ככה יעשה לאיש שלא ידע מי זאת יוקו הנה ככה
ב באדוּלינה New member 24/8/03 #2 חיחי ../images/Emo9.gif קראתי את זה הבוקר, או בעצם אתמול בבוקר ורציתי לשים בפורום, אבל המחשב לא שיתף פעולה
חיחי ../images/Emo9.gif קראתי את זה הבוקר, או בעצם אתמול בבוקר ורציתי לשים בפורום, אבל המחשב לא שיתף פעולה
ל לאורנה נסיכת קלינסטי New member 24/8/03 #3 מטומטמים שכמותם! ../images/Emo110.gif הרי זה חילול כבודו של ג'ורג'!
M Miss CB New member 24/8/03 #4 חחחחחחחחחחחחחח איזה מסכנים אבל! כולה רצו לשמוע כמה ברזילאים (אין איזה שניים שלושה כאלו בברזיל??)
י יוסטשיה ויי New member 24/8/03 #5 אוי ואבוי.... האנגלים הטפשים האלה! (סתאאאאאאם) אבל איזה שווה זה פסטיבל הביטלס!!!! ארגגגגגגגגגגגגגגג
מ מאור 87 New member 24/8/03 #6 נחמד.. ../images/Emo6.gif למרות שיש לי חולצה של לנון, שלפעמים אני הולך איתה ונפעם לדעת שאנשים לא יודעים מי האיש.. ( )
נחמד.. ../images/Emo6.gif למרות שיש לי חולצה של לנון, שלפעמים אני הולך איתה ונפעם לדעת שאנשים לא יודעים מי האיש.. ( )
מ מאיה מבולבלת New member 24/8/03 #7 לא יודעים רק ילדי מורדים ובריטני כל השאר די יודעים מי זה גםאם הם לא מזהים ושואלים אז השם כן אומר להם משהו
לא יודעים רק ילדי מורדים ובריטני כל השאר די יודעים מי זה גםאם הם לא מזהים ושואלים אז השם כן אומר להם משהו
מ מאור 87 New member 25/8/03 #8 נכון.. יאאאא, הרגע גיליתי באוסף של קאברים של הביטלס שיש לי, שהשיר A world without love נכתב ע"י ג'ון ופול!!! אני בשוק!! אני מכיר ת'שיר הזה ממזמן, אבל זאת פעם ראשונה שאני יודע שהם כתבו אותו.. פשששש יפה יפה..
נכון.. יאאאא, הרגע גיליתי באוסף של קאברים של הביטלס שיש לי, שהשיר A world without love נכתב ע"י ג'ון ופול!!! אני בשוק!! אני מכיר ת'שיר הזה ממזמן, אבל זאת פעם ראשונה שאני יודע שהם כתבו אותו.. פשששש יפה יפה..
ב ביטלמן New member 25/8/03 #10 מסכנים הברזילאים האלה... אבל איפה הם חיים?????????? הם לא יודעים שג'ורג' האריסון מת ולא יודעים מי זו יוקו אונו???? אבל בכל זאת לא יפה מה שעשו הבריטים האלה...
מסכנים הברזילאים האלה... אבל איפה הם חיים?????????? הם לא יודעים שג'ורג' האריסון מת ולא יודעים מי זו יוקו אונו???? אבל בכל זאת לא יפה מה שעשו הבריטים האלה...