ככה זה שהולכים לקצב שהוא גם חבר

Master Stav

New member
ככה זה שהולכים לקצב שהוא גם חבר

הלכתי לקנות בסה"כ איזה נתח צוואר לקציצות .....ועוף לפירוק .... התוצאה לפניכם .... שלב ראשון קוביות מנתח של כ600 גרם בשר צוואר טרי
 

Master Stav

New member
כף גדושה של שום כתוש

זוכירםא ת ה3 קילו ב50 ש"ח ? אז זהו שזה ניפלא ...מחזיק תמיד בבית גם לממרחים שלי וגם לבישולים וזה נוח בטירוף
 

Master Stav

New member
שעועית לבנה ......

את השעועית אני מכין מראש ויש לי תמיד בפריזר איזה חצי קילו לפחות אני משרה אותה 24 שעות במים ומחליף תוך כדי סינון לפחות 5 פעמים את המים .... בתמונה 400 גרם שעועית לבנה שהייתה בהקפאה
 

Master Stav

New member
מביאים לרתיחה

ומאפשרים לבועות הרתיחה לערבב את המרק/תבשיל אחרי הרתיחה משאירים על אש קטנה לשעתיים עד שלוש
 

Master Stav

New member
ובצלחת כמעט לא נשאר כלום

תראו כמה גאווה הוא מביא לי הקרניבור הקטן
 

Master Stav

New member
וכשאני עומד בתור לתשלום

מרק קובי מעוף הגוש מחליט לתת לי מגש עם זנב עגל .....ככה שאהנה ממנו
מגיע הבייתה ....והותאה בסדנה שלפניכם
 
למעלה