כך בוטלה ההופעה של מריונטה סול

yonat doar

New member
כך בוטלה ההופעה של מריונטה סול

מריונטה סול היו אמורים להופיע אמש, 6.3, בתאטרון תמונע, כמופע המרכזי במסגרת ערב במה של אתר במה חדשה. מהרגע בו הגיע ההרכב, סאונדמן המקום לאותו הערב, אלכס שטרנפלד, שייתכן ולוקה בתסמונת "הסאונדמן הוא האלוהים", החליט מראש, כך נראה, שהיום הוא יראה לכולם שהוא האלוהים הכל יכול. ההרכב, לאחר נסיעה מבאר שבע והמתנה נעימה בפקקים המנעימים של שעות הצהריים, התארגן בזריזות, הרכיב את ציודו, גיטרות, תופים, בס, קלידים והיה מוכן ומזומן לבאלנס. כל אותה העת, לא נע הסאונדמן ממקומו ולא טרח לחבר אף לא מיקרופון אחד(!!), על הבמה, כי כל העולם מונח בכיס הקטן שלו כרגע. לאחר מכן נקרא ההרכב, ע"י הסאונדמן, לרדת מהבמה על מנת לעשות באלנס לגיטרה אקוסטית ושירה של אמנית שהופיעה אותו הערב. ההרכב ירד, התאזר בסבלנות והמתין. לאחר כ10 דקות עד כרבע שעה, שוב נתבקש ההרכב לעלות. עלה ההרכב, מוכן ומזומן, בלי מיקרופון אחד על הבמה, ושאל מדוע? תשובתו של הסאונדמן, הייתה "אני לא מתכוון לעשות לכם באלנס, היום אתם מנגנים הופעה אקוסטית ומבחינתי אתם יכולים גם ללכת הביתה ולא להופיע בכלל" מפה לשם, לאחר שהובהר שיש פה עסק עם סאונדמן בדמות "אלוהים" שהדבר היחיד שמעניין אותו הוא להראות זאת, קיפל ההרכב את ציודו. לאחר מכן התעלה על עצמו אותו איש סאונד, אלכס שטרנפלד, ואף תקף פיזית את מתופף ההרכב. צר למריונטה סול על כך, על ביטול ההופעה, על כך שבעל המקום לא טרח להעמיד את הסאונדמן על מקומו ועל קהל שבא לראות את ההופעה ונתקל בבמה מיותמת. צר בעיקר מכיוון שיומיים קודם, באותו תאטרון תמונע, הופיע ההרכב כמופע פותח להופעה של נדב אזולאי וזכה ליחס נעים מכל המקום לרבות הסאונדמן שהיה באותו הערב, שמו הוא אילן, שכל מטרתו באותו הערב הייתה לגרום להצלחתו ולא להריסתו. וכך גם היה. באם מישהו מהקוראים זאת הגיע אתמול בערב והתאכזב, זו הסיבה לביטול ההופעה.

dganiturj

New member
תגובת התיאטרון

ברצוני לנצל במה זו על מנת להבהיר: 1. תיאטרון תמונע, בשונה ממועדונים אחרים, מחוייב ללוח הזמנים של ההצגות המתארחות בו ושעות הבלנס למופעי המוסיקה באותו יום נקבעים בהתאם ללו"ז עמוס של הצגות ומופעים אחרים שקורים באותו היום (וגם באותו היום היתה הצגה שלא ניתן כמובן לשנות את מועדה). 2. על מנת לספק שירות מקצועי, אנו דורשים מכולם - גם מעובדי המקום - לעמוד בלוחות הזמנים, וזאת רק בכדי שהלהקה תספיק להכין עצמה כראוי. 3. מבחינת התיאטרון, בלנס של שעתיים כפי שנקבע לכם, קוצר ל- 30 דקות בגלל איחור שלכם ולא בגלל הסאונדמן של התיאטרון (שלא נדבר על נימוס בסיסי של להתקשר ולהודיע..). במצב כזה, לא יכולתם לקבל את מלוא תשומת הלב והמקצועיות וזה היה בא לידי ביטוי במהלך המופע. 4. אנו דורשים אחריות והגינות מכל העובדים והאמנים המגיעים לתיאטרון, ואנו מתחייבים לספק שירות מקצועי ואדיב לכולם. עם ההתגרות שהיתה והקללות - אין לנו איך להתמודד אלא לבטל את המופע. תיאטרון תמונע הינו בית ליוצרים וקהל בראש ובראשונה, ואנחנו נמשיך להיות כזה. להמשך עשייה פורייה ומוצלחת..

מרי לי

New member
OMFG../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif אההה../images/Emo70.gif

מעצבן
במיוחד כי אני לומדת סאונד ואני שומעת סיפורים כאלה בלי סוף......... חוסר אחריות, חוסר מקצועיות.... חוסר תאי מוח, אבל זה כבר משהו אחר......... משתתפת בצער הלהקה......

ttg

New member
תכנסי לקישור למעלה...

לכל מטבע 2 צדדים...

למעלה