כך נוצר טו מאדיירה...

manco

New member
כך נוצר טו מאדיירה...

רובכם מכירים את טו מאדיירה (To Madeira), אחד החלוצים הכי טובים במנג´ר. למי שלא עיין קצת ב-Sigames.com, אספר שעשו תחקיר וגילו כי לא קיים שחקן כזה באמת. אז איך הוא נוצר? פשוט מאוד - השם האמיתי שלו זה השם של התחקירן הפורטוגלי...(מישהו התלהב קצת יותר מדי) הוא הכניס את עצמו למשחק. (יש שמועות שהוא הודה בזה)

tomash11

New member
מה מעליב?...רעיון נחמד...אבל...

קצת אגו טריפ מיותר, לדעתי היה עדיף שיהיה את השמות שלהם שתולים שם בקבוצות שהם אוהבים נניח, אבל בתור נערים בני 14, שיכולים להיות שחקנים טובים אבל רק אם מגלים אותם ולא אוטומטית הופכים להיות תותחים בכל קבוצה (כי יש שחקנים כאלה שבכל משחק, לא משנה מה, תמיד יתפתחו ויהיו תותחים, ואני מתכוון לכאלה שבאמת צריך להשקיע בהם). אז זה היה נחמד... אבל יותר מדי אגו טריפ זה קצת לא לעניין...(ראיתם איזה גיליון שמות מטורף יש שם לכל מי שפיתח את המשחק?...)

ליטן א

New member
מה שחשוב לי לדעת

זה אם מצאו שעוד סקאוטרים עשו את זה בעולם. זה ממש חוצפה לדעתי. חייבים לפטר אותו, אם לא עשו זאת עד עכשיו.

ofer16

New member
תמיד חשדתי

שהמנג´ר ממציא שחקנים... יש שחקנים לא מוכרים אבל תותחים ברמה עולמית (ציגאלקו, טו מאדיירה ועוד), השאלה שלי היא: מאיפה הסקאוטים יודעים שהם תותחים או שיש להם פוטנציאל גדול?

tomash11

New member
המממ גם על זה היה שרשור...:)

הסקאוטרים או איך שקוראים להם. הריסרצ´רים של איידוס, גילו מספר מכובד של שחקנים על ידי זה שהם שמו אותם בתור תותחים פוטנציאלים במשחק כבר ב97 או 98 והתברר נניח ב2000 שהשחקן אשכרה נהיה טוב גם במציאות (סביולה לדוגמה ממנג´ר 98, או סימון דיויס שאמרו לי שהוא באמת משחק וטוב באיזה קבוצה, ויש עוד דוגמאות, למרות שיש גם דוגמאות לשחקנים תותחים שהמנג´ר פספס, אבל לא נכנס לזה עכשיו). הרעיון בגדול הוא שהרסרצ´רים של איידוס הם בדרך כלל מקומיים, ומן הסתם הם נבחרים על בסיס הידע הרחב (מאד מאד) שלהם והבקיאות שלהם גם לגבי שחקני נוער פוטנציאליים (כמו שבארץ נניח מישהו יכיר את ראובן עובד כבר לפני 5 שנים ודברים כאלה). ועל בסיס הדיווחים שלהם מכניסים שחקנים...וזה נראה בהתאם.

למעלה