כך הכרתי את שייגעצ

כך הכרתי את שייגעצ ../images/Emo168.gif

סתם כי הצטרפו מלא אנשים, ונחמד לדעת..
איך התחלתם לשמוע שייגעצ? איך הכרתם אותם? איך התחילה האהבה שלכם לרוח שטות ולמוסיקה של הלהקה?
כך הכרתם את שייגעצ..

dsol

New member
כך הכרתי את שייגעצ

חעחחח היה את זה גם בפורום עברי לידר ! טוב הסיפור שלי זה ככה.... אמממ חנוכה שנה שעברה הייתי בטיול משאצי"ם (שהעיפו אותי אחר כך מהדר הזה) והיה שם מישהו ודיברנו וסבבה והוא המליץ לי על שייגעצ הוא שלח לי כמה שירים ו.. התמכרתי !! לא הרבה זמן אחרי זה יצא הדיסק השני וגיליתי שאני מכיר חלק מהשירים משם כי : הוא שלח לי וגם ראיתי בערוץ 24 קליפים (הייתי מכור לערוץ 24 באותה תקופה) ומשם זה התגלגלג והיום אני מכור לשייגעצ !!! ושאלה !! למה לא משדרים יותר את הקליפ של "אינטרקום" ?

Hezi The One

New member
אווו היו ימים:O:O:O:O:O:O:O:O

המ כן חבר אחד שלי אמר לי להוריד (כן בן תכעס) שירים של שייגעצ...אחרי שהוא השמיע לי את חייל של מאה שערים שכמובן בגלל העובדה שאני גר ממש ליד בני ברק התחלתי לצרוח אותו ברחוב,המ כן אז הורדתי שירים והתמכרתי:O מרטיט

h e n y

New member
איך הכרתי את הלהקה המדהימה הזאת..

שמעתי את "נוי יורק רפיח" ב24, כאילו היה את הקליפ שלהם וחשבתי שהם נחמדים לא יותר. אחרי זה בחופש של שנה שעברה הכרתי אנשים חדשים ואיזה ידיד שלי היה מכור אליהם, והוא התחיל לשיר את נוי יורק רפיח אז נזכרתי שגם אני מכירה אז התחלתי גם לשיר ואז דיברנו הרבה על שייגעצ אז התחלתי להוריד את השירים..

M c F l y

New member
אמממ... ../images/Emo9.gif

בהתחלה סתם שמעתי שיר אחד (מרלין מונרו אם אתם שואלים... שיר יפפעע) ואז הביאו אותם לבצפר שלנו במסגרת יום זה"ב והם עשו אחלה הופעה והתאהבתי
יובל כלכך שוועעע

גוטשה

New member
ושוב אני

איך התחלתם לשמוע שייגעצ? איך הכרתם אותם? איך התחילה האהבה שלכם לרוח שטות ולמוסיקה של הלהקה? ממ שמעתי את "אבא עורך דין" ממש כשהוא יצא בגלגלץ, ואז יצא לי לשמוע את חייל של מאה שערים ככה, ואז קניתי את השני והראשון, והנה אני כאן :)

כך הכרתי את שייגעצ../images/Emo9.gif

שמעתי אצל חברה או ברדיו או משו כזה אני ניו יורק,הורדתי שירים שלהם[
] התמכרתי. קניתי את השני ואז את הראשון. וזהו מרגש אה?

המממ..הזוי

פעם, ממש לפני הרבה זמן, הייתה איזושהי תוכנית בערוץ ביפ..שכחתי את שמה..נראה לי "המצעד", ושמו שם תמיד את "עושה ביד" ומאז הכול היסטוריה.

חצילע

New member
אמ תמיד שמעתם עליהם..

אבל אף פעם לא ממש ניסיתי עד שראיתי ב-24 קליפ שלהם, וככה התמכרתי.. חחח =]

כך הכרתי את שייגעצ.....;

(הסיפור נתחן)....לפני כ.....3-4 שנים(דקה אני מחשב זה היה אמצע ז' בערך....3)...היה בחדשות משו על שייגעצ או על דיסק חדש או על שיובל הולך לצבא או על הפריצה שלהם אנערף לוזוכר, והיה ת'קליפ של ני"ר כמה חלקים...וממש נדלקתי על השיר...עזבתי את זה למשך חצי שנה עד ששמעתי שוב אצל חבר את ני"ר.....היה לו את הדיסק....אז הקשבתי וקניתי את הדיסק מאז הופעות באלגנים......ההופעה שישי הבא תיהי הופעה 22(ב"ה)...וההופעה המלא מס' 13

פרקשון

New member
אני זוכר...עוד כשהייתי כזה קטן

סתם לא בכיתה ח' היום אני ביא' ערוץ מקומי של ראשון לציון ניו יורק רפיח! שבועיים אחרי אני חושב קניתי את הדיסק וזה בעצם האלבום הראשון שקניתי אי פעם אם אני זוכר נכון

למעלה