ככה בשולי העיתון היום

מצב
הנושא נעול.

felix

New member
זה לא מצחיק !

אני מאוד מקווה שזה נאמר בצחוק ! זה ממש ממש לא מצחיק שסוגרים את הכביש ולא ניתן להגיע הביתה. תחשוב על זה !!! לא הבננו שזו מלחמה, המשך מלחמת העצמאות של המדינה. המרי של ערביי ישראל יגיע לאוכלוסיה הבדואית והמצב יהיה אפילו עצוב לכולם .

אלוני.

New member
זה נאמר בשיא הרצינות

אבל , מה שהפריע לי זה שצהל מנהל מלחמות באישור הפרקליטות . אני מניח שחייל גולני/צנחנים/שריון/מג``ב/דובדבן/נח``ל או כל חייל שנמצא בשטח היה מוכן לשבת במשרדי הפרקליטות ולתת לפרקליט שהוציא ההמלצה לשבור הראש מה לעשות... הבעייה היא שיש מי שבכלל חושב שזה הקונספט הנכון . יותר מובן ?

ירמיהו

New member
אנחנו לצערי עם דפוק

בתקופת האינטיפאדה 1987, שירתתי במילואים בגדה, חרה של עבודה, קיבלנו דף הוראות פתיחה באש, ההוראות היו דפוקות כמו הפרצוף שלנו, זה לא היה דף, זה היה ספר הוראות פתיחה באש, נאלצנו לקחת עורך-דין אישי וצמוד שיתן לנו אישור מתי לפתוח באש ומתי לא, האם לפני שבקבוק המולוטוב עזב את היד, או שהבקבוק עדיין ביד של הערבי, כי אם הבקבוק כבר עזב את היד אין מה לעשות, ועוד הרבה חרה גדול אחר. אנחנו עם דפוק...................... החברה העדיפו להפצע ולא לפתוח באש, אני לא צוחק, זה עצוב מאד.....................

felix

New member
עם דפוק עם אנשים נחמדים

אשמח אם תרחיב ! אגב מאוד חבל שפוליטקאים מנהלים את המדינה. האמת שאנחנו דפוקים שבוחרים אותם.

אלוני.

New member
בהחלט נכון

סל הכל האנשים כאן נחמדים , המצחיק הוא שמי שאמורים להיות המנהיגים הם אלה הזורעים פרוד בין הצדדים כדי להנציח את שלטונם . כשהחלה האינתיפאדה אמר שר הביטחון יצחק רבין ז``ל שצריך לשבור להם את הידיים ואת הרגליים , אמירה זו של מי שאחראי על צה``ל היוותה מן הנחייה לדרג הצבאי , מכיוון שלפתוח באש זה מסובך - מבלי להיכנס לדיון האם בכלל צריך - פעל הצבא זמן רב במן אזור דמדומים שהוביל לארועים לא סימפטיים... אלא שמי שמצא את עצמו בבית המשפט הם חיילי וקציני צה``ל בכל מיני פרשיות של עם שמות קוד גבעתי א` ב` ג` ושאר מרעין בישין . מי שהיה צריך לשבת על ספסל הנאשמים הם הפוליטיקאים ולא החיילים , אבל לזה לא רגילים כאן. זה לא היה ביום כיפור , זה לא היה בלבנון , זה לא היה באינתיפאדה , וכל זה ללא קשר לאיזה מהארועים אני מסכים או לא . לא ייתכן מצב שבו הדרג הצבאי ממלא את הוראות הדרג המדיני אבל באחריות נושא רק הדרג הצבאי .

אלוני.

New member
זה נכון

בנוסף , אנחנו עם שלא יודע לקחת אחריות על מעשיו . לכן כל הבלאגאן , אם תרצה ארחיב.

felix

New member
אה אה !!

חשבתי שאולי זה לא ברור שאנחנו במלחמה מבפנים ומבחוץ. בתכלס רוצים לחסל אותנו וזה רק עניין של זמן שהם יצליחו. אם אנחנו הישראלים לא נתאחד ונשאיר מצד מחלוקות פולטיות ופשוט נדאג יותר למדינה כדי שנוכל להמשיך לחיות בארץ המחורבנת הזאת. לעולם הערבי יש המון סבלנות , הם בסוף יצליחו

ירמיהו

New member
ואתה בטח לא מסכים איתם

למה, כדורי קלאצ`ניקוב לא הורגים, ואם לא שמת לב יש להם גם מקלעים על הגגות. במלחמה כמו במלחמה, עלינו להשתמש בכל האמצעים כדי להגן על חיינו, וזה כולל טנקים, מסוקי קרב, הכל בכל מכל כל. במלחמה כמו במלחמה..........................

מצב
הנושא נעול.
למעלה