ככה זה שאין חשק

ככה זה שאין חשק ../images/Emo4.gif

כבר מאתמול יצא לי החשק מלהשתתף בסובב שוהם - ניסיתי לברר עם עצמי למה ועצמי לא נתן תשובה מספקת.
אז יצאתי בבוקר ברגשות מעורבים (זה כו מעורב ירושלמי אבל רגשות)
טוב - הרשמה - קישקוש עם חברים - חימום - התיצבות על קוו הזינוק וזינוק להקפת פתיחה על הכביש.
פותח חזק כרגיל - מושך לשמאל כי בסוף העליה יש פניה שמאלה - הדופק ממריא לשמים ופתאום לפני מישהו מתרסק ובמקום אספלט אני רואה זוג אופניים שוכבים לאורך .
הרבה מחשבה לא עברה במוחי חוץ מאיזו מחשבת שטות שהנה אני מרחף ועובר מעליהם. בטח שניסיתי אבל שכחתי לתאם את הניסיון עם האופניים שלי - והמראה הבא שאני זוכר אלה האופניים שלי שממשיכות קדימה לבדם תוך כדי גלגולים ואני על הכביש מסתובב לאחור בציפיה לרוכב הבא שיעלה עלי - טוב , הוא הצליח לחמוק הצידה.
כמו נמר קמתי הרמתי האופניים והתחלתי לדווש - סיימתי הקפה ראשונה עם כאבים חזקים בפרק של כף יד ימין אבל הצלחתי לעקוף רבים ובסיום ההקפה הייתי שני בקטגוריה.
תחילת ההקפה השניה עובר מתחת גשר פונה שמאלה לדרך הכורכר וצעקה מקפיאת דם מאחור "גדי יש לך פנצ'ר ".
נו אם כבר אז גם פנצ'ר מה יש לא מגיע לי פעם!!!! עוצר, הופך האופניים מוציא כפות מנסה להוריד הצמיג ואז מגלה שהכאבים חזקים מאד . מחליט לפרוש - מתיישב ונח. לאט לאט מחליף הפנימית מנפח וחוזר להתחלה בהליכה ורכיבה לסרוגין.
חוזר הביתה לאורטופד הצמוד שלי - האבחנה : כאבים - טוב זה אני יודע חשש לשבר באיזו עצם קטנה. מחר צילום וסריקה - ואם החשש יתממש אז חודש וחצי גבס

yasigal

New member
מחזיקה לך אצבעות שזה לא..

תמיד צריך להקשיב לקול הפנימי...כנראה שהוא צודק בדרך כלל..

yoffer

New member
../images/Emo122.gifחשבתי להציע לך נווט

אבל החלב כבר נשפך, נקווה שזה סתם כאבים

arnonke

New member
רק שזה יעבור מהר, חבר ../images/Emo54.gif

לא מתאים שתתחמק מכל הרכיבות בחודש וחצי הקרוב, אין מצב

רֶשֶף

New member
נו, בחייך...

דבר עם הרופאים, אתה עם הכושר שכנוע שלך, שיחליפו לך "שלדה".
החלמה מהירה

Kalmam

New member
../images/Emo101.gif גדי...אתה???קטן עליך!!!

טוב... כנראה שלכולנו זה קורה ... קח פס עד יום שני , ביום שלישי חזרה לרכיבה! בכל מקרה החלמה מהירה!!!!!!

בתור אחד שראה את מה שקרה...........

למרות שזה נראה כואב מאוד מאוד אתה תתגבר על זה ותחזור בגדול יש לך עוד להביא לפחות עוד 10 גביעים הביתה אז זה קטן עליך הפציעה הזאת החלמה מהירה מעידן!!!!!!!!!

viczan1

New member
אחלמה מהירה.עצה,אל תמהר לחזור...

לפני שתרגיש בריא במאה אחוז.

ארנון41

New member
..והצילומים מן הסתם בדרך

כמתרשם מהצד, גדי אלוני מעלה (כמעט) כל תמונה לרשת. נותר רק לצפות לצילומי הרנטגן... הכל כמובן ב
(גם אם קצת שחור) ובאיחולי החלמה מהירה.

orlyes

New member
החלמה מהירה

מאחר ועברתי ליפני חודש וחצי גם תקלה ושברתי את הפטישון שזה ניראה בהתחלה גם כמו סיבוב רגל ולאחר יום היתברר כשבר אני יכולה להבין את התיסכול שלך אני כניראה אהיה מנוטרלת עוד חודש ז"א כחודשיים וחצי וכל שבת שכולם יוצאים לירכב אני ביאוש אז החלמה מהירה ואני מקווה בישבילך שזה יהיה זריז יותר.

מאחל לך ../images/Emo24.gif

החלמה מהירה אורלי- חודשיים וחצי בלי לרכב זה קשה . הבוקר הולך לצילום - בינתיים כף היד מנוטרלת והראש מתחיל להתרגל להכי גרוע . נראה לי שאני מצטרף לקבוצת הורים גוררים בתור נגרר - מי מרים את הכפפה?

מאדמאן

New member
החלמה מהירה

לפחות שתתפנק בבית, שיעטירו עליך שפע סטלבטויות ושלא יכאב לך בכלל כשכולם חושבים שאתה דואב...
ואולי שתנצל את הזמן לעריכות מדהימות כמו שאתה יודע...

רֶשֶף

New member
"כי לגוף אין חלקי חילוף" ../images/Emo4.gif

איך, איך הצלחתי לעשות את זה, חתיכת
שכמוני. בשטות של רגע הצלחתי אמש להוריד לעצמי שידה כבדה על ה"אחורנית" של הקרסול
בשניה גולפו 10 ס"מ אורך, 8 מ"מ רוחב ואיזה מילימטר ומשהו עומק של עור לאורך גיד אכילס
דם נשפך כמים וברגע הראשון זה נראה רע מאד. אחרי טיפול ראשוני זה נראה כבר יותר כמו פציעה שטחית, אבל אני לא יכול לנעול שום דבר למעט כפכף פתוח
הדבר היחיד שמטריף לי את השכל עכשיו זה כמה זמן השטות הזו תשבית לי את יכולת הרכיבה
האופניים צריכים את כל הגוף במצב תקין, כושיליראבק! חביירים, בזהירות שם בחוץ, הא? גדי, מתאים לך מסע טנדמים? אתה תדווש אני אחזיק בכידון. יאללה, החלמה מהירה לנו.

שתהיה בריא במהרה בימינו ../images/Emo24.gif

אבל אתה במצב טוב מאד כי אצלי המצב גרוע שבעתיים - אני בקושי מחזיק את העכבר ביד ומקליד באצבע האמצעית של יד ימין וזה הרבה יותר חמור מלא לרכב

ל../images/Emo79.gif ה../images/Emo122.gif ../images/Emo70.gif

קח את ה
ב
, ותחזור להיות
+
(וגם קצת
לפעמים) וכשה
תצא, ניקח את ה
ונצא לבוץ לראות
ו
וגם

tiranm1

New member
רשף, אני מתנדב לסייע ......

אני מתנדב לחבר את הג'אמוס עם הטרייל-גייטור לאופניים שלי ולגרור אותך. תודה שזה יכול להיות נחמד. קבוצת "פצועים ונגררים" יוצאת לדרך.

למעלה