כך,בערך, גילה פלמינג את הפניצילין..
..הכל התחיל בכך שהפרתי את הכלל שאם אתה עייף או לא בא לך לבשל .. כדאי מאוד שתימנע מזה.. ..כי במצב הזה, (שאין את הנשמה לתת), .. הכל מועד לפורענות... ..ובתנאים האלה אפיתי עוגת גבינה, על פי מתכון גבינתי טהור, והכנסתי לתכנית הרגילה שלה: 180 מעלות ..טורבו.. כעבור מחצית השעה..הריח לי קצת חשוד שלא מריח כלום.. הצצתי לתנור..הנורות דולקות..העוגה תופחת אבל בהירה לחלוטין.. ..לא ייחסתי לכך משמעות.. הזמן עובר..והעוגה בשלה.. ..לא משחימה... לא נשברתי ונתתי לה את הזמן..עד שקיבלה את הצבע הנכון.. ואז.. שומו שמים..אני מגלה שטעיתי בתכנית והעוגה נאפתה בגריל + טורבו על 180 מעלות.. מובן שבתור פרפקציוניסטית, מיד גנזתי אותה , לצרכי האוכלוסיה המקומית.. (הסנדלר הולך יחף..
) והתחלתי הכל מחדש, כדי ליצא עוגה תיקנית שלא תכפיש את שמי.. ..אבל מה? כל בני הבית שיבחו דווקא את ההיא מהגריל.. והרגע טעמתי אותה..טעם גן עדן..עסיסית ונמוחה מבפנים.. ..נמי.. ..זה בערך מה שרציתי לספר.. ולא בטוחה ,אבל, שיהיה לי העוז לאמץ את הגריל גם לבאות.. אבל שווה לנסות את זה פעם..
..הכל התחיל בכך שהפרתי את הכלל שאם אתה עייף או לא בא לך לבשל .. כדאי מאוד שתימנע מזה.. ..כי במצב הזה, (שאין את הנשמה לתת), .. הכל מועד לפורענות... ..ובתנאים האלה אפיתי עוגת גבינה, על פי מתכון גבינתי טהור, והכנסתי לתכנית הרגילה שלה: 180 מעלות ..טורבו.. כעבור מחצית השעה..הריח לי קצת חשוד שלא מריח כלום.. הצצתי לתנור..הנורות דולקות..העוגה תופחת אבל בהירה לחלוטין.. ..לא ייחסתי לכך משמעות.. הזמן עובר..והעוגה בשלה.. ..לא משחימה... לא נשברתי ונתתי לה את הזמן..עד שקיבלה את הצבע הנכון.. ואז.. שומו שמים..אני מגלה שטעיתי בתכנית והעוגה נאפתה בגריל + טורבו על 180 מעלות.. מובן שבתור פרפקציוניסטית, מיד גנזתי אותה , לצרכי האוכלוסיה המקומית.. (הסנדלר הולך יחף..