפרוסות (טוב ביותר במנדולינה)להוציא את הגרעינים
לשים בצנצנת לזרות עליהם מלח גס ולהשאיר ליומיים,
הלימונים יגירו מיץ וזה בסדר.
מערבבים בקערית את מיץ הלימון עם תבלין העמבה מלח לימון הפלפלת והשום יוצקים לצנצנת.
עם לא הגיעו הנוזלים עד מעל הלימונים להוסיף מיץ לימון לפי הצורך.
מעל מיץ הלימון רצויי להוסיף מעט שמן(למנוע מגע בין האוויר לנוזל )
להשאיר סגור 3 ימים ולהנות
פוקסי
כמויות לכל ק"ג לימונים
1/2 כף מלח
1/2 כוס לימון
1 כפית תבלין עמבה
1/3 כפית מלח לימון
1 כפית פלפת חריפה או מתוקה
5 שיני שום
2 -3 פלפלים חריפים לשים בין הלימונים.

