ככה, בשקט, בשקט,

1me too1

New member
ככה, בשקט, בשקט,

הגיע לו עוד סוף שבוע

איך היה השובע שלכן/ם?
מה היה טוב

רע

ולא נורא

סוף שבוע נעים

שבוע של UPS& DOWNS

קצת היה לי שבוע קשה רגשית, כפי שהבנתם...
לא היה לי מוצלח מהרבה בחינות ואני עם חוסר אנרגיות שכל כך לא מתאים לי

&nbsp
מצד שני, אם נתמקד בטוב:
&nbsp
הזמנו כרטיסים לאחותי כולל טיול באל איי- מחכה לזה בקוצר רוח

&nbsp
הצלחתי לנווט בדרך לבאטרי פארק כשהגי פי אס הפסיק לתפקד באמצע
- לא נבהלתי אלא בהיגיון פשוט מצאתי את עצמי.
&nbsp
צילמתי בבאטרי פארק ויצאו כמה תמונות מעולות- מרגישה שיפור עצום בצילום שלי מפעם לפעם וכל כך נהנית מזה... ומסתבר שאני נראית צלמת מקצועית, כל הזמן שואלים אותי אם אני צלמת ומבקשים שאצלם את המשפחה

&nbsp
וזהו, נקווה לשבוע מוצלח יותר בשבוע הקרוב

alphadelta

New member

לדעתי , כל דבר ״קטן״ כמו התמצאות במקום חדש ללא ג׳י.פי.אס או כל מה שנראה לנו כהישג ראוי לחגיגה. לקחת את הרכב לטיפול לבד בפעם הראשונה, לדבר עם משרד בירוקרטי בשפה זרה. כל אילו הישגים הראויים להערכה. אז תחגגי ;)

תודה יקירה

האמת שאני באמת מנסה לראות בכל הדברים האלה נצחונות קטנים ולא להיות קשה מידי עם עצמי.

forglemmigej

New member
לא הרבה קרה אבל זה המעט לשיתוף

אתמול הלכתי לטירה הסמוכה לכפר, היא בערך מהמאה ה-14 וכמו רוב בעלי הטירות בימינו אין להם כסף לתחזק אז מדי פעם הם פותחים את זה לנייטיבס או משכירים לקונצרטים, חתונות או כנסים, רוב הטירות היום מוחזקות על ידי קרנות נדמה לי גם הטירה הזו ,זה דורש צוות ענקי לטפל בה ואם היא חלק מהמורשת אז המדינה משתתפת בתחזוקה, רק לנקות את כל החלונות או להחליף רעפים זה נראה משימה בלתי אפשרית וכמו רבות מהטירות ,יש להם אגם מלאכותי ליד הכניסה למנוע כניסת פולשים בימים רחוקים, צריך לנקז ולהחליף את המים פעם בשנה , קיצר עסק לא מכניס, אתמול הם פתחו את זה לשוק של חג המולד היו שם כל מיני פסלונים לחג נראה שכולם יובאו מסין , היתה תזמורת של חובבים מדהימה שניגנה בסגנון דיקסי ומיומנה זה היה כך כך הזוי המיומנה הזה עם בגדי חג מולד ממוסחרים על רקע טירה שידעה ימים יפים יותר.
בדרך חזרה עברתי ליד שדה שלהקה של ברבורים חנתה שם זה היה כל כך מדהים אבל אי אפשר להתקרב לצלם כי הם מאד זהירים וישר יעופו עם צרחות איומות אז הצילום הוא מרחוק.

noaronen1

New member
השבוע שלי עבר באמת מהר!

מה היה טוב - אני חלק מ- board וביום שישי היה יום שלם שבו ה- board מעצב את 2015, המטרה, המשימות במה מתמקדים. היה כל כך כל כך כיף. היום עבר בלי תחושה של עייפות. אנשים מדהימים שאני שמחה שיצא לי להכיר. מאותן החלטות שאני שמחה שלקחתי על עצמי.
באותו שבוע גם היתה ה- Holiday party שתכננתי לכל ה- members (באותו ארגון) בבר יין, והיה מעולה. איזה כיף שיש מן vision ואז מגיע היום וזה נראה כמו שמתכננים.
אה! והיום לאמצעית היתה תחרות סוסים. עד לא מזמן בכל פעם שהיא ניסתה לקפוץ הסוסים זזו הצידה וזה היה מאד מתסכל עבורה וגם כהורים. והיום בתחרות היא זכתה מקום ראשון בקפיצות. זה כל כך מרגש לראות דבר כזה, היא ילדה שלא מוותרת. היא ממשיכה וממשיכה עד שמצליח לה ואני מאד גאה בה. כי היו בקבוצה בנות בנות 14 והיא בין הקטנות (בת 10). חגגנו עם קאפקייקס עם הר דוחה של אייסינג oh well....
&nbsp
רע - אתמול היו ל- 24 שעות של חולשה, צינון, כאב ראש והנה הבוקר - יום ראשון קמתי וכאילו כלום.
ולא נורא - הסיני שהכנתי הערב למשפחה יצא לא משהו. הקטן אמר שהנודלס נראות כמו mealworms - חחח, לפחות המרק והירקות עם הטופו שלי יצאו טעימים. בכל אופן אני בתקופה שאני מאד נהנית לבשל דברים חדשים ולהתנסות בכל מיני הרפתקאות בישוליות
סוף שבוע נעים

נשמע שבוע מעולה

על איזה Board מדובר? סליחה על חוסר ההבנה

נראה לי שאת עוברת לאט לאט לתחום הפקת אירועים

תרגישי טוב ושבוע נפלא

noaronen1

New member
Board members יענו חבר נאמנים

הקבוצה שאחראית על ניהול של non profit בהתנדבות.

noaronen1

New member
דרך אגב - הפקת אירועים

זה היה חלום חיי אחרי הטיול שאחרי האוניברסיטה לעבוד בארגון אירועים.
שבוע אחרי שהתקבלתי למקום כזה התפטרתי ולעולם לא אחזור לשם.
זו היתה התנסות מעניינת (-;

למעלה