ככה הפכתי ל אחות מוסמכת אוסטרלית כשרה

immi1

New member
ככה הפכתי ל אחות מוסמכת אוסטרלית כשרה

מצרפת מסמך על ההחוויה הכיפית (של יותר משנה) - לקבל רשיון אחות מוסמכת באוסטרליה.

Sweet Hereafter

New member
וואו

נשמע קשה, ארוך ויקר.
וגם

JaneLame

New member
וואוו

&nbsp
כמה ניירת!
שווה לשים במאמרי הפורום או משהו כזה, הרבה אנשים באים לפה ושואלים.

rigidid

New member
תודה רבה, בתור אח חדש שחושב על הגירה, זה מאוד עוזר

ומזל טוב כמובן

התהליך נשמע ארוך ויקר, אבל יחסית למדינות אחרות כמו קנדה מדובר איכשהו בחצי נחמה
לא עד כדי כך גרוע.
שאלה לגבי ההתנסויות והמבחנים, מדובר בסדר גודל של מה שעברנו בבתי ספר לסיעוד כאן בארץ? את יכולה לתאר את אופי ההתנסויות האלה באופן כללי, מה דרוש ממך, מה מצופה, מה הרמה וכו'? בארץ היה לרוב מדובר בבדיחה, אז מעניין לשמוע על הרמה שם.

ויהיה עוד יותר מעניין לשמוע את החוויות שלך אחרי שתתחילי לעבוד
.

immi1

New member
לא יודעת איפה אתה למדת סיעוד :)

אצלנו בבית ספר לאחיות זו ממש לא היתה בדיחה, לא המבחנים ולא ההתנסויות, אולי בדיחה גרועה שגרמה לבכי להרבה אנשים :)
ההתנסות של הקורס הנוכחי היא תלויה בשיבוץ, כל אחת/אחד קיבל שיבוץ לבית חולים אחר ומחלקה אחרת ככה שגם החוויות היו שונות. אני לדוגמא הייתי בבית אבות, במהלך ההתנסות מצמידים אותך לאחות, כל משמרת יכולה להיות אחות אחרת, אז שוב תלוי במזל, אחות שתסביר ותדריך או אחות שתתעלם מקיומך או סתם תנצל אותך :) יש מלא דברים בולשיטיים לכתוב ולעשות, כל מיני רפלקשן, עבודות ושטויות. פעם בשבוע מגיעה בוחנת שהיא בעצם זאת שמחליטה האם עברת או לא עברת את הקורס. יש 2 מבחנים מעשיים, מבחן ראשון אחרי 3 שבועות התנסות ומותר להכשל בו ומבחן שני בסיום ההתנסות וזה מבחן שחייבים לעבור. המבחן עצמו זה די סיוט, הבוחנת מסתובבת אחריך משמרת שלמה ובודקת איך אתה עובד, אייך אתה מודד לחץ דם, מחלק תרופות, מדריך חולים, נותן זריקות, מדווח לרופאים וכל מה שמצופה מאחות לעשות במהלך המשמרת. תתאר מישהו מסתובב אחריך יום שלם וכותב משהו במחברת שלו אחרי כל צעד שלך, לא נעים :) החדשות הטובות שהרוב עוברים, למרות הכל.
לגבי הרמה, אני לא יכולה להגיד כי הייתי רק בבית אבות ואין לי עם מה להשוות כי בחיים לא עבדתי בבית אבות לפני זה. לפי מה ששמעתי הרמה די דומה חוץ מקטע של מיחשוב, בארץ רוב בתי חולים כבר מזמן עברו לתיק רפואי ממוחשב כאשר כאן ברוב בתי חולים עדיין צריכים לשבור את הראש מה לעזאזל הרופא כתב כאן :)

dima4321

New member
לא מצליח להוריד את הקובץ שצירפת

שלום!
אני ואשתי מתכננים להגר לאוסטרליה, ובודקים מה צריך לעשות בכדאי שאשתי תוכל לעבוד כאחות מוסמכת באוסטרליה.
לצערי לא הצלחתי להוריד את הקובץ שצירפת.
האם תוכלי לצרף שוב או לשלוח לאימייל?

בתודה מראש!!!

למעלה