כך מפריכים תצפיות של עצמים בלתי מזוהים

AsAf2810

New member
כך מפריכים תצפיות של עצמים בלתי מזוהים

שמעתם על הקוואד קופטר ?
להלן סרטון ובו הדגמה של ביצועיו של הקוואד קופטר, שבהחלט עשוי להיראות ממרחק כעצם בלתי מזוהה ואולי אף כזה שמקורו חוצני-
http://www.newsgeek.co.il/49-quadrocopters-at-night/

Tiger Steve

New member
ברור לחלוטין שמעולם לא שמעת עדות

יש עוד הרבה אורות שיכולים להיות הסבר חלופי. חוקרים רציניים בתחום מתייחסים לדיווחים שגם קוורדקופטר לא יכל להסביר. אבל אין לך אינטרס לחקור אז מה זה בכלל מעניין אותך?

AsAf2810

New member
תגובה

כמובן שניתן למצוא עוד מספר רב של הסברים אלטרנטיבים נוספים, לתצפיות בעצמים בלתי מזוהים. לא טענתי לרגע אחרת.
אך אין ספק, שהקוואד קופטר, שאינו כלי התעופה הכי קונבנציונלי שיש, עשוי להטעות את האזרח, במיוחד כשהוא נצפה מרחוק, דבר העשוי להוביל לדיווח על עצם בלתי מזוהה.
למען האמת, גם אני הייתי נופל בפח אילו הייתי נתקל במחזה המרשים שניתן לראות בסרטון.

Tiger Steve

New member
יש ביננו הסכמה. רק רוצה לחדד משהו קטן

במדע יש מודלים על פיהם מפריכים או מאששים השערות.

בחקר עבמ"ים זו בעיה כיוון שאין מודל של עב"ם אליו אפשר להשוות תצפית. כל מה שניתן למעשה לעשות זה להשוות תצפיות למודלים מוכרים- קוודקופטר, מטוס, לווין (ניתן לראות בלילה אורות של לווינים אנושיים), בלון מזג אוויר, נורים ועוד.. תצפית נחשבת "עב"ם" כאשר לא הצליחו למצוא מודל שמתאים לתצפית.

עדיין קיימות תצפיות שלא מתאימות לאף מודל מוכר, כולל קוואדקופטר.

למשל- קיימות עדויות של טייסים על גופים מוארים עגולים שטסו קרוב מאוד למטוס וביצעו תימרונים בלתי אפשריים. שינויי מהירות וכיוון בלתי אפשריים, הילעמות פתאומית והופעה פתאומית ושיבוש מערכות חשמליות במטוס שהלחיצו מאוד את הטייסים (עד כה לא היו תאונות ומערכות החשמל תמיד חזרו לתיקנן). יש לי היכרות אישית עם עדות כזאת של טייס.

AsAf2810

New member
מסכים איתך על הכל

לא חשבתי אחרת לרגע.

נחמד, אבל זו רק אחת הדרכים לזייף "עב"מים"

כשדברים מצולמים מרחוק או מזווית מסויימת, באמת קשה להעריך במה מדובר, קשה אפילו לאמוד את גודל האובייקט, אם אין בצילום קנה-מידה שמאפשר השוואה.

AsAf2810

New member
כמובן שישנן עוד דרכים רבות להפריך

תצפיות של עצמים בלתי מזוהים.
לא טענתי אחרת לרגע

למעלה