כך חגגנו יום הולדת שנה

דניעל

New member
כך חגגנו יום הולדת שנה../images/Emo5.gif../images/Emo77.gif../images/Emo101.gif

התוכנית היתה לערוך היום מסיבה בחוג המשפחה. כל השבוע הגשם זילעף לו מבלי לחדול. בנוסף, התבצע שיפוץ במעלית שלנו והיא הושבתה כליל (ואנחנו גרים בקומה שישית). אף על פי כן, ולמרות הכל, חרפנו נפשינו, וערכנו קניות לחגיגה. חטיפים, עוגיות, חומרים לעוגה, נרות, רק פרחים לזר לא יכולתי לקנות, לכן תפרתי זר מלבד וסרט סטן. אתמול בבוקר דניאל גמר לינוק ארוחת בוקר, שכב אצלנו במיטה עם הראש על הכרית שלי, וכך, שמח וטוב לב - הקיא. קורה. אחר כך, בזמן שאכלתי ארוחת בוקר, הוא שיחק בסלון על שמיכה עם תולעת ציבעונית ומצלצלת ואני שומעת אותו משתעל. ומשתעל. ומשתעל. ומשתנק. רצתי לבדוק מה קורה - דניאל ישב בשלולית לבנה בצוותא עם התולעת המצלצלת, הפיז´מה שלו ספוגה והוא מסתכל מסביבו קצת המום. החלפתי לו בגדים, שמיכה, אמבטיה לתולעת. בצהריים הוא נרדם לפני ארוחת צהריים. כשקם, סרב לגעת בבננה, בתפוחי האדמה, או בהודו עם ירקות שהכנתי לו. החלטתי להניק אותו (למרות שהוא כבר נגמל מהנקת צהריים). בסוף ההנקה הוא היה שפוך ורצה לישון. השכבתי אותו לישון. הוא התעורר בשיעול נורא - והקיא במיטה. החלפתי מצעים, בגדים, ובינתיים דניאל מצא חתיכת לחם שהחביא בכסא שלו לשעת דחק. אכל אותה. והקיא. ושילשל. בשלב זה החלטתי לקחת אותו לרופא. קבעתי לו תור לערב (רופא מחליף. דניאל מעולם לא היה חולה, ודוקא כאשר הוא חולה - הרופא הקבוע בחו"ל). רחצתי אותו. הוא התרצה ואכל שני בסקוויטים וכמה נגיסות בננה. בחדר ההמתנה הוא הקיא את שלושתם. הרופא נתן הפניה למיון רק ליתר בטחון. בעשר בלילה נסענו לשניידר, אחרי שדניאל הקיא כמה כפיות תה עם סוכר שהסכים להכניס לפה, ושילשל פעמיים. בבית חולים התברר שהוא התייבש ויש לו חום גבוה. קיבל עירוי. חזרנו בארבע לפנות בוקר הביתה. עייפים. נקודה. ורק חשבתי לי כל הדרך חזרה, איך בדיוק לפני שנה, בחמש לפנות בוקר, עשינו את הדרך הזאת בכיוון ההפוך. היום יומולדת, היום יומולדת, היום יומולדת לדניאל...

קודם כל המון בריאות ../images/Emo101.gif

וכמובן מזל טוב ליומהולדת שנה. אולי תתנחמי בזה שיומהולדת שנה זה יותר בשבילנו מאשר בשבילם?? אז הכי חשוב שיהיה בריא ואז תחגגו עם כולם.

מיקוש12

New member
בריאות, בריאות, בריאות, ו מזל טוב!../images/Emo65.gif

יום הולדת שמח לדניאל! שיחלים מהר וירגיש טוב!

vered4

New member
מזל טוב../images/Emo65.gif והרבה בריאות

פעם זה יהיה סיפור טוב לספר לנכדים

עיליאת

New member
דבר ראשון... רק בריאות ../images/Emo39.gif

דבר שני המון המון מזל טוב ליומולדת שנה
ואני מקווה שלא תכעסי עלי אבל גרמת לי לחייך עם ההודעה שלך... זה ממש הורגש שכתבת את ההודעה עם חיוך... כלומר, אחרי הכל, טוב אני מקווה שהבנת, בכל מקרה שוב תרגשיו טוב

דניעל

New member
משתדלת להסתכל על הצד המשעשע

של הדברים, אם רק אפשר למצוא אותו. קשה לומר שהייתי משועשעת, אבל היום, כשנראה שהוא מחלים, אני מרשה לעצמי לשחרר לחץ...

אויש, לא נעים. תרגישו טוב ../images/Emo24.gif

והמון
ליום ההולדת
תנסי להניק אותו כמה שיותר. אחר כך תוכלי לחזור למתכונת הרגילה. מהנסיון שלי, הנקה יכולה לחסוך עירויים, כי חלב אם לא מקיאים כל כך מהר וכשמיכל הייתה חולה, הדבר היחיד שהיא הסכימה להכניס לפה זה חלב אם, וגם אני עברתי כבר להנקה חלקית, וחזרתי לכמעט מלאה לצורך העניין. אני כל כך מבינה מה עובר עליך.... אני זוכרת כמו היום את היום שבו התעוררתי משינה בגלל סילון קיא שיובל, שישנה לצידי, שלחה לי ישר לתוך הפרצוף...... (כן כן בדיוק כמו שזה נשמע....)

דניעל

New member
אתמול הוא הקיא גם חלב אם

בבוקר ובצהריים. לא ניסיתי שוב עד היום בצהריים. היום עבר בשלום. פרט לשתי הנקות היום, שבעקבותיהן שילשל, הוא חי על תמיסת הידרן ביומיים האחרונים.

רותי ע

New member
החלמה מהירה ../images/Emo20.gif ומזל טוב ../images/Emo65.gif

לפחות בגיל הזה האכזבה היא שלך ולא שלו. ושנה הבאה תפצו על כך..

ת ו ת

New member
הרבה בריאות ותרגישו טוב

ולגבי המסיבה, תמיד אפשר לחגוג שוב ביום אחר.

העיקר הבריאות...ו../images/Emo49.gif ליום ההולדת

שירגיש טוב במהרה הקטנטן. ושוב יום הולדת שמח

חבל חבל חבל ../images/Emo10.gif

מקווה שאתם כבר מרגישים טוב ועוד תחגגו והרבה
אז המון מזל-טוב בכל זאת
שירלי.

חוה 1

New member
קודם כל מזל טוב , אבל ........

מנסיון עם שני ילדים, ילד שמקיא לא מקבל לאכול. נותנים לו בעיקר לשתות וגם רק עם כפית ולאט לאט. זו הדרך כמעט היחידה להפטר מההקאות.

למעלה