ככה יעשה לאיש

ככה יעשה לאיש ../images/Emo67.gif../images/Emo122.gif

שמופיע כשהוא חולה
עד שסוף סוף דיווחתי לכם שאני מתחיל להרגיש טוב יותר אחרי שבוע פיכסי ושאני בדרך להחלמה... היו לי הצגות ביום חמישי אחה"צ וביום שבת בבוקר מעבר לעובדה שזה היה מבצע קשה להופיע ככה עם אף סתום ולא נושם, חום, שרירים כואבים שלא נענים לך ושיעול מטריד מסתבר שגם הגוף לא ממש אהב את הצורך לשחק, לשיר, לרקוד ולקפץ במשך קרוב לשעתיים כל פעם ו...נקם בי ובגדול!!!!!!!!!!!!!!!! אם אחרי יום חמישי עוד הרגשתי סתם הרבה יותר רע, אחרי ההצגה בשבת כבר הרגתי זוועה וזכיתי לגל שני של חולי ואפילו קשה יותר
אם רציתי או לא, פשוט הושבתתי כליל ולכן אם מישהו שם לב- לא ביקרתי בפורום מסוף השבוע ועד רגע זה אני יודע שאני חייב עדיין תגובות להמון קינמון, לסורב, לerelu בפורום עצמו להשיב למסרים שקיבלתי מענבלון מהצפון וגם מעינבלית ( לא, זו לא אותה אחת ) מייל לשרון מעולם הבובות טל' לדבי ואבישג וגם בפינה של חגית לא השתתפתי או הגבתי יש עוד מישהו או משהו ששכחתי??? אתם מוזמנים להזכיר לי מקווה שאתם מקבלים בהבנה את הסיבות לחוסר המענה מצידי ועכשיו כשאני מתחיל להתאושש שוב אני מבטיח להשלים לאט לאט ובכל פעם קצת את החוסרים. שלכם ב
דוד

../images/Emo101.gifאוייש דודי ...../images/Emo24.gif

בבדאי ששמתי לב להיעדרותך ואפילו תיארתי לעצמי מה הסיבה
בעסה שצדקתי !! המושג "ההצגה חייבת להימשך" חזק אצלך, אה ?? וואו מה אומרים ? תנוח ! הרבה !! תאכל מרק עוף לרוב , זה פשוט עובד !! תהיה בריא, בפקודה !!
חגית

דודינקה תרגי טוב נסיך ולך חגיתוש ...

קבלי חיבוק
טוב דודי ..לא להעלב דיי..הינה חיבוקי גם לך
ואחרון חביב חיבוק חם לכל דיירי הפורום
דבוש

תודה דבוש ה../images/Emo47.gif שלי

מזל שהוספת גם לי חיבוק אחרת באמת הייתי נעלב, טוב את כבר מכירה אותי
הנה חיבוקי
ונישוקי
לך

חגית, חגית , חגית

אנחנו כבר מתחילים לפתח טלפתייה ביננו הא?
המשפט "ההצגה חייבת להמשך" אכן קיים חזק בגנים שלי אבל מעבר לעמידה בחוק לא כתוב זה ישנן עוד כמה סיבות שאני לוקח בחשבון כשאני נמצא מול החלטה קשה כזו ובהזדמנות אשתף גם אתכם בהן. בנתיים כל יום הרגשתי משתפרת וכרגע אני בעיקר חלש, גם ככה אני די שילדי
ובתקופה האחרונה השלתי עוד כמה ק"ג מעצמי ואני עובד על השלמת החסרים
מבטיח להבריא המפקדת
* מצ"ב הצדעה תיקנית
תודה על הדאגה והחברות
נ.ב אני מאוד מקווה שאת לא מתכננת להחמיץ הפעם את המפגש!!!!!!!!!!!!!!!!!! יש לך מספיק זמן להתארגן ואני מאמין שגם התוכנית יכולה להועיל לך ומעל הכל זו ההזדמנות להפגש סוף סוף

ayaly2

New member
דודי נשמה לא בכל מחיר../images/Emo5.gif

דודי אתה מצד אחד "מטיף " לי על העומס, מה שאתה בעצם עושה לעצמך...נשמה על חופשת מחלה שמעת?
אני מקווה מאד שהפעם תנוח אבל באמת לנוח
כדי שתאגור כוחות.כי אני חושבת שכדאי לך להקשיב לגוף שלך הוא צועק "הצילו"
מה שכן אנחנו צריכם אותך בריא למפגש שלנו מותק
תרגיש טוב מותק ואם אתה צריך משהו אז בכיף

תרגיש טוב!../images/Emo215.gif../images/Emo1.gif

במיוחד במקצוע שלך שבו הגוף הוא האביזר העיקרי... צריך לדעת מתי להפסיק. אם כואב לך הגרון- ממליצה על "אסטרוגולה" - כמוסות צמחים טבעיות שמעבירות את הכאב והשיעול מהר מהר. (לוקחים 2 ביום, ואם המצב קשה- לוקחים 2 כל שעתיים) תשמור על עצמך
והחלמה מהירה!

גליתוי

New member
../images/Emo23.gifדודייייייייי!!!

די למחלות! תתחיל לשמור על עצמך! מתגעגעת... כנראה שאתחיל להגיע למרכז אחת לשבוע, להעביר חוג שקודם כל יממן לי נסיעה לתל אביב וסיבה טובה להגיע! מקווה בהמשך למצוא עוד עבודה באזור וככה לחזור למפלצילה שלי שמחכה בסבלנות, אבל בכל זאת, כמה סבלנות יכולה להיות למפלצת?
תרגיש טוב!!! גלית

תודה עינבל תודה איילה ../images/Emo24.gif

אני עדיין בפיזיוטרפיה ומלקקת את הפצעים. אני מאמינה שלאט לאט אחזור לעבודה עם ההצגות במינון נמוך מאוד. כך אוכל לשלב כמה דברים מבלי להעמיס על יד ימין [שמתאוששת יפה מאוד ...טפו...טפו...] תודה רבה דבוש

למעלה