כך שדדתי חנות דיסקים...

כך שדדתי חנות דיסקים...

תמיד החשבתי את עצמי אזרח שומר חוק, אבל השבוע מצאתי את עצמי -ללא אזהרה מוקדמת- מבצע שוד בחנות הדיסקים השכונתית שלי.. רשימת הנופלים - Dead Meadow - Feathers Smog - accumulation none P J Harvey - to bring you my love Throwing muses - University השוד בוצע בעזרת שטר של 100 ושלושה מטבעות של שקל - !?!?!?!?!? smog הוא ממייסדי הLO-FI ,וזה אלבום B-sides משובח שלו, ומכל האלבומים שלו זה המועדף שלי. הוא מגוון מאוד: שקט, צולע, בועט ואפילו נושך.. מי שמוצא את האלבומים שלו סולידיים/פרווה/סגן-חרדלי-במטבח-עם-פומפייה עשוי למצוא כאן את מבוקשו. Dead Meadow פשוט אדירים!! סטונר-רוק פסיכדלי נשפך והזוי. החצי הראשון של הדיסק פשוט אלוהי וכל פעם שאני שומע אותו אני נכנס לטרנס, לא יכול להמליץ יותר.. P J Harvey , נו, זאתי. אחלה אלבום. והMUSES פשוט אלבום שכיף לשמוע, טוב לאנשים שרוצים מוזיקה בועטת וכיפית ומרגישים שאלבומי-הילדות-הבועטים שלהם כבר לא עולים עליהם יותר... למען הסר ספק - הDEAD וה MUSES חדשים לגמרי, השניים האחרים יד שניה. מוזר, לא? אבל יש לזה הסבר מדעי- יש בחנות הזאת מבצע של 3 משומשים ב40, 3 חדשים-מוזלים ב60, ו- 20% הנחה על מזומן, ככה שהכל ביחד יצא לי 103 ש"ח. בגלל זכות הציבור לדעת וגם בגלל המצפון המציק החלטתי לחרוג ממנהגי ולפרסם את הרכישה הנכבדה הזו. החנות היא הג'אנק בקרית ביאליק (רחוב דפנה), ולא חסרים שם עוד דברים טובים, בכלל לא. טוב, סיימתי. יום טוב :)

gulbin

New member
ג'אנק ברחוב דפנה

לנועם שלום התוכל לציין את מס' הטלפון של הגאנק בדפנה?ובאיזה מספר רחוב החנות?

טוב

הטל' 04-8702001. הרחוב - דפנה 12, כשפונים ימינה בצומת צבר לקרית ביאליק (מחיפה), לוקחים בכיכר השלישית שמאלה וזה ישר שם. לאוהבי גותיות, ומוסיקה גותית בכלל מצפה הפתעה.. (טוב, לפחות חלק מהזמן )

galsamu

New member
ואם כולם ייקפצו מהגג?

גם אני מצטרף פה לעדר הממליצים על הג'אנק. הייתי שם השבוע, וקניתי לי רביעיית דיסקים בעשרים מרשרשים (על כולם, לא כ"א). barbara חדש (לא משומש) שזאת אחת הלהקות הישראליות הכי טובות. pitch shifter משומש. hefeytsos חדש. ובשביל הנוסטלגיה, גם body count משומש. בחישוב מהיר זה אומר 5 מרשרשים חדשים כל אחד, כבוד! חבל שהגברת הייתה לחוצה, אחרת הייתי מפשפש שם עוד הרבה... יקיר הוא אחד האנשים הטובים שיש, תענוג גם לעבוד אצלו, וגם לקנות ממנו. ד"ש מיוליה (שלי, לא שלך...). גל.

jester56

New member
היית בחנות ?

היית בחנות ולא הרמת טלפון ? חכה חכה אני אסגור איתך חשבון!!!

למעלה