כך זולג לו על הלחי

רעוּת

New member
כך זולג לו על הלחי ../images/Emo182.gif

כי זה הכי קרוב ל"העיירה בוערת" שמצאתי בין שיריה של רונה. או משהו כזה. ואת כל הסרטי שואה שיש בטלויזיה עכשיו כבר ראיתי (כולל הזייפנים!). אז תעשו ותשעשעו אותי
. מיהו המילל ברוח? מה נשאר פתוח אצלכם? כלבי רחוב מפחידים אתכם
? מה מרחיק אתכם ממי שאתם אוהבים? איך אפשר להיוולד עצוב? אתם קרובים לאמא שלכם? חוויתם פעם שכול? מתי אתם רוצים לנוח אבל לא מצליחים? מה ה"שיר בכי" שלכם
? ומה זה "עצב העולם" (נא להיות מקוריים ולא להגיד "השואה"
)? איזה שיר ערש (או הרס, אם באתם ממשפחה כמו שלי
) היו שרים לכם בילדותכם?

ע-צ-ב ה-ע-ו-ל-ם...

מיהו המילל ברוח? התנים פה בהרים. :( מה נשאר פתוח אצלכם? "ניתוח לב פתוח" כלבי רחוב מפחידים אתכם? כשהם נובחים, אז קצת. כי נו, כלב נובח לא נושך וכו'? אבל מה קורה כשהוא נושך לחברה שלכם חתיכה מהרגל? תמשיכו להאמין?? מה מרחיק אתכם ממי שאתם אוהבים? יותר מידי פעמים, מרחק פיזי. ושאלות לא פתורות. איך אפשר להיוולד עצוב? כימיקלים דפוקים במוח יאיי!! אתם קרובים לאמא שלכם? זה מורכב. חוויתם פעם שכול? התחלתי לפרט, ואז נזכרתי שתמיד כשמכינים מישהו למשפט אומרים לו לענות רק בכן או לא
אבל ביי. אז אמ, כן. סבא-סבתא אבל זה בנוהל, וחוץ מזה ידיד שנהרג בצבא. מתי אתם רוצים לנוח אבל לא מצליחים? כל היום, ממחשבות. מה ה"שיר בכי" שלכם? אוף יש לי מלא. אבל בכי רציני אחרון עם שיר היה עיניים זרות. או בעצם, אולי עם "לך" של שילה. ומה זה "עצב העולם" (נא להיות מקוריים ולא להגיד "השואה" )? השואה. סתם. שנאת חינם ואפאטיות. איזה שיר ערש (או הרס, אם באתם ממשפחה כמו שלי ) היו שרים לכם בילדותכם? שיר הרס אחרון ולישון, עם אצבע על הדופק ואצבע בגרון... אממ כן. לא היו שרים לי, לא שאני זוכרת לפחות. אבל היו לי קלטות של סיפורים! ואם משהו מוזיקלי, אז הייתה איזו קלטת של, לא יודעת, מין סיפור שמבוסס על שירי הביטלס בעברית או משהו. "אוב לה די אוב לה דה אוב לה דה דה בשפת החיפושיותתתתתתתת"

למעלה