ככה זה יצא מגלגלץ!

BurningUp10

New member
ככה זה יצא מגלגלץ!

מה נסגר עם דנה וגלגלץ? "ככה זה" יצא השבוע מגלגלץ לאחר שהיה שם רק שבוע אחד ו"חרותי" גם היה רק איזה שבועיים. מה נסגר?

מילי17

New member
טוב גלגל"צ רשמית מניאקים.

אבל לנו לא אכפת. כי כולם ממשיכים להצביע לדנה במצעדים. דירוג קליפים ומצעד באתר של 24. הצבעות לדנה ברגר עם ככה זה ברשת ג' (דנה עם עליה למקום ה13
) וסופ"ש נעים.
מילי

מילי17

New member
דנה יצאה מהמצעד של 24!

אני מקווה שככה זה ויום יום יצליחו יותר בקליפים.

logen3

New member
../images/Emo46.gif

לא ממש קשורה לפורום אבל זה מתבקש..

BurningUp10

New member
תשמעו...

אני לא רוצה להגיד את זה... אבל לנוכך המצב של הסינגלים של דנה ברדיו... והיחסי ציבור לא כל כך מדהימים גם... אני די מצפה כישלון במכירות לאלבום (לא משנה אם הוא טוב או לא)... וזה חבל. אני מאמין ולצערי שזה יהיה האלבום אם המכירות הכי נמוכות... אני לא חושב שיש הרבה אנשים שבכלל שמעו את הסינגלים האחרונים של דנה הם כמעט לא ברדיו ולא ב24 חוץ מחרותי אולי שעשה קצת רעש בגלל הקליפ.

מילי17

New member
אני מאוד מקווה שכולנו נתבדה.

ושהאלבום יצלח בענק. בגלל שהוא פשוט ראוי לכך.

אני לא מסכימה../images/Emo205.gif

אתם חורצים את גורלו של האלבום יותר מדי מהר. אני כן מסכימה בקשר למותר, שיר שאני אישית פחות אהבתי, אבל בקשר לחרותי וככה זה אין לי מילים, אני חושבת שזה מצוין שהיא הוציאה את שניהם. ואגב, אתם מתלוננים שהוציאו אותה מכל המצעדים? להזכיר לכם שזאת לא אשמתה זאת אשמתנו שאנחנו לא מצביעים. לא יודעת כבר
, לאלבום יש פוטנציאל (לפי השירים שאני שמעתי), לכו תדעו הכל יכול לקרות.

../images/Emo178.gif

תאמת, לא ציפיתי שהוא ישאר יותר מדי זמן אבל לצאת כל כך מהר...
גם לזה לא ציפיתי
חבל שחרותי יצא (בגלל ש"ככה זה" נכנס, לפי מה שהבנתי) כי הוא באמת הצליח, וגם היה ממשיך להצליח אני חושבת...

BurningUp10

New member
אממ לדעתי

את מותר היא לא היית צריכה להוציא! ואת ככה זה וחרותי כן לא משנה מה לפני מה אבל בהפרש של לפחות חודשיים וחצי. והיא היית צריכה לקדם את השיר.. הופעות אירוח וכאלה.. המצעד... קליפ לככה זה.

nemetz

New member
אני מסכים

מותר היה שיר גרוע בתור סינגל. זה שיר שאין שום סיכוי שהוא יתפוס, והוא באמת לא תפס. זה שהוא היה הכי הרבה זמן במצעדים זה בגלל שהיה איזה הייפ שדנה מוציאה סינגל חדש. אבל אחרי שנרגעו מזה- הוא פשוט התאדה. האלבום הולך להיות כישלון טוטאלי, והוא גם נשמע די משעמם עד עכשיו.

../images/Emo52.gif../images/Emo206.gif../images/Emo207.gif

אם למישהו יש את השיר "ככה זה" על המחשב......? אני משתוקק לשמוע אותו יום-יום.(אחח....איזה מתוחכם אני)

BurningUp10

New member
לי יש

לי יש אותו... ואני לא כל כך מסכים אם מי שכתב מקודם שהשירים מהאלבום החדש משעמים... אני מאוד אוהב את ככה זה וחרותי שיר סבבה לגמרי.

למעלה