ככה זה כשיש שניים....

ציף שלי

New member
ככה זה כשיש שניים....../images/Emo35.gif../images/Emo122.gif

אני על סף דמעות
כל היום אני מניקה, בעלי אומר שגדל לי משהו על הציצי. אני ממש מרגישה ייסורי מצפון כלפי ישי שזמן האיכות שלי איתו ירד. יש לי עזרה מאמא שלי ומבעלי ובכל זאת אני מרגישה שהחיים שלי בהמתנה בעוד שכל העולם ממשיך... סליחה על הקיטורים, מחר הדברים בטוח ייראו טובים יותר אם אני אצליח לישון קצת...

ענתש

New member
אחד הדברים הכי מפתיעים שקרו לי

עם הולדת ליאור זה ששטף אותי גל אהדה ענק ומציף כלפי נגה. מסתבר גם שאני לא היחידה שזה קרה לה, גם לחברות שלי זה קרה. פתאום היא נראתה לי מסכנה, מוזנחת, קטנה, זקוקה להמון הגנה. והיא בכלל לא היתה. בעלי שלא היה בתוך פרץ ההורמונים שלה אמר שמאז שהוא נולד מצבה רק השתפר (הסבתות והוא הציפו אותה בתשומת לב). אבל ככה הרגשתי, וזה נורא קשה. אני יכולה להגיד לך שאחרי שבועיים בערך זה עובר וקורה בדיוק הדבר ההפוך - את מתחילה להרגיש שגם לקטן מגיע, שגם הוא חשוב. נדנדה רגשית כזו. בסוף היא מתאזנת, מבטיחה (מ"מרומי" חודשיים וחצי של אמהות לשניים)

עופרי היה בן שנה וחצי שטלטל נולדה

ומהרגע שהביאו אותו לבית חולים לראות אותי ואת טלטל - ואני התחלתי לבכות על "מה עשיתי לו" - באותו רגע גם הרגשתי פרץ אהבה לעופרי שכמוהו לא הרגשתי מעולם. לקח קצת זמן עד שזה התאזן.

מאז

New member
לי קרה משהו אחר

פתאום הפשוש המקסים שלי הפך להיות, אוףףף, קשה לי לכתוב את זה אפילו- איום איום על העולל (שתוך עשר שניות משראה אותו, עוד בביה"ח, החטיף לו כאפה ענקית) ואיפלו איום עלי (כשהייתי עוד עם כל התפרים והכאבים) ובמקביל הרגשתי גם את הקושי שלו וליבי יצא אליו. הטלטלה הרגשית הזו עדיין לא נרגעה (ממרומי החודש וקצת)

ח ב י

New member
../images/Emo24.gifאמנם לי רק ילדה אחת אבל..

ההנקה האינטנסיבית שלה בייחוד בשעות אחה"צ (4-5 שעות שבהן היא יונקת לסרוגין במרווחים קצרים) גורמת לי לבכות כל ערב מחדש. עברתי את הסף
. בשעות האלה אני מרגישה כאילו כל חיי אסתובב בבית עם חולצת טריקו ללא חזיה ואניק כל הזמן.... הלילה קמתי כל שעה בערך. אומרים שזה משתפר, חזקי ואמצי!

תכיני לך "שקית הנקה" לישי

היא תהיה לידך כשאת מניקה ובפנים יהיו הפתעות עבורו. הוא ידפדף בספר כדי שתקריאי לו?

ארנט

New member
מסתבר זה תמיד פעמיים.......

כ"כ מכירה את הטלטלה הרגשית הזאת. הגוזלית רק בת חודש ויש רגעים שאני מרחמת על הגדול (בן 4)- היא המון על הידיים אחה"צ ואני הרבה פחות פנויה אליו. ומדובר פה בנסיך שהיה אבא שנים לבד , מתוכן שנתיים עם אמא בבית- כך שהוא רגיל להמון המון תשומת לב. מצד שני- יש לי רגעים שאני מרחמת עליה. למשל, כשהיא בוכה בעריסה כי היא רוצה בקבוק (כן, אני לא מניקה..) ואני משהה את ההגעה אליה , כי במקביל אני גם מכינה לו מיץ ומביאה משהו לאכול (כדי למנוע מצב שתוך כדי האכלתה הוא ירצה משהו ויעלב, אני שואלת אותו לפני אם הוא רוצה משהו), או כשאני מהרהרת כמה זמן אמא הוא קיבל וכמה פחות היא תקבל. מה אני עושה כדי שהגדול ירגיש טוב יותר? (והאמת, נראה שהוא מסתגל ממש טוב, ורק אני זו שדואגת..) *כאמור מבררת איתו אם הוא צריך משהו לפני ההאכלה שלה *הולכת רק איתו פעם בשבוע לספריית הילדים ואבא שלי שומר על הקטנה *בערב אם יש "סידורים" מחות לבית (ירקן, מכולת) אני מציעה לו לבוא איתי והבעל נשאר איתה *מספרת סיפור- כשהיא על הידיים *משתדלת לשתף אותו כמה שיותר בטיפול בה *יוצאתאים אחה"צ כמה שיותר החוצה.אלו שעות הבכי שלה, וככה היא נרגעת בעגלה והוא משחק עם חברים

זה היה אחד הדברים שגמר לי את ההנקה

לראות את הגדולה מסתובבת כמו אריה בכלוב, בזמן שאמא (אני) יושבת עם היצור הקטן שהגיע הביתה, מחובר בלי הפסקה לציצי. הילדה הסתובבה עם דמעות בעיניים כמעט חודש, ייסורי המצפון שלי היו בשמיים, עד שהרגשתי שזה לא שוווה את המאמץ (והתאמצתי מאוד). אז מה רציתי לומר?: רציתי לומר לך שקחי אויר, יש לך עזרה וזה נהדר - נצלי אותה, הכל יהיה יותר טוב.

למעלה