השבוע שלי עבר באמת מהר!
מה היה טוב - אני חלק מ- board וביום שישי היה יום שלם שבו ה- board מעצב את 2015, המטרה, המשימות במה מתמקדים. היה כל כך כל כך כיף. היום עבר בלי תחושה של עייפות. אנשים מדהימים שאני שמחה שיצא לי להכיר. מאותן החלטות שאני שמחה שלקחתי על עצמי.
באותו שבוע גם היתה ה- Holiday party שתכננתי לכל ה- members (באותו ארגון) בבר יין, והיה מעולה. איזה כיף שיש מן vision ואז מגיע היום וזה נראה כמו שמתכננים.
אה! והיום לאמצעית היתה תחרות סוסים. עד לא מזמן בכל פעם שהיא ניסתה לקפוץ הסוסים זזו הצידה וזה היה מאד מתסכל עבורה וגם כהורים. והיום בתחרות היא זכתה מקום ראשון בקפיצות. זה כל כך מרגש לראות דבר כזה, היא ילדה שלא מוותרת. היא ממשיכה וממשיכה עד שמצליח לה ואני מאד גאה בה. כי היו בקבוצה בנות בנות 14 והיא בין הקטנות (בת 10). חגגנו עם קאפקייקס עם הר דוחה של אייסינג oh well....

רע - אתמול היו ל- 24 שעות של חולשה, צינון, כאב ראש והנה הבוקר - יום ראשון קמתי וכאילו כלום.
ולא נורא - הסיני שהכנתי הערב למשפחה יצא לא משהו. הקטן אמר שהנודלס נראות כמו mealworms - חחח, לפחות המרק והירקות עם הטופו שלי יצאו טעימים. בכל אופן אני בתקופה שאני מאד נהנית לבשל דברים חדשים ולהתנסות בכל מיני הרפתקאות בישוליות
סוף שבוע נעים