ככה הורסים לסלב את החיים

שלי פאר

New member
ככה הורסים לסלב את החיים

מלאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא שאלות. חלקן אולי חוזרות על עצמן. מה שלא בא לכם בטוב תמחקו. יאלה לענות (יש לכם שעה לשבת עכשיו)

שלי פאר

New member
חלק ראשון

כמה חברים באמת טובים יש לך? 2. לכמה זמן אתה רואה את הקשר החברי איתם עוד שורד? 3. לכמה זמן אתה רוצה שהקשר הזה עוד ימשיך? 4. שלושת החלומות הכי גדולים שלך בחיים: 5. מה מחזק (נפשית) אותך יותר מכל? 6. מה הדבר שהכי מרתק אותך? 7. איך אתה אוהב לבלות עם עצמך (כשאתה לבד)? 8. איך אתה מפנק את עצמך? 9. באיזה שעה אתה הולך לישון בדרך כלל? 10. איזה זכרונות, להערכתך, יישארו לך הכי צרובים בראש, בעוד 30 שנה מהיום? 11. אתה מאמין שאישיותך תשתנה עד אז (בעוד 30 שנה בערך)? 12. אתה אדם מאושר כיום? 13. כיצד אתה מאמין שתהיה בעתיד (בתחום הנ"ל)? 14. איך אתה מבלה את שעות הערב/ לילה, בדר"כ? מה אתה נוהג לעשות בזמן הזה? 15. אילו סוגיי בילויים אתה מבלה עם חבריך? 16. כמה פעמים בשבוע אתם מבלים יחד? 17. נהנים בבילויים האלה? 18. ציין בילוי אחד שעשית בחייך (לבד או עם חברים) שבו הכי נהנת מכולם. ספר עליו קצת: 19. האם יש מאכל כלשהו שמעלה לך את מצב הרוח, כשאתה אוכל אותו? אם כן..... מה הוא? 20. תאר במשפט (או כמה) את הארוחה האידיאלית שלך: איך העולם רואה אותי? האם יהיו לי חיים מאושרים? מה אנשים באמת חושבים עליי? האם אנשים חושקים בי בסתר? איך אני עם בני\בנות המין השני? איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? מה אני צריך לעשות עם חיי? עצה טובה בשבילי: מהו שיר הנושא שלי, לדעתי? מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? ובהלוויה שלי? ובברית של הבן שלי? איזה שיר אני אקדיש לאהבת חיי? איזה סוג גבר/אישה אני אוהב/ת? איך יהיה לי מחר? למה אני כאן? בתור מה אנשים יזכרו אותי? איזה שיר יתקע לי בראש מחר? האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? איך תהיה השנה הזו? 2.הגיל שלך לפני שנה וחצי: 3.מזל: 4.רוצה להחליף מזל? 5.תאריך לידה: 6.היית רוצה להוולד בתאריך אחר? אם כן, איזה? 7.מאכל אהוב: 8.למה אתה אוהב אותו? 9.מקום מגורים: 10.היית עובר למקום אחר אם היית לך אפשרות? מאכלים: 1.אוהב סושי? 2.אוהב ברוקולי? 3.קרה לך שאכלת בשר ונתקלת במשהו צמיגי? 4.זה היה כיף? 5.מה עשית עם המשהו הצמיגי הזה? 6.צמחוני? 7.טבעוני? 8.המאכל הכי מגעיל שאכלת: 9.מאכל שלא תגע בו בחיים: 10.מאכל שנראה טעים והתברר כגועל נפש: 11.הדבר הכי מוזר שאכלת: 12.גלידה של בורגראנץ' או מקדולנדס? 13.מה אתה חושב על ההמצאה המוזרה של בורגראנץ' (ההמבורגר ההפוך הזה)? 14.שאלת השאלות: בורגראנץ', מקדולנדס או ברגרקינג? 15.מאכל שהתמכרתם אליו לאחרונה: 16.מאכל שכל החיים אתם מכורים אליו: 17.שוקולד אהוב: 18.אוכל ביתי של אמא או אוכל קנוי? 19.רק אני לא יכול לאכול שוקולד של עלית שיש עליו את הסמל של "מגדים"? 20.מעדן אהוב:

שלי פאר

New member
חלק שני

שאלות מפגרות: 1.יודע ג'יבריש? 2.היית עושה את הוגו? 3.והוגואית (אישתו של הוגו)? 4.הפאזל הכי גדול שהרכבת: 5.גם אתה היית ילד מסכן שהיה עושה צמידים מדבק? 6.מגיע על הלשון למרפק? 7.גם אתה ניסית לעשות את זה עכשיו? 8.למה אנשים מקנחים את האף ואז מסתכלים לראות מה יצא? 9.נכנסו לכם פעם לתא מדידה באמצע שמדדתם משהו? 10.קרה לכם שהלכת עם מוזיקה באוזניים וכמעט נדרסתם? 11.קרה שכאבה לך פעם הבטן ואז התחלת לחשוב על כל מה שאכלת במשך היום? 12.נהנת? 13.קרה לך שניקית אוזניים ותקעת את המקל חזק מדי וקיבלת צמרמורת בכל הגוף? 14.היה כיף? 15.מכירים את זה שאתם הולכים ברחוב ופתאום טיפה ענקית של מזגן יורדת לכם על הראש? 16.נהנים כשזה קורה? 17.קורה לכם שאתם יושבים באוטובוס/רכבת ליד מישהו כי אין מקום אחר ואז כשמתפנה מקום אתם לא עוברים אליו כי לא היה נעים לכם? 18.קורה לכם שאתם רוצים לאכול, פותחים את המקרר ולא מוצאים כלום ואחרי 2 דקות פותחים אותו שוב[כאילויופיעשםמשהו]? 19.מכירים את זה שלא משנה כמה התבגרתם, כשאתם מסתובבים בסופר עם העגלה אתם מתחילים לרכוב עליה בלי לשים לב כאילו אתם בני 6? 20.מכירים את זה שתמיד לעגלות בסופר יש גלגל אחד נכה והעגלה אף פעם לא תלך לכיוון שאתה רוצה? סתם שאלות(מפגרות): 1.פעם אחרונה שהיית באילת: 2.הזמן הממושך ביותר שלא ישנת: 3.היתרון הכי טוב בכבשים? 4.מה יותר עדיף לעשות עם כבשים: חלב/צמר/בשר? 5.היית עושה את שירי מימון (מיועד ל2 המינים)? 6.מה אתה עושה במקלחת חוץ מהדברים הרגילים (להסתבן, לחפוף)? 7.שירים שהיית ממליץ לאנשים להוריד: 8.ספורט מועדף? 9.צבע אהוב: 10.הולך להופעות בניצנים? אם כן,איזו? שאלות עכשוויות: 1.מה מתנגן לך עכשיו במחשב? 2.כאב מסויים שאתה חש עכשיו: 3.על מה אתה חושב עכשיו? 4.קר לך/חם לך? 5. חרמן/ית עכשיו? 6.מרגיש רצון לנקום במישהו? 7.כועס? 8.עצוב? 9.שמח? 10.מדוכא? לימודים: .החופש שלך התחיל רשמית .אם לא, מתי החופש שלך יתחיל רשמית? היית מאריך את החופש בחודש? .מי היית עושה מהפורום? .מה עושה לך את זה? ראית פעם סרט פורנו מלא? .למי מהפורום הכי מתאים להיות כוכב/ת פורנו? פעם אחרונה ש אכלת: .שתית: דיברת: הרבצת לעצמך: השתכרת: .בכית: .צחקת כמו משוגע: 8עשית פרצופים מפגרים למראה: .התקלחת: :צרחת עד שהיית צרוד: שאלות על העבר: .קרעו אותך פעם במכות? .החזרת לו אחר כך? .הספר הכי ארוך שקראת: .הנסיעה הכי ארוכה שהייתה לך: .בנית פעם ארמון מפואר בחול? .קברת את עצמך לגמרי בחול עד שלא יכולת לזוז? .אושפזת בביה"ח? .נהנת? .הזיכרון הראשון שלך: היום המאושר בחייך: .איך החופש עד עכשיו? .מרוצה ממנו?

שלי פאר

New member
שלישי

.יש עבודה? .מרוצה מהעבודה? .מה אתה מתכנן לעשות עם הכסף? אתה אוהב אותנו עכשיו יותר מאשר בעבר? תביא לנו שקל אם ממש נצטרך באחד המפגשים בעתיד? - דרג את עצמך, בסולם של 1-10, בכל אחת מהקטגוריות (תכונות אופי) הבאות: אכפתיות: יצירתיות: זללנות: שובבות: שמחת חיים: חברותיות: ביישנות: . צניעות: . חריצות: . מקובלות חברתית: . חומרניות: . אומץ: . נחמדות: . התפנקות: יושר: . רומנטיות: . שקט נפשי: . ישנוניות: . אהבה למוזיקה: . שאפתנות: - אי פעם... . הדבר המחמיא ביותר שאי פעם אמרו לך: . 5 הרגעים הכי משמחים שאי פעם חווית בחייך: . ההליכה הרצופה הארוכה ביותר שאי פעם עשית: ההפתעה הכי גדולה שאי פעם עשו לך: העוגה הטעימה ביותר שאי פעם אכלת (אפשר לציין יותר מאחת): . הסנדוויץ הכי טעים שאי פעם אכלת (אפשר לציין יותר מאחד): . 5 הרגעים הכי מפחידים שאי פעם חווית: . המקרה הכי מיסטי/ מוזר שאי פעם קרה לך: . 5 החוויות הכי מרתקות שאי פעם עברת, או שהיית עד להן: . החוויה שהכי ריגשה אותך אי פעם: שם: גיל: גרים בבית דירות? פנטהאוז? וילה? קוטג'? אחר..- עברתם פעם דירה? כמה פעמים? מאיפה לאיפה? יש לכם בית גדול? קטן? רגיל? יש לכם גינה? גרתם פעם בחו"ל? היית רוצה לגור בחו"ל? יש לך משפחה קרובה[אחים, הורים, דודים, בני דודים..לא בת דודה של אח של סבא..] בחו"ל? איך נראה בית חלומותיכם[תתארו את הבית]? איפה בחיים לא הייתם רוצים לגור[תתארו את הבית..]? שם? . גיל? . איפה אתם גרים והאם מרוצים לגור שם, והאם יש למקום מגורכם חסרונות בולטים,כלשהן? .ממתי את/ה בפורום? . תכונה אחת שהכי שמאייפנת אותך : . חיה אהובה עליך, ולמה? מוזיקה .איזה כלי נגינה את/ה הכי אוהב/ת? .את/ה יודע/ת לנגן על כלי נגיה כל שהוא? .איזה סוג מוזיקה את/ה אוהב/ת לשמוע? .מה את/ה בדר"כ אוהב/ת בשירים?, את המילים או את המוזיקה? .השפה של השיר חשובה לך? זה או זה? לילה או בוקר? .שחור או לבן? .לרוץ או ללכת? .משעמם או עוד יותר משעמם? .מחשב או טלויזיה? .שאלון 1 או 20? .גלידה או קצפת? .פלאפל או פיצה? .עגבניה או מלפון? .רוצה 20,000 ש"ח בחודש? .רוצה סופ"ש באילת מתנה? .רוצה IPOD NANO? .אוהבים ג'לי? .רוצה גלגל? .רוצה להיות מעצב? .חושבים על דיור מוגן? .שואפים להצלחה מקסימלית? האם אי פעם... :עשית באנג'י? :עשית אפצ'י וגרמת לעוד 20 אנשים גם לעשות אפצ'י? :אכלת במבה עם שוקולד :רכבת על פיל? היית רוצה? :עקצה אותך מדוזה? :כאב? :גילית שאת/ה ירוק/ה? :ואז הפכת לצהוב/ה? :מה היה יותר מגניב? מתי הפעם האחרונה ש... :אכלת קרמבו? :נישקת מישהו (ולא על הלחי...)? :הלכת לים?? :היית/ה במסיבה? :ישנת צהרים? :רצית להעיף למישהו סטירה? :ראית סרט בקולנוע? :קנית גלידה? :היה לך חום? :אכלת במסעדה? :בכית? :הית/ה בבריכה? :עקצה אותך דבורה? :צעקת? :אכלת אבטיח? :היה טעים?

שלי פאר

New member
:):):)

יש עבודה? אפשר לומר .מרוצה מהעבודה? כן .מה אתה מתכנן לעשות עם הכסף? לשלם על כל המכישירים הסלולריים שיש לי ולכסות את המינוס בבנק אתה אוהב אותנו עכשיו יותר מאשר בעבר? לא תביא לנו שקל אם ממש נצטרך באחד המפגשים בעתיד? לא. - דרג את עצמך, בסולם של 1-10, בכל אחת מהקטגוריות (תכונות אופי) הבאות: אכפתיות: תלוי למה יצירתיות: 10 שובבות: 10 שמחת חיים:10 חברותיות: 2 ביישנות:5 . צניעות: חחחחחחחחחחחחחחח . חריצות:10 . חומרניות: 10 . אומץ:9 . נחמדות: 5 יושר: 5 . רומנטיות: 3 . שקט נפשי: 0 . ישנוניות:9 . אהבה למוזיקה:10 . שאפתנות:5 - אי פעם... . ההליכה הרצופה הארוכה ביותר שאי פעם עשית: בחיפה. מבניין הטיל עד מרכזית המפרץ ההפתעה הכי גדולה שאי פעם עשו לך: הביאו לי אחות קטנה גרים בבית דירות? שזה!? עברתם פעם דירה? כן כמה פעמים? 3 מאיפה לאיפה? משכונה אחת לאחרת יש לכם בית גדול? לא קטן?לא רגיל? לא יש לכם גינה?לא גרתם פעם בחו"ל? לא היית רוצה לגור בחו"ל?לא יש לך משפחה קרובה[אחים, הורים, דודים, בני דודים..לא בת דודה של אח של סבא..] בחו"ל?כן איך נראה בית חלומותיכם[תתארו את הבית]?כמו הבית שלי עכשיו איפה בחיים לא הייתם רוצים לגור[תתארו את הבית..]? במקומות מפחידים .ממתי את/ה בפורום? לא זוכרת .את/ה יודע/ת לנגן על כלי נגיה כל שהוא? על עצבים של אנשים .איזה סוג מוזיקה את/ה אוהב/ת לשמוע? עברית .מה את/ה בדר"כ אוהב/ת בשירים?, את המילים או את המוזיקה? את שתיהם .השפה של השיר חשובה לך? כן זה או זה? לילה או בוקר?לילה .שחור או לבן?שחור .לרוץ או ללכת?ללכת .רוצה 20,000 ש"ח בחודש? לא. 10000 יספיקו לי .רוצה סופ"ש באילת מתנה?לא .רוצה IPOD NANO?לא .אוהבים ג'לי?לא .שואפים להצלחה מקסימלית?לא האם אי פעם... :עשית באנג'י?מהסלון הגדול לקטן :עשית אפצ'י וגרמת לעוד 20 אנשים גם לעשות אפצ'י?כן :אכלת במבה עם שוקולד:כן מתי הפעם האחרונה ש... :אכלת קרמבו? שנתיים לפחות :נישקת מישהו (ולא על הלחי...)? אמממ חודש שעבר זה היה !? :הלכת לים?? לפני שבועיים :היית/ה במסיבה?חודש שעבר :ישנת צהרים? שבוע שעבר :רצית להעיף למישהו סטירה? היום בבוקר :בכית? אתמול :הית/ה בבריכה? שנים שלא :עקצה אותך דבורה?בגיל 7 :צעקת? אתמול סיימתי )

שלי פאר

New member
:):)

שאלות מפגרות: 1.יודע ג'יבריש? בטח 2.היית עושה את הוגו? לא 3.והוגואית (אישתו של הוגו)? לא 4.הפאזל הכי גדול שהרכבת: לא הרכבתי פאזלים 5.גם אתה היית ילד מסכן שהיה עושה צמידים מדבק? לא 6.מגיע על הלשון למרפק? לא (אבל אחותי כן) 7.גם אתה ניסית לעשות את זה עכשיו? חשבתי על זה 8.למה אנשים מקנחים את האף ואז מסתכלים לראות מה יצא? למה הם עשוים את זה כשהם מסיימים לחרבן!? 9.נכנסו לכם פעם לתא מדידה באמצע שמדדתם משהו? כן 10.קרה לכם שהלכת עם מוזיקה באוזניים וכמעט נדרסתם? כל הזמן 11.קרה שכאבה לך פעם הבטן ואז התחלת לחשוב על כל מה שאכלת במשך היום? לא 13.קרה לך שניקית אוזניים ותקעת את המקל חזק מדי וקיבלת צמרמורת בכל הגוף?כל בוקר 14.היה כיף? לא 15.מכירים את זה שאתם הולכים ברחוב ופתאום טיפה ענקית של מזגן יורדת לכם על הראש? לא 17.קורה לכם שאתם יושבים באוטובוס/רכבת ליד מישהו כי אין מקום אחר ואז כשמתפנה מקום אתם לא עוברים אליו כי לא היה נעים לכם? לא 18.קורה לכם שאתם רוצים לאכול, פותחים את המקרר ולא מוצאים כלום ואחרי 2 דקות פותחים אותו שוב[כאילויופיעשםמשהו]? כן 19.מכירים את זה שלא משנה כמה התבגרתם, כשאתם מסתובבים בסופר עם העגלה אתם מתחילים לרכוב עליה בלי לשים לב כאילו אתם בני 6? כן חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח 20.מכירים את זה שתמיד לעגלות בסופר יש גלגל אחד נכה והעגלה אף פעם לא תלך לכיוון שאתה רוצה? חח חופשי כן סתם שאלות(מפגרות): 1.פעם אחרונה שהיית באילת: בגיל 12 2.הזמן הממושך ביותר שלא ישנת: 3 ימים 3.היתרון הכי טוב בכבשים? שאחד מהם הוא אח שלי 5.היית עושה את שירי מימון (מיועד ל2 המינים)? תאכלס... 6.מה אתה עושה במקלחת חוץ מהדברים הרגילים (להסתבן, לחפוף)? כלום 7.שירים שהיית ממליץ לאנשים להוריד: לא ממליצה להוריד. 8.ספורט מועדף? הליכה 9.צבע אהוב: ירוק 10.הולך להופעות בניצנים? אם כן,איזו? לא שאלות עכשוויות: 1.מה מתנגן לך עכשיו במחשב? כלום 2.כאב מסויים שאתה חש עכשיו: בלב 3.על מה אתה חושב עכשיו? על השאלות של העגלות בסופר 4.קר לך/חם לך? בסדר לי 5. חרמן/ית עכשיו? אף פעם לא 6.מרגיש רצון לנקום במישהו? תמיד יש 7.כועס?קצת 8.עצוב? גם 9.שמח? גם 10.מדוכא? אף פעם לא היית מאריך את החופש בחודש? לא .מה עושה לך את זה? כסף ראית פעם סרט פורנו מלא? אף פעם לא ראיתי סרט כזה פעם אחרונה ש אכלת: בבוקר .שתית: לפני שעתיים דיברת: כמה דקות... הרבצת לעצמך: את זה לא עשיתי המון זמן השתכרת: אף פעם .בכית: אתמול, בקטנה כזה... .צחקת כמו משוגע: לא זוכרת 8עשית פרצופים מפגרים למראה: אתמול נראה לי .התקלחת: אתמול :צרחת עד שהיית צרוד: שנים לא שאלות על העבר: .קרעו אותך פעם במכות? כן .החזרת לו אחר כך? לא אני מפחדת ממי שעשה את זה .הנסיעה הכי ארוכה שהייתה לך: לאילת .בנית פעם ארמון מפואר בחול? לא. בניתי בית קטן של דיירי עמידר .קברת את עצמך לגמרי בחול עד שלא יכולת לזוז? לא .אושפזת בביה"ח? לא .הזיכרון הראשון שלך: שאני וורד יושבות בכיתה ואחריי ריב קטלני ביותר אמרתי משהו והמורה פירגנה לי היום המאושר בחייך: היו כמה

RTur

New member
2:

שאלות מפגרות: 1.יודע ג'יבריש? לא 2.היית עושה את הוגו? לא 3.והוגואית (אישתו של הוגו)? לא 4.הפאזל הכי גדול שהרכבת: 1500 5.גם אתה היית ילד מסכן שהיה עושה צמידים מדבק? לא 6.מגיע על הלשון למרפק? לא 7.גם אתה ניסית לעשות את זה עכשיו? לא, אני כבר מכיר את זה 8.למה אנשים מקנחים את האף ואז מסתכלים לראות מה יצא? חחח 9.נכנסו לכם פעם לתא מדידה באמצע שמדדתם משהו? לא 10.קרה לכם שהלכת עם מוזיקה באוזניים וכמעט נדרסתם? לא 11.קרה שכאבה לך פעם הבטן ואז התחלת לחשוב על כל מה שאכלת במשך היום? לא 12.נהנת? 13.קרה לך שניקית אוזניים ותקעת את המקל חזק מדי וקיבלת צמרמורת בכל הגוף? לא 14.היה כיף? 15.מכירים את זה שאתם הולכים ברחוב ופתאום טיפה ענקית של מזגן יורדת לכם על הראש? חחחח כן 16.נהנים כשזה קורה? 17.קורה לכם שאתם יושבים באוטובוס/רכבת ליד מישהו כי אין מקום אחר ואז כשמתפנה מקום אתם לא עוברים אליו כי לא היה נעים לכם? כן 18.קורה לכם שאתם רוצים לאכול, פותחים את המקרר ולא מוצאים כלום ואחרי 2 דקות פותחים אותו שוב[כאילויופיעשםמשהו]? כן חחחח 19.מכירים את זה שלא משנה כמה התבגרתם, כשאתם מסתובבים בסופר עם העגלה אתם מתחילים לרכוב עליה בלי לשים לב כאילו אתם בני 6? כן חחח 20.מכירים את זה שתמיד לעגלות בסופר יש גלגל אחד נכה והעגלה אף פעם לא תלך לכיוון שאתה רוצה? ברור, תמיד זה ככה סתם שאלות(מפגרות): 1.פעם אחרונה שהיית באילת: לפני 4 ימים 2.הזמן הממושך ביותר שלא ישנת: 36 שעות נדמה לי 3.היתרון הכי טוב בכבשים? 4.מה יותר עדיף לעשות עם כבשים: חלב/צמר/בשר? 5.היית עושה את שירי מימון (מיועד ל2 המינים)? כן 6.מה אתה עושה במקלחת חוץ מהדברים הרגילים (להסתבן, לחפוף)? לשטוף
7.שירים שהיית ממליץ לאנשים להוריד: לא ממליץ להוריד 8.ספורט מועדף? כדורסל 9.צבע אהוב: ירוק/כחול 10.הולך להופעות בניצנים? אם כן,איזו? הלכתי בשנים קודמות, השנה לא יוצא לי בגלל הצבא שאלות עכשוויות: 1.מה מתנגן לך עכשיו במחשב? כלום 2.כאב מסויים שאתה חש עכשיו: אין 3.על מה אתה חושב עכשיו? מתי השאלון הזה נגמר 4.קר לך/חם לך? נעים 5. חרמן/ית עכשיו? לא 6.מרגיש רצון לנקום במישהו? לא 7.כועס? לא 8.עצוב? לא 9.שמח? כן 10.מדוכא? לא לימודים: .החופש שלך התחיל רשמית .אם לא, מתי החופש שלך יתחיל רשמית? היית מאריך את החופש בחודש? .מי היית עושה מהפורום? .מה עושה לך את זה? ראית פעם סרט פורנו מלא? .למי מהפורום הכי מתאים להיות כוכב/ת פורנו? פעם אחרונה ש אכלת: לפני שעה .שתית: כנ"ל דיברת: הרבצת לעצמך: השתכרת: .בכית: .צחקת כמו משוגע: 8עשית פרצופים מפגרים למראה: .התקלחת: היום בבוקר :צרחת עד שהיית צרוד: שאלות על העבר: .קרעו אותך פעם במכות? לא .החזרת לו אחר כך? .הספר הכי ארוך שקראת: הארי פוטר החמישי .הנסיעה הכי ארוכה שהייתה לך: .בנית פעם ארמון מפואר בחול? .קברת את עצמך לגמרי בחול עד שלא יכולת לזוז? .אושפזת בביה"ח? כן .נהנת? לא .הזיכרון הראשון שלך: שהייתי הולך לשכנים בבלרוס "לנגן" בפסנתר היום המאושר בחייך: .איך החופש עד עכשיו? .מרוצה ממנו?

שלי פאר

New member
:)

כמה חברים באמת טובים יש לך? אין לי 4. שלושת החלומות הכי גדולים שלך בחיים: כסף כסף ו.. כסף 5. מה מחזק (נפשית) אותך יותר מכל? לא יודעת (העובדה שאני מושלמת !? אולי... ) 6. מה הדבר שהכי מרתק אותך? יש הרבה. 7. איך אתה אוהב לבלות עם עצמך (כשאתה לבד)? אני מסתכלת על עצמי במראה ואומרת "אחחח איזה יופי ! " (סתם אני קוראת ספרים ושומעת מוזיקה) 8. איך אתה מפנק את עצמך? או-הא... חח לא יודעת, קונה קוראסון 9. באיזה שעה אתה הולך לישון בדרך כלל? 22.00 10. איזה זכרונות, להערכתך, יישארו לך הכי צרובים בראש, בעוד 30 שנה מהיום? הכל ! 11. אתה מאמין שאישיותך תשתנה עד אז (בעוד 30 שנה בערך)? לא ! חרא נשאר חרא (סתם, סתם ! ) 12. אתה אדם מאושר כיום? סוג של... 14. איך אתה מבלה את שעות הערב/ לילה, בדר"כ? מה אתה נוהג לעשות בזמן הזה? בשינה או הליכה 15. אילו סוגיי בילויים אתה מבלה עם חבריך? לא מבלה עם חברים 16. כמה פעמים בשבוע אתם מבלים יחד? לא יודעת לא הרבה 17. נהנים בבילויים האלה? אם הם לא קורים הרבה, מה לדעתכם התשובה?! 18. ציין בילוי אחד שעשית בחייך (לבד או עם חברים) שבו הכי נהנת מכולם. ספר עליו קצת: חחח לא רוצה ! 19. האם יש מאכל כלשהו שמעלה לך את מצב הרוח, כשאתה אוכל אותו? אם כן..... מה הוא? בורגראנץ 20. תאר במשפט (או כמה) את הארוחה האידיאלית שלך: לתאר!? בורגראנץ ! איך העולם רואה אותי?לא יודעת. האם יהיו לי חיים מאושרים? גם... מה אנשים באמת חושבים עליי? שאני רעה האם אנשים חושקים בי בסתר? חח כן... איך אני עם בני\בנות המין השני? סקסית איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? לא עונה על שאלות כאלה. מה אני צריך לעשות עם חיי? לחיות אותם (או לישון אותם) עצה טובה בשבילי: תמות. איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? אני לא אתחתן. ובברית של הבן שלי? לא יהיה לי ילדים. איזה שיר אני אקדיש לאהבת חיי? לא יהיה לי כזה. איזה סוג גבר/אישה אני אוהב/ת? לא אוהבת. איך יהיה לי מחר?חם למה אני כאן? גם אני שואלת בתור מה אנשים יזכרו אותי? בתור אחת שאי אפשר לשכוח האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? למוות, כן ! איך תהיה השנה הזו? מפחידה 2.הגיל שלך לפני שנה וחצי: לא יודעת חחח מה זההה 3.מזל: בלי מזל (שור) 4.רוצה להחליף מזל? לא. למזל שלי יש סיפור. 5.תאריך לידה: 15.5.87 9.מקום מגורים: נצרת עילית 10.היית עובר למקום אחר אם היית לך אפשרות? כן 1.אוהב סושי? איכסססססססססססססססססססס 2.אוהב ברוקולי? שזה !? 3.קרה לך שאכלת בשר ונתקלת במשהו צמיגי? איכס, כן ! 4.זה היה כיף?בעעעעעעעעעעעעעעעעעעע 5.מה עשית עם המשהו הצמיגי הזה? קיללתי את אמא שלי 9.מאכל שלא תגע בו בחיים: דג 10.מאכל שנראה טעים והתברר כגועל נפש: משהו שאמא שלי הכינה 14.שאלת השאלות: בורגראנץ', מקדולנדס או ברגרקינג? בורגראנץ ומקדולנס 15.מאכל שהתמכרתם אליו לאחרונה: חריף 16.מאכל שכל החיים אתם מכורים אליו: שניצל של אמא 17.שוקולד אהוב: מריר 18.אוכל ביתי של אמא או אוכל קנוי? קנוי 19.רק אני לא יכול לאכול שוקולד של עלית שיש עליו את הסמל של "מגדים"? חחח לא, גם אני. זה מזכיר לי את הימים שעבדתי בעלית.

RTur

New member
עונה:

כמה חברים באמת טובים יש לך? כ-10 2. לכמה זמן אתה רואה את הקשר החברי איתם עוד שורד? הרבה מאוד 3. לכמה זמן אתה רוצה שהקשר הזה עוד ימשיך? כמה שיותר 4. שלושת החלומות הכי גדולים שלך בחיים: משפחה, מוסיקה.. 5. מה מחזק (נפשית) אותך יותר מכל? לא יודע 6. מה הדבר שהכי מרתק אותך? לא יודע 7. איך אתה אוהב לבלות עם עצמך (כשאתה לבד)? מוסיקה 8. איך אתה מפנק את עצמך? 9. באיזה שעה אתה הולך לישון בדרך כלל? מאוחר 10. איזה זכרונות, להערכתך, יישארו לך הכי צרובים בראש, בעוד 30 שנה מהיום? מאיפה לי? 11. אתה מאמין שאישיותך תשתנה עד אז (בעוד 30 שנה בערך)? לא חושב 12. אתה אדם מאושר כיום? כן 13. כיצד אתה מאמין שתהיה בעתיד (בתחום הנ"ל)? איזה תחום? 14. איך אתה מבלה את שעות הערב/ לילה, בדר"כ? מה אתה נוהג לעשות בזמן הזה? מחשב/טלוויזיה/חברים/הופעות.. 15. אילו סוגיי בילויים אתה מבלה עם חבריך? הופעות/פאבים 16. כמה פעמים בשבוע אתם מבלים יחד? משתדלים כמה שיותר 17. נהנים בבילויים האלה? כן 18. ציין בילוי אחד שעשית בחייך (לבד או עם חברים) שבו הכי נהנת מכולם. ספר עליו קצת: 19. האם יש מאכל כלשהו שמעלה לך את מצב הרוח, כשאתה אוכל אותו? אם כן..... מה הוא? 20. תאר במשפט (או כמה) את הארוחה האידיאלית שלך: איך העולם רואה אותי? האם יהיו לי חיים מאושרים? מה אנשים באמת חושבים עליי? האם אנשים חושקים בי בסתר? איך אני עם בני\בנות המין השני? איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? מה אני צריך לעשות עם חיי? עצה טובה בשבילי: מהו שיר הנושא שלי, לדעתי? מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? ובהלוויה שלי? ובברית של הבן שלי? איזה שיר אני אקדיש לאהבת חיי? איזה סוג גבר/אישה אני אוהב/ת? איך יהיה לי מחר? למה אני כאן? בתור מה אנשים יזכרו אותי? איזה שיר יתקע לי בראש מחר? האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? איך תהיה השנה הזו? 2.הגיל שלך לפני שנה וחצי: 17 3.מזל: עקרב 4.רוצה להחליף מזל? 5.תאריך לידה: 19.11.88 6.היית רוצה להוולד בתאריך אחר? אם כן, איזה? 7.מאכל אהוב: פיצה 8.למה אתה אוהב אותו? כי זה טעים.. 9.מקום מגורים: באר שבע 10.היית עובר למקום אחר אם היית לך אפשרות? כרגע לא, בעתיד מרכז מאכלים: 1.אוהב סושי? לא 2.אוהב ברוקולי? לא 3.קרה לך שאכלת בשר ונתקלת במשהו צמיגי? כן איכס 4.זה היה כיף? לא 5.מה עשית עם המשהו הצמיגי הזה? ירקתי אותו 6.צמחוני? סוג של 7.טבעוני? לא 8.המאכל הכי מגעיל שאכלת: 9.מאכל שלא תגע בו בחיים: 10.מאכל שנראה טעים והתברר כגועל נפש: 11.הדבר הכי מוזר שאכלת: 12.גלידה של בורגראנץ' או מקדולנדס? מקדונלד'ס 13.מה אתה חושב על ההמצאה המוזרה של בורגראנץ' (ההמבורגר ההפוך הזה)? לא שמעתי על זה 14.שאלת השאלות: בורגראנץ', מקדולנדס או ברגרקינג? מקדונלד'ס 15.מאכל שהתמכרתם אליו לאחרונה: 16.מאכל שכל החיים אתם מכורים אליו: פיצה 17.שוקולד אהוב: אגוזי 18.אוכל ביתי של אמא או אוכל קנוי? גם וגם 19.רק אני לא יכול לאכול שוקולד של עלית שיש עליו את הסמל של "מגדים"? הא? 20.מעדן אהוב: מילקי

למעלה