ככה זה נגמר...

קורטי

New member
ככה זה נגמר...

קשה להתמודד עם סוף. הסוף הוא דבר קשה ופוגע, אבל לכל דבר בחיים האנושיים יש סוף- וישנו גם סוף של מערכות יחסים למיניהן. אצלי זה היה כואב- הנפילה הגדולה התחילה לפני כחמישה חודשים- כשהעצבים התחילו לעבור את הגבולות, כשהצעקות הבלתי ניתנות לעצירה פרצו לחיינו, והפכו לשיגרה אפלה וכבדה. אתמול הגיע הקץ. אספר בקצרה מה קרה: סיימתי אתמול ללמוד בשעה 6 וחצי בצד השני של העיר, להגיע הבייתה לוקח חצי שעה בערך... אוקיי- אני מדברת עם חברת ילדות שלי ושומעת שהיא בוכה, בקיצור בגלל משהו שקרה לה במשפחה היא הרגישה רע והיא הייתה לבד בבית, אני ועוד חברה טובה החלטנו אחרי הלימודים, ללכת אליה לכחצי שעה לפחות עד שאמא שלה תחזור... אני מתקשרת הבייתה ומודיעה שלא אגיע בזמן- אחותי אומרת אוקיי ושהיא אמרה לאבא שלי, ניתקתי. אני מגיעה הבייתה- "אל תתקרבי אליי, אני לא רוצה לראות אותך יותר- אמרתי לך לא ללכת לשום מקום, אלא לבוא הבייתה ולחמם אוכל..." סיפרתי לו מה קרה, והוא ענה לי: "את יודעת מה? אל תשחקי אותה אצילת נפש שדואגת לחברים שלה ואוהבת אותם- כי את לא אוהבת אותם והם לא אותך, ואת יודעת מה עוד? אני לא זקוק לך יותר, תעופי לי מהעיניים!" אז מה עשיתי? פשוט עפתי לו מהעיניים לחצי לילה, עישנתי כמו רכבת קיטור, שתיתי בקבוק בירה, וקפאתי מקור (למשלי פוץ אחד הביא לי את הכסוחא שלו...) ועכשיו אני בכלל ביחסים שבורים עם אמא ואבא. אמרתי להם שאני הולכת היום למסיבה, אמא שלי שואלת מתי אני אחזור- אמרתי לה שמתישהו, היא לא הגיבה. נמאס לי מהיחס הזה. זה לא קשה להכניס צלחת ולחמם במיקרו- בשביל עבודה הדורשת מקסימום 10 דקות היה צורך עז לעשות היסטריה, ולצלק את מערת היחסים הרעועה גם ככה. אני לא רוצה לסבול יותר מיחס כזה: "אני אוהב את אחותך יותר מאשר אותך..." סליחה? "את טעות- והחינוך שנתנו לך- אנחנו מצטערים עליו- הפכת להיות ילדה רעה.." ואז הם מצפים שאני אבוא וארצה להיות איתם? לא ולא! נשבר לי הזין שאין לי! ותכלס, הגיע הזמן להציב את הגבולות של עצמי- ועתה והלאה אני מוצאת עבודה ומממנת את עצמי- אני לא הולכת להיות בובת המריונטה שלהם- לתת להם להשפיל אותי, ואז לבוא ולדרוש שאני אבקש מהם סליחה... אני מצטערת שנולדתי ואם הייתי מספיק מטורפת וזה היה תלוי בי- משמן כבר לא הייתי קיימת- אבל משום מה גם בבלגאן הזה אני מוצאת נקודות אור שמחזיקות אותי בחיים- יש את החבר המדהים, את כל החברים והחברות המדהימים\ות, יש את המוזיקה, יש את הבירה, יש את הציור, יש את הדמיון, יש את הריקוד, יש את ה"להשתגע", יש את הסיגריות, יש את הוודקה, יש את התפוזים, יש ויש... אבל אין לי... אין לי אהבה מאמא ואבא- שכבר הפכו לרוחות רפאים- אני יתומה.. בל.

בשלולית

New member
דייי את כזאת מתוקה!

את יודעת מה? אני ממש מבינה אותך! אני מאוד עצובה לקרוא את זה... אבל שמחה שהגעת למסקנות חיוביות יחסית! ואני שמחה שאת לא מספיק מטורפת (כמו שאמרת) ושאת תשארי בחיים ותתמודדי איתם!! אני ממש בעד לצאת ולחפש עבודה ו"לפרנס" את עצמך.. ולא לבקש מהם כלום.. כי בסוף... כשהם יצטרכו אותך את לא תהיי שם! וכן, שוב!! אני מעודדת אותך לצאת ולעבוד! ולעשות מה שאת רוצה! אבל תשמרי על עצמך ואללללללל תעזבי את הבית! ואל תעשי שטויות.... אל תשתי יותר מדיי ואל תעשני יותר מדיי... את עוד צעירה... ואני לא צריכה להגיד לך שזה לא בריא... אם את צריכה אותנו אני בטוחה שכולנו כאן בשבילך !!

קטרפי

New member
כמו שכבר אמרתי ../images/Emo110.gif

הורים זה דבר סתום, לא כמו חברים שאת בוחרת להיות איתם, עם ההורים את תקועה כול החיים וצריכה לקבל את זה שאת אוהבת אותם בתור עובדה. חבל רק שבפעם האחרונה שאמרתי כזה דבר, חצי פורום התנפל עליי. נקודות אור זה טוב
לעולם אל תתני להם להיאבד כי לא ההורים שלך ולא אף אחד אחר לא שווים את זה

ChilD SouL

New member
נשארתי ללא מילים... ../images/Emo2.gif ../images/Emo12.gif

אבל אמממ... רק שאלה. השיר, בחתימה שלך - מה שמו

Cygnum

New member
לאף אחד לא מגיע יחס כזה.

תעמדי על זכותך ליחס טוב והוגן. קשה לי להגיד לך איך, למה וכמה, אני לא נתקלתי בבעיות כאלה בעצמי. תנסי למצוא את מקור הכח שלך, את התמיכה שלך מחברים, בן זוג, או מקום אחר...

בלה..

אני שמח לשמוע שאת בנאדם חזק, ושיש לך את היכולת לראות את הצד היפה בחיים.. מצד שני, את משאירה אותי בלי שומדבר מועיל להגיד, אז רק תדעי שהפורום פה בשבילך, ואנחנו כולנו איתך, אז תמשיכי להיות חזקה כמו שאת! זהו. <ה-קובי!>

קורטי

New member
ההתסגלות..

להתחיל משהו- זה דבר קשה- כל התחלה טומנת בתוכה קשיים רבים- אבל ברגע שמתרגלים, נכנסים לשגרת חיים מסויימת- מתחילים לחיות את הרגע- מתחילים להנות יותר- לשמוח... אצלי לפחות זה ככה- היומיים הראשונים בלי הורים היו נורא קשים, חוסר האכפתיות ממה שקורה לי בחיים שיגע אותי- אבל היום הבנתי שזה לא כזה נורא- הם לא מתערבים לי יותר בחיים- הם לא אומרים לי מתי לחזור הבייתה- נותנים לי להחליט לבד, ומשום מה דווקא בתקופה קשה זו, כשניסיתי בשיא הכוח לשאוב את עצמי עמוק מהחרא- דווקא אז, הצלחתי להתבגר- ללמוד בשביל עצמי ולהוציא ציונים מכובדים- (95 באזרחות, ו-84 בחינוך תעבורתי..)- ציונים שזה זמן רב לא יצא לי לראות על דפי הבחינות שלי- והחיוך הזה על הפנים שלי גורם גם לסביבה שלי לחייך- הם רואים שאני יותר טוב, וזה מעודד אותם לא פחות מאשר אותי.. אז מה יש לומר, אני אמשיך להתאמץ- להשיג את הטוב ביותר- בשביל עצמי, ובשביל אלו אשר אוהבים אותי... תודה לכם על התמיכה הרבה שקיבלתי כאן... אוהבת מאוד מאוד, בל.
נ.ב.- כואב לי הראש!

למעלה