כך עובדת מכונת יח"צ

ש מים

New member
כך עובדת מכונת יח"צ

החבר'ה מרגישים שהאדמה מתחילה לבעור מתחת רגליהם...

ש מים

New member
ו-"על הדרך" מחסלים אוייבים מרים

כמו דני מורגנשטרן, שיש לו זכויות רבות ביותר וקרדיט מוכח, במאבקים סביבתיים רבים וחשובים.
עלי המכונה הזו לא עובדת, אלא עושה מעשה בלעם. אני מאמין ומקווה שכך יהיה בסופו של דבר גם בחזית הרחבה יותר.

אפרופו דני מורגנשטרן

אינני מחסידיו . למרות תרומתו החשובה בשמירת איכות הסביבה ושמירת הטבע במדינת ישראל - לעיתים הוא מגזים ומחטיא את המטרה.

דווקא הפעם אני תומך בדעתו. אם אכן המבנה הוקם שלא כחוק בדרכי הונאה ושוחד חייבים להסיר אותו מנופה של ירושלים.
זאת למרות שקל יותר להרוס אוהל ו/או פחון מאשר מפלצת שהושקעו בה מליארדים ומי יפצה את הרוכשים ה"תמימים".

ש מים

New member
גילוי נאות: אני אוהב אותו מאוד

ובעיקר מעריך מאוד את היושר שלו.
ונכון, הוא לפעמים מאוד בוטה ולא דיפלומט, אבל אני ממש לא יכול לאמור עליו שהוא יכול למכור את נשמתו לשטן, או שאפשר לשחד אותו. לכן נראה לי שמשרד יחסי הציבור של צ'רני עשה כאן עבודה מאוד משובחת וקשה - של "תפירה ורקמה" של עובדות ודברים נכונים, ביחד עם העלמת פרטים ועובדות וערבוב איכותי עם הכפשות ועצימת עיניים מיתממת.
אבל נניח לבית המשפט לאמור את דברו.

amit1270

New member
אני חושב שהאמת איפשהו באמצע...

האם דכנר הוא "הרע המוחלט" בסיפור? ממש לא. צירוף כל הנסיבות והפעולות גרם ל"ליקוי מאורות" שנראה לי לא סביר. עצם העובדה שהמפלצת הזאת עברה את כל הוועדות מעידה על כשל בסיסי מעבר לשחיתות האישית שהייתה או לא הייתה.

ש מים

New member
עמית, מסקנה פורצת גבולות!

ולדעתי מדהימה (ואני מסכים איתה מכל הלב!)
גם לי יש תחושה, מזה זמן רב מאוד, ש-"משהו חורק בממלכת התכנון". התחושה שלי היא שיותר מידי כח דיקטטורי מרוכז בפחות מדי ידיים ופחות מידי שקיפות. ואם נרחיק עוד יותר, למעשה כמעט כל הכח מרוכז בידי יו"ר הוועדה המחוזית (ע"ע מחוז חיפה והיו"ר שלו...
).
והבעיה העוד יותר גדולה היא שבשנים האחרונות המגמה הזו הולכת ומתחזקת.

למעלה