הנה כולם יתנפלו עלי
אבל אנחנו (רובנו) אוכלים כל יום פרה שדוחפים לה את הראש לסוגר שלא תזוז ואח"כ שוחטים אותה, ואם זה לפי ההלכה אז עוד יותר נורא כי שוחטים אותה מהצוואר עד טיפת הדם האחרונה השניצלים החמודים האלה עם פירורי הלחם הם בעצם עופות שגודלו, כמו וצ'טבלס, למטרת אכילה בכלובים בצפיפות שלא מביישת את כלכתה ובצפיפות עוד יותר גדולה על המשאית בהובלה למשחטה והבייג'ין דאק הזה, או הפואה-גרא המתקתק, זה לא החיות האלה שהולכות מצחיק ושמולקים להם את הצוואר לפני שתולים אותם לראווה בחלון? או, כן, והנקניקים האלה העגלגלים והטעימים שנראיםכמו איזה מוצר מפס ייצור, אבל HAM זה לא סוג של טוסטר, זה ח-ז-י-ר!! והפסטרמה שכל כך רציתי שתהיה לי כל יום בסנדויץ' - זה לא הודו?? היחס לכל אלה די דומה כי הם פרודקטס אחרי הכל, לא חיות (יסלחו לי "תנו לחיות לחיות" אבל זו הגישה של המגדלים) וכמו שאתה קוטף קלמנטינה ללא זעקת שבר, כך הם שוחטים ומולקים את הצווארים של החיות מאכל הללו נכון, אפשר לגדל חיות למאכל בפחות אכזריות (ואני חושב שעל זו התלונה), אבל רמת אכזריות זו כבר אינטרפטציה אישית-תרבותית ...אחרי שכתבתי את כל זה אני קולט ששניצל זה בעצם איזה קוקוריקו קטן, מדמם, מתפלש בבוץ, נוצות וכל זה....איייייייי....בא להיות צמחוני.... טוב, כבר לא