shirashine
New member
ככה זה כשיש שניים
בוקר טוב יקרות,
לאחרונה ילדתי תינוק מתוק ויש לי בן בן 9. אני מגלה קושי בתימרון יומיומי ואולי אוכל להיעזר בניסיון שלכן:
הבית שלי בכאוס מרבית מהזמן ואני כועסת וצועקת עליהם ומאוכזבת מהגדול שלא מקל עלי במה שאפשר (ללמוד לבד למבחן, לא לפזר דברים בבית, לא לגמור את המים שהיו אמורים להספיק לכולם למרות בקשות חוזרות ונישנות)
אתמול ממש כעסתי ובכיתי וראיתי שהוא לקח את זה ללב ובכה גם. מרגישה שאני מאבדת את זה..
בוקר טוב יקרות,
לאחרונה ילדתי תינוק מתוק ויש לי בן בן 9. אני מגלה קושי בתימרון יומיומי ואולי אוכל להיעזר בניסיון שלכן:
- יש לי קושי בתיפעול היומי של כל האופרציה שמסביב לטיפול בתינוק: כביסות, שטיפת בקבוקים, ניקיון בסיסי, בישול בסיסי, וכו. מגיעה לסוף היום מותשת, לעיתים לא מספיקה לאכול או להתקלח.
- קושי נוסף בתימרון עם הבן הגדול שהפתיע אותי שמקנא ואומר שאכפת לי רק מהתינוק ואני לא מוצאת זמן אליו לרבות עזרה במבחנים והכנת ארוחת ערב שהרבה פעמים מסתיימת בקורנפלקס בשעה 21:00
הבית שלי בכאוס מרבית מהזמן ואני כועסת וצועקת עליהם ומאוכזבת מהגדול שלא מקל עלי במה שאפשר (ללמוד לבד למבחן, לא לפזר דברים בבית, לא לגמור את המים שהיו אמורים להספיק לכולם למרות בקשות חוזרות ונישנות)
אתמול ממש כעסתי ובכיתי וראיתי שהוא לקח את זה ללב ובכה גם. מרגישה שאני מאבדת את זה..